Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לפי פרמטרים הבאים:

1. גבול עליון- 50,000 ש"ח

2. חסכוני בדלק והוצאות מוסך

3. נסיעות עירוניות לרוב

4. נסיעות ארוכות רק בסופ"ש.

5. נוחות, מתאים לאדם גבוה.

את כל מה שתיארתי יש לי בקורולה הנוכחית שלי.

אני לא רוצה עוד קורולוה אלא מחפש משהו "אחר".

תודה.

פורסם

אני מניח שזה לא הכיוון שלך, אבל אני מעל 1.80 מ' (לא יודע למה אתה קורא גבוה - 2 מ'?) ונוסע בנוחות בסיטרואן C1 המיניאטורית שמגיעה גם ל-1:17 ויותר. מעולה לנסיעות עירוניות וגם בקו ב"ש-הרצליה עברה בלי בעיה ובנוחות טובה.

מצד שני, מתאימה גג ל-2 מבוגרים + 2 ילדים. לא יותר. אין הרבה פינוקים.

פורסם

לא רשמתי אבל רוב הנסיעות העירוניות יהיו לבד, בסופ"ש נסיעות ארוכות עם 2 ילדים קטנים (4 ו 7).

C1 והסגמנט שלה אכן נשמע רלוונטי.

יש עוד המלצות?

פורסם

שלום הוד,

לא הבנתי מהודעתך האם במשהו אחר הכוונה היא לרכב בגודל קטן מהקורולה או פשוט לרכב שהוא לא טויוטה קורולה.

אם רכב קטן יותר מהקורולה יכול לבוא בחשבון אז כדאי שתשקול מכוניות סופר-מיני קומפקטיות, כמו פורד פיאסטה או יונדאי i20. המכוניות הללו קטנות מהקורולה אך עדיין מרווחת מספיק כדי להסיע ארבעה מבוגרים בנוחות. יש להן מנוע 1,400 סמ"ק שמספק צריכת דלק טובה בעיר אבל מתאים גם לנסיעות ארוכות יותר בסופי שבוע.

אם אתה בכל זאת מחפש רכב קצת יותר גדול ומשפחתי, אבל בסגנון אחר מהקורולה, תוכל לבדוק למשל את ניסאן נוט. מצד אחד, יש לה מנוע 1,600 סמ"ק כמו לקורולה אבל מבחינת תצורה היא שונה מהקורולה ומגיע בתצורת מיקרו-וואן (ולא סדאן, כמו בקורולה), שימושית מאוד אבל קומפקטית מבחוץ.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

מחפש רכב לפי פרמטרים הבאים:

1. גבול עליון- 50,000 ש"ח

2. חסכוני בדלק והוצאות מוסך

3. נסיעות עירוניות לרוב

4. נסיעות ארוכות רק בסופ"ש.

5. נוחות, מתאים לאדם גבוה.

את כל מה שתיארתי יש לי בקורולה הנוכחית שלי.

אני לא רוצה עוד קורולוה אלא מחפש משהו "אחר".

תודה.

פורסם
**** אין צורך לצטט שלא לצורך הודעה שנמצאת בדיוק מעליך****

הכוונה ב"קורולה" לא רכב משעמם ושגרתי כמו קורולה. קורולה רכב מעולה למשפחות, באמת.

משהו אחר

• תוכן חדש...