Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפים לטסט?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שבוע הבא טסט ראשון אחרי 30 ומשהו שיעורים, גיר ידני.

אני נוהג אחלה, משתלב טוב, פונה טוב, חונה סבבה, איתותים והסתכלויות גם בסדר.

אני לא מרגיש כל כך לחוץ עכשיו אבל כך גם היה עם הטסט הפנימי ואיך שהטסטר נכנס לרכב הלב שלי טס.

בגלל הלחץ היה לי פקשוש מטורף, עמדתי במקביל לרכב חונה כדי להכנס לחנייה, הכל מסודר ומוכן-

ומה מסתבר? שכחתי להעביר לרברס ונשארתי על ראשון ואם הוא לא היה בולם אותי היינו נכנסים ברכב החונה.

איך אפשר להמנע מהלחץ הזה? יש לכם טיפים שהייתם ממליצים ליישם?

נגיד הבנתי שכדאי לי לבוא עם מחשוף :lol:

פורסם

סע רגוע, אל תנסה לעשות יותר מדי רושם, תהיה משוחחר

כמובן גם לא לבוא עם יותר מדי ביטחון.

תנסה לשכוח שזה טסט ותחשוב שהטסטר בסך הכל מישהו שנתת לו טרמפ :p

גם אני הייתי נוהג כמו שאתה מתאר, הכל רגוע, משתלב כמו שצריך, חניות פיקס וכו' (ניגשתי לטסט בשיעור 30)

בבוקר של הטסט עשיתי שיעור לפני וכבר אז התחלתי להתרגש קצת, נכבה לי המנוע פעמיים (משהו שלא קרה מאז שיעור 3)

בטסט עצמו נהגתי מעולה עד שבאחת העליות כשהתחלף הרמזור לירוק נכבה לי המנוע.

כשאתה מתרגש הרגל קצת רועדת ואין רגישות בקלאץ.

לא נלחצתי בכלל, ברקס>הנעתי שוב והמשכתי לנסוע תוך כמה שניות. הטסטר התרגש מזה עוד יותר.

בסוף כמובן עברתי

בקיצור, אל תילחץ סע רגוע והכל יהיה בסדר.

במקרה הכי גרוע אתה תיכשל, זה לא כזה נורא

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

אפשרי מחשוף,המהדרין משאירים מעטפה מתחת למושב \ עושים עיניים :)

וברצינות,תשתדל לשכוח ממנו ולחשוב שזה המורה הרגיל (כמה שפחות סיבות להתרגש\להשתנות\לעשות רושם)

בטח שלא לסובב ראש וליצור קשר עין או להתחיל שיחה,כל הטסט "אמור" להיות שקט יחסי חוץ מאיפה שהוא יגיד לך לסוע או מה לעשות (חניות וכו')

תשתה לפני,תנשום עמוק,כמה שיותר רגוע :)

הטסט זה שטויות,באמת - הזמן המתנה מאחריו עד לצהריים בשביל לדעת אם עברת - זה הסבל באמת :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

הכי חשוב להירגע.

(אני יודע שכולם אומרים את זה, אני יודע שהמעמד מלחיץ, ועדיין - תירגע!)

שנית חשוב להדגיש את זה שאתה מסתכל במראות.

נהגים מנוסים עם מראות מכוונות כמו שצריך לא מסיטים מבטים, כי אין צורך.

אתה לעומת זאת צריך להקצין את העניין ולהראות לבוחן "הנה הסתכלתי!!", גם אם בראייה המרחבית אתה רואה את הימנית פרפקט - תסיט את הראש מעט כדי שהוא יקלוט את זה שהסתכלת.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם אתה עדיין נלחץ במצבי אמת ,אל תגש לטסט, כל חבר לחוץ שהיה לי-נכשל, ומצטער לבאס , באמת.

אחד הדברים החשובים לטסטר זה בטחון בהכל, תראה לו שאתה עושה טעויות של לחץ- תכשל.

אני עשיתי טעויות שכל נהג עושה ביום יום ואפילו קיבלתי ברקס בטסט (למרות שישר הטסטר אמר שזה לא באשמתי) +קיבלתי טסטר מאוד קשה ועברתי, ועצם זה שעשיתי טעויות מראה שהטסטרים לא מסתכלים רק על איך אתה נוהג ואם חנית קרוב למדרכה או לא, אלא איך אתה משתלב בתנועה, מתמודד עם מצבים וכו'.

אני גם הייתי נלחץ בטסט פנימי ובשיעורים שהמורה לא דיבר כדי לדמות טסט, אבל לפני הטסט עשיתי המון תרגילי פסיכולוגיה והחלטתי שלטסט אני ניגש בשיא הטבעיות והנוחות ובשום פנים ואופן לא נלחץ, ואני אחד שנלחץ כמעט מכל שטות.

