Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

יש ברשותי פאביה 2008 (שבתמונה).

אני עובר עכשיו לירושלים עם החברה ולכן עליי להחליף את האוטו.

מה אצטרך: רכב חסכוני באחזקה (צריכת דלק עירונית, ביטוחים ואגרות).

בנוסף אני צריך גיר שלא יהיה ידני. ההעדפה שלי היא לגיר רציף או רובוטי.

אני מכוון לרכב כמו פיאט פנדה רובוטית או כל הצעה אחרת שתהיה לכם.

הרעיון הוא לעשות ראש בראש. למכור את הפאביה (רכב אמין וחזק עם גיר ידני שקורע אותי בביטוח אחרי שנגנב פעמיים במהלך חמשת השנים האחרונות) ברכב עם גיר קטן בלי דרישות רבות מדי.

הרכב עתיד לנסוע 5 ימים בשבוע בתוך ירושלים ואחת לשבוע הלוך וחזור למישור החוף.

פורסם
****אין לצטט הודעה קודמת שלא לצורך****

שלום ידידי וחג שמח , כיוון שהנסיעות שלך לרוב יתנהלו בעיר ואתה צריך רכב קטן ולא ידני אני ממליץ לך לבדוק את הדיהצו סיריון /פיאט פנדה . בהצלחה

פורסם

תנחומיי לרגל המעבר.

לגופו של עניין, כשעשית אקסל השוואה בין שימור מצב קיים (פאביה+ביטוחים+סיכון לגניבה) לבין רכישת רכב אחר (רכישה+יישור קו+תקלות לא צפויות+ביטוח), מה יצא?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עוד לא עשיתי טבלת אקסל. אני מתכוון לעשות.

כרגע הפאביה כלל לא רלוונטית מכיוון שהיא ידנית והאמת שניסיתי ללמד את החברה על גיר ידני מספר רב של פעמים. בשל דאגה לתושבי ירושלים אני מעדיף שהיא תתמקד בהחזקת ההגה.

אילו הצעות יש חוץ פנדה וסיריון?

פורסם

אני לא מבין את הדחף לגיר רובוטי.

ברוב המכוניות הגיר הזה פשוט גרוע, לא נוח בנהיגה (מניסיון בנהיגה ברוב המכוניות הרובוטיות) וגם האמינות שלו מוטלת בספק.

לדעתי השילוב האידיאלי של מכונית חסכונית, אמינה, זולה לאחזקה וגם האקסטרה של גודל ומרווח נכלל בדיל והוא הסיריון.

מכונית מצוינת, יש לי איתה המון ניסיון והיא מאוד מרווחת, אמינה (מנוע של טויטוה), חסכונית והכי חשוב- היא לא רובוטית (!) אלא אוטומטית

(אם כבר לא ידנית אז עדיף אוטומט).

תוכל למצוא אחת ממודל 2011 ולהנות ממכונית מצוינת, בהצלחה.

שלומי.

פורסם

תודה על התגובה.

מספר שאלות לבעלי רכב שהחזיקו או מחזיקים פנדה רובוטית (גם בעלי פנדה ידנית יכולים לעלות משום שפחות או יותר המכלולים וההוצאות זהות למעט הגיר) וגם סיריון אוטומטית.

אני רוצה להריץ טבלה קטנה שתרכז לי הוצאות באומדן כללי.

1) מה צריכת הדלק הממוצעת שלכם?

2) מה אופי הנסיעות שלכם והנהיגה? ( אגרסיבי או רגוע, רכב עמוס או נהג בלבד, עירוני או בין עירוני, מישורי או הררי וכו׳)

3) מה אגרת הרישוי השנתית שלכם?

4) מה ההוצאה השנתית שלכם בהערכה גסה על אחזקה? (טיפולים ובלאי סביר)

5) האם אתם מרוצים מהרכב שלכם?

בברכה,

אדיר

• תוכן חדש...