Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור,

שאלו אותך קודם אבל לא ראיתי לכך התייחסות- מלבד ג'אנטים של מרצדס, איזה צמיגים הרכב נועל? מידה? תאריך ייצור?

צמיגים שחוקים בגלגלים המניעים ברכבים האלה ובהספקים האלה פוגמים מ-א-ו-ד בביצועים, במיוחד אלה הקשורים להאצה ממהירות אפס, יכול להיות שרק שם, בצמיגים, אתה מפספס שנייה בהאצה.

אני מדדתי שבוע שעבר האצה אצלי, פעם ראשונה שפתחתי סטופר, הרכב עשה 5 שניות עם בקרת אחיזה שחתכה את כל הפתיחה בגלל הפרפור, אם אצלך יש מקרה דומה- תפסיק לחפש קאמשפטים ותתחיל להתמקד בצמיגים, זה גם יעזור לך באותם פעמים שיתחשק לך לפגוש את תחום ה-200+ קמ"ש כי אז אתה רוצה שתיהיה לך יכולת בלימה מקסימלית ואת זה תשיג רק עם צמיגים מצויינים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פותח השרשור,

שאלו אותך קודם אבל לא ראיתי לכך התייחסות- מלבד ג'אנטים של מרצדס, איזה צמיגים הרכב נועל? מידה? תאריך ייצור?

צמיגים שחוקים בגלגלים המניעים ברכבים האלה ובהספקים האלה פוגמים מ-א-ו-ד בביצועים, במיוחד אלה הקשורים להאצה ממהירות אפס, יכול להיות שרק שם, בצמיגים, אתה מפספס שנייה בהאצה.

אני מדדתי שבוע שעבר האצה אצלי, פעם ראשונה שפתחתי סטופר, הרכב עשה 5 שניות עם בקרת אחיזה שחתכה את כל הפתיחה בגלל הפרפור, אם אצלך יש מקרה דומה- תפסיק לחפש קאמשפטים ותתחיל להתמקד בצמיגים, זה גם יעזור לך באותם פעמים שיתחשק לך לפגוש את תחום ה-200+ קמ"ש כי אז אתה רוצה שתיהיה לך יכולת בלימה מקסימלית ואת זה תשיג רק עם צמיגים מצויינים.

הכל בסדר, יוקוהומה אדבן ספורט. עניתי על זה כבר. צמיגים חדשים ומעולים.

פורסם
לא יודע איזה חברה כל כך, אבל אשאל אותו מחר. לגבי המחיר כמובן שזה בארץ אז משלוח ומס לא מעניינים, ולפי מה שהוא אמר זה לא עולה יותר מכמה אלפים, בטח לא יותר מ7 אלף. מחר נשמע אותו לגבי החברה והדגם ואגיב כאן.

יש חדש?

יוחאי, יש לך תמונות עדכניות של האאודי המדהימה הזאת?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
...

יוחאי, יש לך תמונות עדכניות של האאודי המדהימה הזאת?

ומה, נחטוף לפות"ש את השרשור? :wink:

עדכניות אין לי, אבל קח עוד כמה מאותו יום:

P9064206.jpg

P9064210.jpg

להלן צמיגים חדשים, שהחליפו את קודמיהם ששרדו... 2000 ק"מ בלבד. ככה זה כשהרכב מפרפר כמעט בכל הילוך, כמעט בכל מהירות (!), ואני הייתי בתוכו כדי להעיד על זה:

P9064213.jpg

מאחור גם כן מושקע, וזה רק חלק מהסט-אפ הכללי:

P9064214.jpg

P9064217.jpg

איך אתה יודע שהבחור "מתעסק באודי, וספציפית ב-200? תראה מה עומד ליד הבית:

P9064219-1.jpg

ולהלן רכב שעתיד היה להפוך לפרוייקט של לקוח שלו:

P9064222.jpg

P9064226.jpg

יש לו בפנים כל מה שצריך, כולל מחשב דיאגנוסטיקה מקורי של אודי, שאני לא אגיד בכמה אלפי יורו הוא קנה אותו... וגם טורבו זרוק על שולחן העבודה, כחלק מהניסויים בהגדלת הכ"ס:

