Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי כמובן על קפריסין, המכה של המשפרים המקומיים ;-) אבל נראה לי שבמהירויות המדוברות היא קצרה מדי... :-)

קפריסין כל איבוד שליטה אתה עף לים התיכון היא גם צרה וגם קצרה :-D

לא יכול לחכות לצ'יפ, מעניין מאוד איזה מספר יניב ויותר חשוב אם אכן האוטו יסע אפילו יותר טוב מעכשיו.

• תגובות 246
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין מאוד איזה מספר יניב

נראה לי שנדלקו על באגירה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
מה הבעיה באוטובאן גדרה קרית-גת ?

20 ק"מ של קטע שומם וישר כמו סרגל ברובו.

שום בעיה, יש עוד כבישים כאלה לא חסר. לא צריך לקרוא לכביש אוטובאן בשביל לדעת שהוא כזה :)

פורסם
ממתין בקוצר רוח לעדכונים ;)

גם אני, מחכה לדיינו לפני הציפ לראות כמה תוספת הצנרת הוסיפה, כי אני מרגיש את השינוי אין ספק. וכמובן אחרי הצ'יפ שוב דיינו.

מעניין מאוד.

פורסם
באוטובאן בקפריסין!

זה באמת מזכיר לי- האודי 200 הנ"ל קיבל "אישור מהירות" רשמי ממשטרת גרמניה של 314 קמ"ש... וזה עוד היה עם המנוע ה'חלש'.

זהו,

אני מפסיק להתעלק על השרשור הזה. פות"ש, אל תשכח להמשיך ולעדכן אותנו על התפתחויות עם ה-A8.

פורסם
גם אני, מחכה לדיינו לפני הציפ לראות כמה תוספת הצנרת הוסיפה, כי אני מרגיש את השינוי אין ספק. וכמובן אחרי הצ'יפ שוב דיינו.

מעניין מאוד.

האם עשית דיינו לפני האינסטלציה?

פורסם

גם בסטוק הוא לא מוציא בגלגל את מה שמופיע על הנייר.

עכשיו לא תדע מה השיפור שלך הפיק.

פורסם
גם בסטוק הוא לא מוציא בגלגל את מה שמופיע על הנייר.

עכשיו לא תדע מה השיפור שלך הפיק.

335 זה מה שיש במנוע, בגלגלים אני יודע שיש פחות.

מה ז"א אז איך כל הדיינו של APR וכאלה מראים את הכוח סוס של המנוע בנוסף לכוח סוס של הגלגלים? יעני בדיינו שאני יעשה רק מה שיש בגלגלים אני ידע?

פורסם

אפשר לשאול איזה סוג של שיפור בתאוצה מ0 ל100 אתה מקווה להשיג?

ומה לגבי מעבר טסטים?

מצטער אם זה נשאל, השרשור ארוך מאוד.

פורסם
אפשר לשאול איזה סוג של שיפור בתאוצה מ0 ל100 אתה מקווה להשיג?

ומה לגבי מעבר טסטים?

מצטער אם זה נשאל, השרשור ארוך מאוד.

לא מתייחס לזה ככה, אני לא מתכוון למדוד סטופרים עכשיו. בעיקרון חשוב לי שבגבוהות הוא יסע יותר בקלות. ופחות יתקשה באזורים של ה200+.

ולגבי טסטים, אני אשאל אותך שאלה פשוטה, יש רכבים פי 8 יותר משופרים משלי, איך הם עוברים טסטים?

כל אחד והקומבינה שלו.

פורסם

בלי להעליב לא היתי רוצה ליסוע ליד ילד בן 19-20 ללא ניסיון בכביש עם רכב במשקל של טנק במהירות 200 + .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...