Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,

צריך להגיע לשם לטובת צניחה שעתידה להתבצע בעוד כ-3 שעות.

כמו כן, יש דברים מעניינים לראות בסביבה או אטרקציות כלשהן שמתאימות לילדים?

תודה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחיל לסוע לכיוון באר שבע.

שתגיע לצומת בית קמה, קח ימינה (לכביש 239) וכעבור 100 מ' בכיכר שמאלה (לכביש 264).

בסוף יש צומת T (חיבור עם כביש 25). קח שמאלה, ואחרי כ-8 ק"מ מימנך תראה את שדה תימן.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם (נערך)

johny אתה סתם מסבך, edan הדרך מאוד פשוטה.

מנתניה סע דרומה על כביש החוף (2) משם דרך איילון (20) עד ליציאה לכיוון אשדוד (4) כל הזמן ישר, תעבור את אשדוד ,אשקלון ותגיע כעבור כמה ק"מ לצומת יד מרדכי, פנה שמאלה וסע ישר עד שדה תימן (בדרך עוברים את שדרות ואח"כ נתיבות).

תהנה בצניחה, אחלה חוויה.

* בגדול אפשר מכביש החוף לרדת בגלילות כביש 5 ואז במורשה ימינה (דרומה) ל 4 ואז כל הזמן ישר עד צומת יד מרדכי

עריכה אחרונה על ידי e.e

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

לאף אחד מהנוסעים אין סמארטפון ? הוויז מוצא את המקום.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תודה רבה לכולם,

בסופו של דבר הגענו למקום בקלות, את פנינו קיבלו 2 פקידות שאת רמת האנטיפטיות שלהן יסביר (אולי) רק שילוב של מחזור+מחסור ארוך זמן בסקס.

משם זה המשיך בוויכוח על מחיר הצניחות (4 צונחים) על ידי פקידה שלישית שיכלה לסיים את הסאגה תוך 30 שניות אם היתה מוודאת את המחיר שקיבלתי מפקידה מס׳ 4 שלא הגיעה לעבודה (אמרתי לה את שם הפקידה שסגרה איתי את המחיר) אך זו סירבה בתוקף להתקשר לפקידה שסיכמתי מולה.

בקיצור ולעניין, אחרי ״דין ודברים״ שנמשך 5 דקות יותר מדי ידעתי את הפקידה שהיא חוצפנית ואפילו די טיפשה, תארים שהיא קיבלה בזכות ולא הרבה כבוד הודות לסגנון הדיבור המגעיל שלה ולעובדה שבגלל 160 שקלים מיותרים שהיא ניסתה לגבות ממני היא הפסידה עבור מעסיקייה 4500 שקלים וכקינוח ״זכתה״ ב״לקוח״ מרוצה במיוחד שישמח להמליץ לכל מי שאי פעם יחשוב לצנוח להתרחק ממועדון צניחה סקאי כיף שבשדה תימן.

תוך כדי שהתקפלנו מהמקום נסגרה צניחה בפרדייב בחוף הבונים, המחיר מעט גבוה יותר אבל השירות אדיב ונעים עשרות מונים ואני משלם את פער המחיר בכיף ושמחה גדולה וכבונוס מקבל נוף יפה יותר לצניחה (מלכתחילה העדפתי את חוף הבונים אבל אישתי סגרה לשדה תימן).

הכל לטובה.

פורסם
בגלל 160 שקלים מיותרים שהיא ניסתה לגבות ממני...

...מועדון צניחה סקאי כיף שבשדה תימן

כנראה שמי שמנהל את העסק הם תימנים גם כן :-P:-P

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא רציתי לכתוב לך לפני הצניחה כי הבנתי שכבר הכל סגור אבל מכרה שלי צנחה איתם והסתבר שהם בחרו לצנוח ברוחות שלא מאפשרות צניחה. התוצה היתה שהיא גררה על הקרקע ונדפקה במצוק כשהמדריך שוכב עליה. כבר שנתיים והיא עדיין לא גמרה א כל הטילולים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נגמרו המצנחים במזרח הרחוק? :)

אני זוכר שעל חוף הבונים שמעתי מחבריי הרבה דברים טובים. הם נהנו מאוד מהצניחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא יודע איך הם מבחינה בטיחותית כי לא הגעתי לשלב הצניחה אבל במקרה 5 דקות אחרי שטרקתי להם את הדלת והתחלתי להתקפל מהמקום בדיוק שמענו את הטייס מודיע בקשר שהוא חוזר עם הצונחים כי יש רוח חזקה מדי.

:wink:

אצלי בכל אופן הם נפלו על שירות פשוט מזלזל ומגעיל ועל יכולת מופלאה להמציא לי ב-4 שיחות שונות 4 תמחורים שונים.

מנגד בשיחה שעשיתי עם נציגת שירות מקסימה בחוף הבונים הפקידה כמו שאומרים - she had me at hello.

היא היתה כל כך אדיבה, שאלה את השאלות הנכונות וב-30 שניות גרמה לי להבין שהגעתי בדיוק להיכן שהייתי צריך להגיע מלכתחילה, כשהיא אמרה לי את מחיר הצניחה, למרות שהוא היה גבוה יותר, זה כבר לא היה רלוונטי.

בית ספר לאיך פקידה ״פשוטה״ יכולה לתרום או לפגום בהכנסות של עסק.

יום שני ב-9:00 בחוף הבונים.

8)

פורסם

את האמת שלי הייתה חוויה חיובית במקום, לפני בערך 6 שנים.

בכל אופן בחוף הבנים צפויה חוויה טובה בהרבה, לפחות מבחינת הנוף.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

בדיוק לפני שנה צנחתי בשדה תימן והיה סבבה לגמרי.

לא חושב שהנוף משנה משהו,גם ככה שעד שיוצאים מההלם כבר נפתח המצנח.:-P

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...