P9064218b.jpg

אני רק רוצה לציין; כשאנשים מדברים על רכב עם כוח, ומתכוונים ל-נגיד גולף R וכדומה, הם צריכים להתנסות במפלצת כמו האודי הנ"ל שאפילו עם המשקל העצמי הגבוה + ארבעה אנשים בפנים, מתקדמת כמו רכבת יפאנית בטיסה נמוכה, וזאת לפני שציינו את אחיזת הכביש של הקוואטרו. ההשוואה היא לא הוגנת, כי כאן מדובר ברכב שלמעשה פורק ונבנה מחדש, ולא משהו מייצור סידרתי. ובכל זאת, אין לתאר את ההרגשה שאתה מקבל כשהבעלים מוריד הילוך, לוחץ על הגז ומשקפי השמש שהיו מונחים על הראש שלך, עפים לכיוון השמשה האחורית. נא לא לטעות- אתם מסתכלים על אודי אבל הביצועים הם יותר לכיוון של פרארי.

לצערי אני מנוע מלהוסיף פרטים\מיקומים, אבל למה אתם צריכים את זה? ממילא זה לא יעזור למי שחי פה.

:-(

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי 2 דברים לומר.

1. האאודי 200 מדהימה.

2. כוסאומו המדינה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני רק רוצה לציין; כשאנשים מדברים על רכב עם כוח, ומתכוונים ל-נגיד גולף R וכדומה, הם צריכים להתנסות במפלצת כמו האודי הנ"ל שאפילו עם המשקל העצמי הגבוה + ארבעה אנשים בפנים, מתקדמת כמו רכבת יפאנית בטיסה נמוכה, וזאת לפני שציינו את אחיזת הכביש של הקוואטרו. ההשוואה היא לא הוגנת, כי כאן מדובר ברכב שלמעשה פורק ונבנה מחדש, ולא משהו מייצור סידרתי. ובכל זאת, אין לתאר את ההרגשה שאתה מקבל כשהבעלים מוריד הילוך, לוחץ על הגז ומשקפי השמש שהיו מונחים על הראש שלך, עפים לכיוון השמשה האחורית. נא לא לטעות- אתם מסתכלים על אודי אבל הביצועים הם יותר לכיוון של פרארי.

מסכים איתך אבל זה טבעי כי כל אחד מדבר על כח וביצועים ביחס לרכבים שונים שהתנסה בהם.

בדיוק מישהו פרסם סיכום שנה על פאביה 1.2tsi ובין יתר הסופרלטיבים שניתנו לרכב ציינו גם שהוא מהיר, אוטוסטרדות זה מרחב המחייה שלו, הרכב דוהר בכל הילוך וכן הלאה.

יכול להיות שעבור מי שכתב את הסופרלטיבים האלה אותה פאביה אכן מרגישה מאוד מהירה, על חבר שלך עם האודי זה פחות ירשים כמו שזה פחות ירשים אותי כי יש לנו נסיון אחר.

אגב, עם כ-700 כ״ס ואני משער לפחות איזור ה-90 קג״מ חבר שלך מהיר יותר מרוב דגמי פרארי שבנמצא.

אני עם כ-525 כ״ס ואיזור 80 קג״מ וכל עוד הצמיגים לא יפרפרו פרארי F430 וקודמותיה יראו את אחורי.

פורסם

^

אנחנו מסכימים בהכל.

אבל היות וה פורום וחייבים להתפלסף... :-D אני רק אומר שנכון שהכל יחסי וכו׳, אבל בעולם שאתה מודע לעובדה שיש כזה דבר פרארי, ברור לחלוטין שאי אפשר לכתוב על שום פאביה שהיא מהירה (כן, אני מודע למעמד המוזר שהרכב קיבל פה בפורום, אבל גם זה לא יעזור לו). יכול להיות שהבחור התכוון לכך שבקטגוריה, הפאביה היא הכי מהירה.

