Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לפני 3 שבועות מכרתי את הלאון קופרה שלי,רכב מהנה ללא ספק וחוץ ממילים טובות אין לי משהו לומר לגביו.

היום רכשתי לי במוו Z4 לבנה מנוע 3.0SI עם 300 כ"ס,הבדיקה יצאה מעולה כספים החליפו ידיים,הועברה בעלות והכל תוקתק בעניין של שעתיים.

מוכר מאוד חביב,לא מוסתר שום דבר הכל באמת היה בסדר.

בכל אופן רציתי לבקש קצת מידע מאנשים שמחזיקים רכבים כאלה או החזיקו.

איפה כדאי לטפל? מי אמין מי מומלץ?

תקלות נפוצות ברכב,האם כדאי שיהיה לי גג שלם במחסן עקב ונדליזם או כל דבר דומה אחר?

ניתן להביא גג כזה מחו"ל ב2500 שקל ככה שזאת לא בעיה גדולה.

אשמח לקבל כמה שיותר מידע.

תודה לעוזרים.

פורסם

לא יודע להמליץ על מכונאים בארץ אבל תתחדש ותהנה מהרכב הכייפי הזה!

שדרוג ענק מהלאון קופרה.

תיקון קל, יש לדגם ה-3.0si 265 סוסים.

לגרסת ה-35sdrive יש 306 סוסים (3 ליטר טורבו טווין סקרול).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אחת המכוניות שעושות לי את זה. שאפו!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש וברוך הבא לעולם ההנעה האחורית, תוך זמן קצר כבר תבין שעם כל הכבוד לקופרה, אין לה את ההנעה הנכונה. לא נתת פרטים לגבי שנה וקמ אבל ממליץ לך להחליף את כל הנוזלים כולל גיר ודיפרנציאל, את כל הפילטרים, וכמובן לבצע בדיקה במוסך בלמים נזילות סריקה וכו. אחלה רכב, אגב ידנית ?

פורסם

אז ככה, הרכב 08' עלה בחודש דצמבר על הכביש.

צבעו לבן והריפודים בצבע כאמל. יש ברכב מערכת די וי די שהוזמנה כתוספת בדיוק כמו זאת שמגיעה בצורה החדשה , יתרון גדול לדעתי.

לצערי הרכב אינו ידני,הראשון בחיים שלי שלא יהיה ידני למען האמת.

עשה 50 אלף מייל.

בנוגע להנעה האחורית שלו,מעולם לא התנסיתי באחת כזאת אבל ללא ספק אני אבדוק את הנושא לאט לאט ואולי אפילו אשקול לקחת קורס בשביל לדעת בדיוק לאיזה מצבים אני לא רוצה להיכנס עם הרכב.

בנוגע לכ"ס שיש לרכב,אני זוכר שהבודק אמר שברשיון רשום באיזור ה300 כ"ס ועל סמך זה כתבתי את המס' ,יכול להיות שאני טועה,בכל אופן מחר אני אעדכן בדיוק מה וכמה ואעלה כמה תמונות.

תודה לכולם

פורסם

תתחדש.

מצחיק שאתה קונה רכב ולא יודע עליו אפילו את המידע הבסיסי ביותר.

אתה מוזמן לחפש בפורום של הרודסטרים, יש שם שפע של מידע (כולל פרויקט ממש מגניב של בחור שהוסיף אופציה לפתוח את הגג דרך השלט של הרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קנית באמת אחלה רכב, וגם עושה בשכל שרוצה לקחת קורס נהיגה, כדאי מאוד כדי להוציא מרכב את הכיף וגם להיתרגל, הנעה אחורית זה הדבר אבל דורש הסתגלות.

• תוכן חדש...