Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HYUNDAI GENESIS 3.8 /5.0 בארץ

asdf0x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכל שאלה של איך הניהוג של הג'נסיס קופה, שעל פניו עושה רושם שהוא לא רע בכלל (ביקורות בחו"ל).

בהנחה וזה אכן כך לא רואה סיבה למה להעדיף את הטויובארו על פני הג'נסיס, גם מנועים טובים יותר והיא גם נראית הרבה יותר "רכב" מהטויובארו (יסלחו לי חובביי הטויובארו, היא נראית כמו מכונית שברחה מהסט של מהיר ועצבני, פגושים מוגזמים (כנראה הכנה לניאונים).

הג'נסיס נראית הרבה יותר מרשימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הג'נסיס קופה היא ממש לא מכונית יוקרה וגם לא מתיימרת להיות כזו.

היא תהיה המתחרה של ה-370Z בארץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נכון, רק שהיא צריכה לעלות משמעותית פחות. וכנראה זה לא יקרה (אם בכלל היא תעלה בארץ...).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ראיתי עכשיו שזה גם הנעה אחורית...

בארה"ב המחיר לסדאן 3.8 מתחיל 38K ול5.0 51K לפני מס מקומי.

בכמה לדעתכם יתמכרו את זה בארץ? ועד איזה מחיר לדעתכם יהיה שווה לקנות את זה לעומת המתחרות מגרמניה?

פורסם
הכל שאלה של איך הניהוג של הג'נסיס קופה, שעל פניו עושה רושם שהוא לא רע בכלל (ביקורות בחו"ל).

בהנחה וזה אכן כך לא רואה סיבה למה להעדיף את הטויובארו על פני הג'נסיס, גם מנועים טובים יותר והיא גם נראית הרבה יותר "רכב" מהטויובארו (יסלחו לי חובביי הטויובארו, היא נראית כמו מכונית שברחה מהסט של מהיר ועצבני, פגושים מוגזמים (כנראה הכנה לניאונים).

הג'נסיס נראית הרבה יותר מרשימה.

תלוי מה אתה מחפש.

emotion of motion

פורסם

בג'נסיס קופה כבר נתקלתי ב-HQ של כלמוביל בראש העין לפני כמה חודשים, כך שכנראה היא הייתה תוך כדי מבחני תקינה או אחריהם.

למצוא מתחרה ישירה לג'נסיס קופה זה קצת בעייתי, היא יותר יקרה מהטויוברו וגם יותר חזקה ויותר יוקרתית מהן (היא כמו טיובארו שעשתה דיג'יגדל), היא לא מספיק ספורטיבית (וזולה מדי) כדי להעמיד אותה ראש בראש מול ה-Z של ניסאן אבל היא כן תעשה בושות למוסטנגים, צ'אלנג'רים וקמארוים באותה רמת מחיר כמוה.

תכל'ס בשטח, ממה שראיתי, רוב רובם של הנהגים של הג'נסיס קופה זה חבר'ה צעירים שהלתבטו בינה לבין ה-STI. לא מובן, לא ברור, אבל זה מה שקרה בפועל. שתיהן מכוניות שמפגינות הרבה מאוד רושם ויש להן יכולות לא מועטות אבל מי שקונה אותן עושה את זה בעיקר בשביל אפקט השופוני.

הג'נסיס סדאן מצד שני, נכנסה לשוק עמוס וצפוף מאוד. כמו שאמרו כבר לפני היא מתחרה בסדרה 5, ב-E קלאס וב- A6. אבל אלא גרמניות מדי והג'נסיס תוכננה ויוצרה כדי להשתלט על השוק האמריקאי ושום דבר אחר, שום שוק אחר בעולם לא מעניין את יונדאי בכל הנודע לג'נסיס. המתחרות האמיתיות שלה הן קאדילק CTS, ביואיק לאקרוס (למרות שהלאקרוס קצת זולה יותר) וקרייזלר 300.

לגבי העיצוב ה"לא ייחודי" ו"מועתק" שלה, ספרו את זה לאמריקאים ולקנדים שקונים את היונדאי הזאת בערימות. היא נותנת תמורה מצויינת, היא נראית לא רע בכלל והיא דיי שברה את השוק שהשיקו אותה שם לראשונה, עשרות אלפים נדדו מהגרמניות היקרות ליונדאי שנתנה פחות או יותר אותו דבר עם תג מחיר נמוך בהרבה. והסמל הוא הסמל הייחודי של הג'נסיס, יונדאי החליטה לשים אותו שם (ולא ממש מובן לי למה לא מאחורה) כדי להבדיל אותה משאר הדגמים. לראייה אפשר לראות שהוא שונה לגמרי מהסמל של יונדאי ולמעשה פשוט כתוב שם "Genesis" ואין שום קשר ליונדאי עצמה (עד שמסתכלים מאחורה..)

9071204.001.1M.jpg

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

טויובארו בכלל לא בתחרות פה, סגמנטים שונים לחלוטין, כנ״ל קורבט (???) ושאר תפלצות.

לא התכוונתי שהיא מתחרה בהן, אלא שיהיה שחזור של תקיעת מחיר מופרך, הורדה של כמה שקלים בודדים אחרי שאין קונים ואז חיסול של מה שנשאר והפסקת היבוא.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מכונית מדהימה, מעניין בכמה יתמחרו אותה...

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

ממה שראיתי הג'נסיס קופה והסדאן מגיעות בכמה רמות גימור (4 אם אינני טועה). הרמת גימור הכי גבוהה מגיעה עם הסמל שנראה כמו אסטון מרטין כאשר הרמות גימור הנמוכות יותר מגיעות עם סמל רגיל של יונדאי.

• תוכן חדש...