Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני כבר זמן מה מחפש רכב כזה במצב טוב, כל מה שראיתי היה שחוט/מלא ק"מ/מחיר מופקע.

רציתי לשאול לגבי רכב שראיתי היום:

מדובר במודל 2008, יד 3, 150,000 ק"מ.

היד האחרונה קנו לפני 9 חודשים, והם החליפו מנוע (נדפק אגן השמן ולא שמו לב להתחממות) + טורבו + קלאצ'.

אחרי שהשקיעו 20K ברכב הם החליטו למכור כי מקבלים רכב מהעבודה.

אין לי היסטוריית טיפולים לפני היד האחרונה, אבל דיברתי עם המכונאי שטיפל בה ב10KKM האחרונים, ושהחליף את המנוע.

הוא אמר שהרכב הגיע אליו במצב לא משהו, אבל הוא עשה לו שיפוץ רציני, והמנוע ששם הוא מיבוא והוא היה במצב טוב כשהגיע.

בהתחלה רצו 35K, אחרי כל החורים שמצאתי בסיפור ירדו ל-25K.

בבדיקה ראו שהמנוע עובד ב97% תפוקה, לא העירו על ליקויים משמעותיים - אין פגיעות שילדה.

הרכב נראה סבבה, ונהניתי לנהוג בו.

אני מצרף טופס בדיקה, אשמח לחוות דעתכם, האם כדאי?

IMG_20140513_211121.jpg

עריכה אחרונה על ידי Who_Cares
פורסם

נראה שיעלה לא מעט כסף ליישר קו לרכב הזה.

הבדיקה די שחורה בשביל רכב בן 6.

מצחיק אותי שהם רשמו גיר אוטומטי נבדק בזמן נסיעה כשאתה מתאר שהחליפו קלאץ' (כלומר גיר ידני).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

תלוי- מה המחירון של הרכב לפי לוי יצחק? והאם זה הרכב הכסוף שמופיע ביד 2 מאיזור באר שבע?

אם כן קצת תמוה עניין הק"מ הנמוך, במיוחד כשהרכב היה בשימוש לימוד נהיגה.

בדוק את אמיתות הק"מ לפי טיפולים קודמים, פנה למוסך מורשה אם צריך.

קח בחשבון שזה דגם שקשה מאוד לטפל בו, בודדים המוסכים שיודעים לאבחן בו תקלות כמו שצריך.

עריכה אחרונה על ידי botzek1
פורסם

בולמי זעזועים-דבר שקל לבדוק אם זה כסת"ח או אמיתי (כנראה אמיתי)

נזילות שמן - לבדוק

צמיג ימיני פגום - לבדוק כנראה אמיתי, ויש להחליף זוג קדמי.

זוג צמיגים יעלה לך מינימום 650 ש"ח (זוג פאלקן ZE912 לדוגמה) זוג בולמים קדמי +עבודה באזור 1200 ש"ח.

כיוון פרונט לאחר החלפת בולמים - 250 ש"ח

נזילות - תלוי היכן הגורם

מערכת מיזוג תקינה?

מתי בוצעה החלפת רצועת טיימינג?

מה מצב הברקסים?

תצפה להוצאה של כמה אלפים בשביל להנות מהרכב למס' שנים כך שאני הייתי מנסה לרדת יותר במחיר. לא בטוח שבעל הרכב יהיה הגיוני ויסכים לרדת אבל מהניסיון שלי כשחפשתי רכב דיזל - בעלי המגאן התקשו לקבל את העובדה שהמחירון והביקוש לרכב נחתך משמעותית ונצמדו למחירון של לוי יצחק (שגם ככה נמוך) ולא הסכימו לרדת ממנו. רבים מהם פרסמו את הרכב מעל לשנה (!) בלוחות.

היתרון של הרכב הוא ק"מ נמוך למרות שקצב הידיים קצת חשוד

(בד"כ רכבי דיזל עם קילומטראז' נמוך מגיעים מאדם אחד שהחזיק ברכב לתקופה ארוכה, תחלופת בעלים גבוהה מרמזת על בעלים שצורכים קילומטראז' גבוה מהממוצע ומשתדלים לרכוש משומשת עם ק"מ נמוך ולא להשאר עם רכב אחד מעל לשנתיים כדי שבמכירה העתידית הק"מ המשוקלל שלהם ושל הבעלים הקודם יהיה ברף הממוצע)

פורסם

השוק לרכב הנ"ל ממש בקנטים. אם אתה הולך על זה במקומך הייתי לוקח מרווח ביטחון רציני.

• תוכן חדש...