עוד דברים שטסטרים אוהבים- אני יודע שאתה למדת להסתכל למראות,אבל מה לעשות בטסט כמו בטסט זה שאתה מסתכל על ידי הזזת האישונים לא קונה אותם, מדי פעם מבטים עם הזזת הראש לשלושת המראות! פשוט קונה אותם, גם קצת הצגות בקטע הזה זה טוב.

הורדת הילוכים בעצירה-הטסטר התפעל! זה שלפניי שם קלאץ' וברקס, אני הורדתי בכל פעם עד הגעה לשני ורק בסוף שילבתי, אם למדת את זה עם המורה זה פלוס גדול בטסט, אם לא זה לא מה שיכשיל אותך.

טסטרים קשים יקחו אותך למקומות שלא נסעת בהם בחיים(כך קרה לי ורוב הטסט הלך רק לנסוע לשם), אל תלחץ, שמור על חוקי התנועה , בצמתים גדולים ולא מרומזים שמור על חוקי הזכות קדימה.

אם הזכות קדימה שלך-תשתלב,בכיכרות ובצמתים, חשוב מאוד לראות שאתה לא עומד כמו מפגר מהלחץ אלא משתלב בדיוק בזמן הנכון.

וכמו שרשמתי בהתחלה,לקחת בקלות, תדבר עם עצמך ותעשה לעצמך תרגילים פסיכולוגיים-אסור לך להלחץ.

Miata ND2

פורסם

קודם כל תודה לכולם, באמת עזרתם :)

הורדת הילוכים בעצירה-הטסטר התפעל! זה שלפניי שם קלאץ' וברקס, אני הורדתי בכל פעם עד הגעה לשני ורק בסוף שילבתי, אם למדת את זה עם המורה זה פלוס גדול בטסט, אם לא זה לא מה שיכשיל אותך.

נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון, אבל ליתר בטחון, זה מה שאני עושה:

לדוגמא אני נוסע על הילוך 3, אני רואה שבקרוב אני מגיע לרמזור או משהו, יורד להילוך 2

ואז כשאני מגיע לרמזור - עוצר על ראשון. לזה התכוונת?

פורסם

כשהטסטר נכנס לאוטו תגיד לו בוקר טוב, שלום. תהיה אדיב וחביב.

תסתכל (ז"א שהוא יראה שאתה מסתכל) שהוא חוגר חגורה, ואם יש מישהו מאחור- בדוק גם אותו.

שהוא יראה שאתה מכוון את שלוש המראות לפני הנסיעה, ושאתה מסתכל לכל הכיוונים. לא בצורה מוגזמת, אבל שוב- כל פעולה שאתה עושה- שהוא יראה שאתה עושה.

אם אתה יכול להיות הנהג השני בטסט- מה טוב. מצד אחד זה עוד כמה דקות להיות במתח, מצד שני זה נותן לך זמן לעמוד על אופיו של הטסטר וללמוד מטעויות (אם יש...) של הנהג שלפניך

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
קודם כל תודה לכולם, באמת עזרתם :)

נראה לי שהבנתי למה אתה מתכוון, אבל ליתר בטחון, זה מה שאני עושה:

לדוגמא אני נוסע על הילוך 3, אני רואה שבקרוב אני מגיע לרמזור או משהו, יורד להילוך 2

ואז כשאני מגיע לרמזור - עוצר על ראשון. לזה התכוונת?

בדיוק,מגיע לרמזור בהילוך שני ורק בעמידה מלאה עם קלאץ' וברקס אתה משלב לראשון.

בנוסף כל מה ששביט אמר חשוב מאוד ונכון.

Miata ND2

פורסם

עלתה לי שאלה, בשיעורי הנהיגה אני נוהג עם משקפי שמש.

כדאי להביא משקפיים גם לטסט או שעדיף להמנע כדי שהטסטר יוכל לראות את העיניים שלי ב-100%?

פורסם

משקפי שמש תשמור לתקופה שיהיה לך רכב משלך.

הטסטר צריך לראות את העיניים שלך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אם תגיע לטסט עם משקפי שמש טסטר נחמד יגיד לך להוריד אותם בבקשה.

טסטר פחות נחמד יגיד שהוא לא בוחן אותך עד שתוריד אותם.

וטסטר עצבני ייצא מהרכב וידפוק נביחה למורה לנהיגה שלך בסגנון "מאיפה הבאת לי את הדבר הזה? אני לא בוחן אותו ככה".

כשעשיתי טסט מי שנבחן איתי היה עם משקפי שמש, ואפילו שאני הייתי ראשון הטסטר יצא עצבני עם נביחה כזו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני נבחנתי עם משקפי שמש, הטסטר לא אמר לי כלום.

אבל אצלי זה משקפי שמש אופטיים, אז אולי זה אחרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה לכל העוזרים, היום בבוקר בשעה 9:30 נבחנתי.

עברתי מכה ראשונה אחרי 3X שיעורים! :-D

• תוכן חדש...