Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חבר הגיע עם מכשיר דמוי ביפר תלוי עליו.

לדבריו הוא ועוד 2000 נהגים ברחבי הארץ נבחרו ע"י משרד התחבורה לשמש ניסיינים למעקב אחרי הרגלי התנועה שלנו הנהגים.

ימים יגידו כמה הסיפור יעלה לנו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בקיצור מלשינון צמוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא הבנתי,המכשיר נמצא על הבן אדם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המכשיר על הבנאדם כדי לעקוב אחריו באופן קבוע לא רק בנהיגה, לדוגמה, אם הוא עלה לאוטובוס, לקח מונית וכד'. בסוף היום שואל אותו החוקר כיצד הוא התנייד במהלך היום

המחקר הוא לבדוק את הרגלי התנועה שלנו.

האמת שגם חבר שלי לא הבין ממש את מטרת המחקר. כמו שאמרתי, ימים יגידו כמה הוא יעלה לנו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לכמה זמן הוא קיבל את המכשיר?

כמה משלמים לו על כך :-)

איך הגיעו אליו?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מטרת המחקר?

קודם כל הם צריכים להבין {אם לא הבינו עד עכשיו} שהנהג כאן נתון ללחץ מסויים, עקב העומס הבלתי פוסק בכבישים, תשתיות מחורבנות, שוטרים עם הלייזר בכל פינה, שוטרים שקרנים מאחורי עמודים של "עצור"{מצולמים או לא}, תכניות של מצלמות דביליות שאינן תורמות במאומה להורדת התאונות, שמיוצבות דווקא בכבישים שאין ולא היו בהם תאונות, אלו הם אך ורק קופות התרמה למשרד האוצר. נטו. ויש עוד הרבה, אבל מקווה שהמתנדבים הללו קוראים את השורות האלה.

מדובר באנשים שממש משעמם להם בחיים, ולא חיים את היום יום, את מה שמתרחש כאן באמת. הניסיון הזה הוא בלוף. אילו היו רוצים לתרום, היו צריכים להתקין את "הדבר" הזה ברכב ללא ידיעת הנהג, וכמובן אילו הנהג היה עובר עבירות תוך כדי, הוא לא היה צריך לקבל שום עונש. לעניות דעתי כמובן.

הרגלי נהיגה אמיתיים ללא "אזיק אלקטרוני" .

פורסם

אני לא הייתי רוצה שיתקינו לי שום דבר ללא ידיעתי.

אני דווקא חושב מאט הפוך כול אותם המתנדבים חיים ונוסעים בדיוק כמונו וגם הם מכירים את הבעיות,פשוט כשאתה נותן כוח לאנשים,לא כולם מפרשים אותו נכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה ברור שאתה לא רוצה. אף אחד לא היה רוצה.

לא רוצה להיות פסימי, אבל בכנות, בלי שום קשר, לא נראה לי שהמצב ישתנה לטובה בזמן הקרוב. צריך פה כסף. והרבה.

רק בפיתוח תשתיות חדשות ומודרניות הבעיות הללו אולי יעלמו.

פורסם
הניסוי מיועד לבחון את ההשפעות שיש לתמריצים כספיים על הרגלי הנסיעה של הנהגים.

לדוגמא, האם ייקור עלות הנסיעות בשעות העומס והוזלתן בשעות הפחות עמוסות יגרום לחלק מהנהגים לשנות את זמני הנסיעה שלהם.

אם זה אכן הניסוי, אז מי שהגה אותו הוא אידיוט מוחלט.

להלן נתון מדהים, שכנראה שהתפספס בשעה שכתבו את הפסקה שציטטתי כאן: אנשים נוסעים בשעות העומס כי יש להם מחויבויות. לא כי הם בדיוק ממהרים להגיע למקצה בוקר בבירנית אלקוש.

מה שהם מציגים זה גם לא "תמריץ". זה הפיכת הכבישים בארץ לכבישי אגרה. זה שהם יהיו זולים יותר בשעות מסוימות, זה לא אומר שבאופן כללי לא מדובר על הכנסת הוצאה חדשה שהאזרח הישראלי יצטרך להתמודד איתה.

אמנם, מתוכננת השקעה ניכרת בתשתית הכבישים והמסילות, ואולם נראה שלא ניתן יהיה לקיים קשרי תחבורה יעילים ללא שינויים במקביל גם בהרגלי הנסיעות.

