Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

לפני כחודשיים קנית סט קומפוננט jvc cs-vs607 ומסיבה מסוימת הטוויטרים הפסיקו לעבוד(אם למישהו יש רעיון אשמח לשמוע. הרמקולים מחוברים למגבר pca mos 4.175)

עכשיו אני רוצה לקנות טוויטרים אבל לא רוצה להשקיעה יותר מידי. מצאתי את זה באיביי

http://www.ebay.com/itm/Boss-TW15-1-200-Watt-Super-Polymer-Micro-Dome-Car-Audio-Tweeters-Pair-/130751262901?pt=Car_Speakers&hash=item1e7161f0b5

רציתי לדעת את דעתכם.

עקב המקרה חשבתי לקנות קומפוננטים חדשים. האמת היא שלא הייתי מרוצה כול כך מהJVC אז אשמח לקבל המלצה על סט באזור ה500 ש"ח (את הJVC אני פשוט מעביר לחלק האחורי ברכב שנכון לעכשיו אין בוא רמקולים)

תודה רבה וחג שמח :-)

עריכה אחרונה על ידי itay_s0
פורסם

יש לי קומפוננטים של קלריון מאוד איכותיים (לטעמי,לא זוכר את הדגם יש לי תמונה שלהם אם זה יעזור לך) חיברתי אותם להרץ 180W שומעים ברמה מאוד גבוהה.אל תעשה טעות כמו שלי,תתאים את הקומפוננט שלך לרמקולים האחוריים.

יש לי מגבר כמו שלך והוא התחיל לעשות לי ולעוד כמה אנשים שאני מכיר שהרכיבו אותו בעיות,כנראה שגם אותו תצטרך להחליף

פורסם

בטווח המחיר הזה גם מוראל שהם פחות או יותר ברירת המחדל, בקושי נכנסים בתקציב עד כמה שאני יודע.

שאלות שיעזרו יותר כרגע הן - האם אתה פתוח ליד 2?

ומה סגנונות המוזיקה שאתה בדרך כלל שומע? מה הוא אופי הצליל שאתה מחפש?

מכאן לדעתי יוכלו להמשיך לעזור לך חברי הפורום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...