Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל קודם כל אני שמח שכולנו הגענו לפשרה ואכן כולנו אוהבים יוקרה (מטיבענו)

ולא רק בגלל היוקרה אלא בגלל האמינות.

כנראה שהעניין הפסיכולוגי שסיפרת הוא זה שנותן לRC את הניצחון.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין שנותן לRC את ה"ניצחון" אם אפשר לקרוא לזה כך היא האמת :wink:

אבל שוב לדעתי זה לא קריטי שאנשים יאמינו שיש הבדלים באיך שמגברים נשמעים, רק שלא יהיו אובססיבים לגבי זה כי שנינו נסכים שיש דברים אחרים שיקבעו את איך שהמערכת תשמע בצורה בולטת יותר ועדיף להתמקד בהם קודם.

פורסם

אייל , אני מסכים איתך שיש עולם שלם של דברים שמשפיעים על תפיסה וחלקם הם גורמים פסיכולוגיים נטו.

אם זאת אני עדיין מאמין בהבדלים בין מגברים שונים באותה הסיטואציה , ואפשר לנסות ולראות. אני לא מאמין שנשמע הבדל גדול בין KICKER ל BRAX אבל זה מובן מאליו מבחינתי (יחס תמורה פוחת) אבל בין BOSS ל BRAX ההבדל יהיה ברור. לפי התיאוריה של RC גם שם לא צריך להיות הבדל.

ברור שמגברים משחקים תפקיד משני לרמקולים ורמקולים משחקים תפקיד משני למיקום שהוא הפרט החשוב ביותר. אבל עדיין יש להם השפעה מסויימת על האיכות הכוללת.

Leon Cupra 2009

פורסם

לי לא משנה שיהיה הבדל גדול בין BOSS לBRAX, כי מי שיכול לקנות רק BOSS אז גם ככה אין לו ברירה. אבל מי שיכול לקנות BRAX יכול אולי לחסוך את הכסף ולקנות איזה קיקר למשל ולהשקיע בדברים חשובים יותר.

נכון יכולים להיות הבדלים שונים, כמו אפילו למשל רעשים שונים שיכולים להיות בBOSS כמו THUMP כזה שיש בהדלקה ובכיבוי שכמובן אפשר להשתיק אותו עם הוספה של איזשהו רכיב, אבל אני לא מתייחס למגברים זולים.

אני חושב שכל אחד שיכול צריך לקנות מגבר של חברה טובה אבל להתחיל לייחס למגבר היי אנד מסויים צליל חם או קר, בס מרוח או מדוייק וכל שאר הדימויים האלו לדעתי פשוט לא נכון ומטעה וגורם לאנשים שהבעיה שלהם למשל במערכת היא מיקום הרמקולים (שזו הבעיה הגדולה ביותר) להוציא עוד כסף במחשבה שמגבר יקר יותר באמת משנה את איך שהמערכת נשמעת מקצה לקצה, כשלדעתי זה פשוט לא נכון ועדיף שהיו משקיעים את כספם בדברים חשובים יותר.

פורסם

גם לכוון GAIN בדיוק זה דבר לא קל וצורך ציוד.

אבל זה לא משנה כי מבחינתי אם לא ניתן לעשות השוואה כמו שצריך וזה אומר שתהיה אפשרות להחליף את הרדיו דיסק בעניין של שניות אז עדיף לא לעשות כי זה לא יביא לכלום.

אני בכל מקרה לא אגיע בשבת.

• תוכן חדש...