Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר לפולו GTI 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה באמת שלא תתחיל עם sonic rs ובהרבה כסף שישאר תוכל לקחת קורסים של נהיגה מתקדמת ובעתיד להביא רכב יותר חזק ומהנה .

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

למה כן? מה ההיגיון בלקנות רכב פחות טוב ופחות נחשק (מבחינתו) ואז ("בעתיד") למכור אותו בהפסד ניכר (רכב חדש מפסיד מערכו המון ב-3 שנים הראשונות) ולקנות את מה שהוא יכול להרשות לעצמו כבר עכשיו?

כולה פולו GTI, אנשים איבדו פרופורציות...

עריכה אחרונה על ידי Yarin
פורסם

וואלה אחי ... אם בשבילך 160K זה 'כולה' , שיחקת אותה ....

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

ואיך זה קשור?

פולו GTI לא נכנסת לו בתקציב? נכנסת!

אז למה להציע לו אלטרנטיבות יותר "פרווה"? כי אתה *מנחש* שיכולות הנהיגה שלו לא יעמדו אל מול ה-widowmaker פולו GTI?

פורסם

חדשות טובות, מצאתי הצעה למקיף ב5800,

זה כנראה הרכב שאלך עליו, וכמו שאמרו מעליי אין סיבה שאקנה רכב כדי להפסיד עליו ולהביא בעתיד,

הנהיגה שלי מצוינת והעניין של אוטומט לא נובע מחוסר ידע וכדו' אלא מסיבה אישית אחרת לא קשורה לרמת נהיגה ו/או לידע..

בנוסף ההצעה שהעליתי מסתבר הייתה ל5 דל' אז 3 דל' זה פחות 5 אלף,

סה"כ לפעמים דעות משתנות ויש לי עוד יום לכל העניין של הבחירה הזה עד שיגמרו ימי המכירות של פולקסווגן,

אז בינתיים זה הכיוון העיקרי, בצבע כסף מטאלי (איך נראה לכם?d3490102661479_a-Resized320x240.jpg) ושוב- אשמח לשמוע הצעות לצבע !

פורסם

נסה לקבל הצעת ביטוח אצל אריק יעקב מאלמוג סוכנות ביטוח 08-6466664 מנסיוני, נותן הצעות מצויינות.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לטעמי הלבן קצת משעמם ומחליק את החיטובים של הרכב.

בכסוף הקווים נראים טוב יותר וזה מוסיף המון, הבעיה שהצבע עצמו לא יפה.

שחור, סיוט, רואים כל גרגיר אבק רגע אחרי ששטפת וזה פשוט סיוט. מה גם שהוא בדומה ללבן מטשטש את הקווים.

הכחול - לא משהו, האדום - עניין של טעם.

הבחירה הטובה ביותר לדעתי היא אפור כהה, הרכב נראה במציאות מדהים, ואתה כנראה תיהיה היחיד בארץ.

ד.א אפילו שנראה שאתה סגור על הרכב, תעשה נסיעה על פיאסטה ST.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

מנסיון אל תקח את השחור (שקניתי אשתי אמרה לי לבן זה כמו מונית,כרגיל היה טעות להקשיב לה).לדעתי הלבנה הכי יפה גם בגולף וגם בפולו gti.כמו כן שאני קניתי ההצעה המשתלמת ביותר לביטוח היתה מאלייד שהיא סוכנות הבית של צמפיון.

פורסם

לא יודע מאיפה הבאתם המשפט פולו GTI הוא OVER KILL.

מדובר ברכב חזק, נכון. אבל שילוב של סופרצ'ארג'ר וטורבו הופך אותו לדי לניארי בהאצות והוא בהחלט מתאים גם לנהג חדש (אחראי!) באותה רמה

של כל רכב ספורטיבי אחר.

בנושא האיביזה,

נכון שה-FR 1.2 היא בגדר רמת אבזור בלבד אבל קיימת FR 1.4 עם 150 כ"ס והקופרה מגיעה עם אותו המנוע אחד לאחד ו-180 כוחות.

אגב,

לעניות דעתי, במראה, הקופרה עולה על ה-GTI בכמה רמות. מצ"ב תמונה של הכלה לשעבר שלי.

חוץ מפנים הרכב היא גם עולה עליה בכל שאר הפרמטרים לדעתי.

אבל,

באופן אישי אני האחרון שימליץ על הרכבים הללו.

השילוב בין מנוע ה-1.4 וה-DSG הוא נוראי.

בין אם המנועים כבר נשברים ובין אם כן -

הגיר עדיין בעייתי במיוחד ולראיה האריכו עליו את האחריות ל-5 שנים מחשש שמא לא יקנו את הרכבים הללו יותר בכלל.

ממליץ ללכת לכיוון אחר.

52195_1634646955380_4504474_o.jpg

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

GuyHar - אתייחס רק לנושא של המנוע והגיר, ואציין שיש שיפור גדול מהדור הראשון, ובעיקר לעומת הקופרה

(אני לא יודע למה, ולא אני אומר את זה אלא בעל קופרה שעבר ל-GTI).

ובלי קשר לזה, אילו כיוונים אתה מציע (בהתחשב בדרישות) ?

לגבי הצבע, או לבן או שחור, לדעתי הצבעים האחרים לא עושים "טוב" לרכב.

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

הסתכלתי על פיאסטה ST לא אהבתי,

שחור כנראה לא אקח בהתאם למה שרובכם כתבתם,

אז... לבן/אפור כהה/כסוף מטאלי - כנראה לבן, מחר בדקה אחרונה נחליט...

תודה לכם !

פורסם

בהצלחה עם הפולו GTI. אני אכלתי קש אבל אני מקווה שאתה לא. רכב מהיר מאוד בקו ישר ביחס למחיר אבל לא מצטיין בסיבובים.

תתחדש

פורסם
בהצלחה עם הפולו GTI. אני אכלתי קש אבל אני מקווה שאתה לא. רכב מהיר מאוד בקו ישר ביחס למחיר אבל לא מצטיין בסיבובים.

תתחדש

"לא מצטיין בסיבובים" וזה בלשון המעטה, זריקת זנב זה דבר שבשיגרה... אבל יש חולים שנהנים מזה :)

אחלה רכב ללא ספק.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...