Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי באיזור תל אביב רמת גן..

וחצי גנבתי רמזור אדום בפנייה ימינה, (עברתי את פס העצירה, ועצרתי מיד אחריו כששמתי לב לרמזור)

לא בצומת מרכזית..

יש חשד שצולמתי, מכיוון שראיתי אור לבן ...

יש לי כמה שאלות :

האם באמת יש מצלמות אור אדום בפנייה ימינה?

האם הוויז היה אמור להתריע לי בפני מצלמה שכזאת?

פורסם

אם ראית אור לבן וחשבת שצולמת מזלך שהחשד שזה היה פלאש ולא רכב (או הולך רגל לשם העניין) שלא ראה אותך, וכדומה.

תיאורטית המצלמה יכולה לצלם גם פניה. לא יודע עד כמה זה מכויל בארץ, מקווה מאוד שכן.

וייז לא מפריד בין פניה לישר. וייז לא מחויב לתת לך כלום. זה פייסבוק של הכביש. אם מישהו הזין שם מצלמה, היא תהיה שם. במקומות כמו רמת גן ותל אביב וייז באמת מדוייק מאוד. אתה גם יכול לרשום כאן איפה עשית את זה, רבים פה מכירים מיקומי מצלמות על בוריים, נוכל לתת תשובה ברורה יותר.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

בכל מקרה אם צולמת ועצרת לא תקבל דו"ח.

המצלמות מצלמות שתי תמונות בהפרש של שנייה על מנת להוכיח תנועה בצומת, אם בתמונה השנייה אתה עומד במקום לא תקבל דו"ח ככל הנראה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למיטב ידיעתי המצלמה מצלמת תמונה אחת שלך כשאתה נכנס לצומת באור אדום והתמונה השנייה כשאתה מסיים לחצות את הצומת באור אדום, אז גם אם היא צילמה אותך חוצה ולא ראתה אותך ממשיך את החצייה ככל הנראה לא תקבל קנס.

Miata ND2

פורסם

האמת לא ברורה לי ה"הקלה" הזאת הרי אותו נהג לא חצה את הצומת אבל הוא יכל להרוג הולך רגל. וזה לא נחשב?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא פשוט יותר לבדוק האם קיימת במקום מצלמה? ולהבא עדיף שלא לגנוב רמזורים בגלל החיים ולא בגלל הנקודות. בעיקר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
האמת לא ברורה לי ה"הקלה" הזאת הרי אותו נהג לא חצה את הצומת אבל הוא יכל להרוג הולך רגל. וזה לא נחשב?

תלוי בעיני מי, בעיני משטרת התנועה (כגוף)? לא נחשב בכלל.

אחרת היית רואה גם בפרויקט המצלמות פריסה שונה לחלוטין של המצלמות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...