מעניין אם "השקעה במסילות" כוללת קונספט מהפכני כמו רכבת תחתית. סביר שלא. למה זה טוב? כבישי אגרה זה עדיף.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חייבים לעשות שינוי זה ברור השאלה היא איך, בניית כבישים הוכחה כלא מועילה וסתם הורסת שטחים יקרים.

שום שינוי לא יעשה אם אנשים לא ישנו את הרגלי הנסיעה שלהם, לדעתי יש לרתום לעניין את מקומות העבודה שיארגנו הסעות לעובדים.

אזרחים שישתמשו יותר במערך התחבורה הציבורית ולא לקחת רכב לכל חור.

לקדם את הדו גלגלי בצורה מהפכנית כי אין מה לעשות, זה הכלי היחידי שמתאים לכל אלו שנוסעים לעבודה עם בהמות מגודלות כשהם היחידים ברכב.

לצערי הישראלי לא יבין זאת לבד וכנראה שגם למעלה הבינו זאת , הישראלי המפותח ילמד זאת בדרך הקשה, קרי נגיעה נוספת בכיס שלו.

האמת, באנגליה זה הולך מצויין.

פורסם
חייבים לעשות שינוי זה ברור השאלה היא איך, בניית כבישים הוכחה כלא מועילה וסתם הורסת שטחים יקרים.

שום שינוי לא יעשה אם אנשים לא ישנו את הרגלי הנסיעה שלהם, לדעתי יש לרתום לעניין את מקומות העבודה שיארגנו הסעות לעובדים.

אזרחים שישתמשו יותר במערך התחבורה הציבורית ולא לקחת רכב לכל חור.

לקדם את הדו גלגלי בצורה מהפכנית כי אין מה לעשות, זה הכלי היחידי שמתאים לכל אלו שנוסעים לעבודה עם בהמות מגודלות כשהם היחידים ברכב.

לצערי הישראלי לא יבין זאת לבד וכנראה שגם למעלה הבינו זאת , הישראלי המפותח ילמד זאת בדרך הקשה, קרי נגיעה נוספת בכיס שלו.

האמת, באנגליה זה הולך מצויין.

אם היתה פה תחבורה ציבורית שאפשר לסמוך עליה, אני אפילו לא מדבר על לנסוע בה בנוחות אלא רק לסמוך עליה באופן מוחלט שלא יהיו תקלות, רכבות שנתקעות שעות כי היה פאק אנושי, נהגי אוטובוס שעושים טובה שהם נוהגים ומעלים נוסעים בכלל כאילו זו לא הפרנסה שלהם ומישהו כפה עליהם לנהוג.

לגבי הדו"ג אני בעד הרעיון, אם המדינה תתן תמריצים כלכליים לרכוש קטנוע בעיר ע"י מס מופחת על כלים שלא תופסים הרבה נפח תנועה אני מאמין שנראה יותר רוכבים בכבישים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אני לא מבין את האנשים האלו שבכלל מסכימים לשים את הדברים האלו עליהם , למה , למה ועוד פעם למה ???!!!

יתנו לי 100 , 500 , 1000 שקל אני בחיים לא אשים את זה עלי , בנוסף אני עוד אשלח אותם לטייל למקום מסויים !

למה לתת לזה יד ?! , זה כבר מוגזם , הם נדחפים בכוח לפרטיות של כל אדם ואדם עם הרעיונות שלהם ועושים מאיתנו שפני ניסויים , לא בא בחשבון !!! , שימצאו דרכים ורעיונות אחרים לשיפורים סוציאליים כאלו ואחרים מבלי להידחף לפרטיות של האנשים !

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

פה לפחות מדובר בהתדנדבות. תחשוב על "חוק הסטטיסטיקה" שלפיו אפשר לאנוס אותך ואת בני ביתך לרשום כל הוצאה על מנת לעדכן את מדד המחירים לצרכן. לא רק חדירה עמוקה לפרטיות, אלא גם מטרד יום יומי וגם אופציה לענישה אם לא תשתף פעולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרבה מאוד אנשים במשק (במיוחד נשים) ישמחו להתחיל לעבוד בשבע בבוקר במקום בתשע, אבל רוב מקומות העובדה לא מאפשרים לעובדים להגיע בשעות הבוקר המוקדמות למשרד. כתוצאה מכך עובדים מגיעים לעבודה באותן שעות והעומס בכבישים מזעזע.

• תוכן חדש...