אגב, אני כבר ״זקן״ בן 42, אבל כבר בצעירותי הבנתי את העניין הזה של הכח שאתה משיג משיפורים, כאשר פגשתי בבריטניה את ה-mod האולטימטיבי של אז, אסקורט וואן עם מנוע של סיירה קוזוורט'... אלו היו מפלצות קטנות שלא שקלו כמעט כלום, היו חביבות על המשפרים עקב קלות השדרוג/שפצור והכי חשוב- היו זולות לבטח, כי מבחינת הביטוח זה היה סכ הכל וואן קטן... נראו בערך כך:

eurodmk3vansh8.jpg

ובמקרה שלהם, בניגוד לאודי, הם לא היו יקרות לבנייה.

פורסם

לפאביה רגילה אכן יש מעמד מוזר פה בפורום, לעומת זאת הפאביה ספורט 16V זו מכונת מסלול מושלמת.

כל הסיפור והרעש שהיה סביב זה שהשוויצרים גילו "את החלקיק" האלוהי?.......סה"כ "גילו" פאביה ספורט.

אחרי שפרקנו את זה מהמערכת,

מסכים איתך.

פורסם

יש חדש, הצנרת מוכנה כמובן הצ'יפ רק באמצע שבוע, אין לי מושג כמה במספרים היא הוסיפה, אבל האוטו נוסע הרבה יותר טוב! ההילוך השלישי פשוט טס 115-180 אני מרגיש שיפור ממקודם וזה בלי צ'יפ רק הצנרת.

לגבי הקאמשפטים, אין בארץ, הוא בדק לגבי יבוא, זה 10000 רק החלקים, בלי עבודה. אחכה עם זה בנתיים, נראה את האוטו אחרי צ'יפ, אני מאמין שזה יהיה סבבה לגמרי, ובלי שהתעסקנו עם שום חלק שמתחת למכסה מנוע.

ד"א הרעש ממש לא נורא, ברגוע הוא נשמע מקורי לגמרי כמו S63 מהחברה. שאתה לוחץ הוא מתפרע כמו RS4 הגוון מאוד דומה.

הרכב בפחחות כרגע לקראת יום שני אצלם סרטון של הרעש ואעלה לכאן, וכמובן אחרי הציפ נראה בדיינו מה בתכלס המספרים אומרים. אבל יש לי הרגשה טובה, הרכב נוסע הרבה יותר טוב. אני מנסה לתכנן איזה נסיעה בכביש מהיר ריק לפנות בוקר לראות מה זה שינה בגבוהות באמת. יש לי הרגשה שהוא לא יעצור ב272 ושיש פה שיפור לפחות לכיוון ה290 קמ"ש. אני מרוצה מהצנרת מאוד מאוד, הרעש פצצה והביצועים טיל. בוא נראה עם הצ'יפ ימתיק לי את זה עוד יותר, סיכוי גבוה שאוותר על התעסקות עם הקאמשפטים או כל דבר אחר.

פורסם

בקיצור, יש למה לחכות - השרשור חי ובועט.

הימור שלי - אין מצב לשיפור גדול במהירות מרבית. בוודאי לא כמו שכתבת. זה דורש תוספת מהותית בהספק.

מקווה שאתה עושה בדיקת מהירות באוטובאן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
בקיצור, יש למה לחכות - השרשור חי ובועט.

הימור שלי - אין מצב לשיפור גדול במהירות מרבית. בוודאי לא כמו שכתבת. זה דורש תוספת מהותית בהספק.

אני מקווה שאתה טועה.. יצא לי ללחוץ עד 240 אתמול בלילה איפשהו, יש שיפור, ה200-240 התאוצה יותר מהירה, הוא אוכל את זה כמו כלום, מקודם הוא התקשה טיפה בין ה220-240, רק 220-250 לקח לו 2 דקות. הפעם? בשניות העמיד 240, אני מאמין ש280 לפחות אני יראה שם.

פורסם

ב 2 דקות במהירות כזו עוברים כ 8 ק"מ...

פורסם

באוטובאן בקפריסין!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חשבתי כמובן על קפריסין, המכה (mecca)של המשפרים המקומיים ;-) אבל נראה לי שבמהירויות המדוברות היא קצרה מדי... :-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...