Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת אם כל צמה של קלריון מתאימה ואם יש מתאם ישיר למאזדה או כל דרך אחרת במקום לחתוך ולחבר 2 צמות שונות? את הצמה המקורית של הרכב אני בטוח לא רוצה לחתוך.

תודה מראש.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

איך הצמה של הרדיודיסק? יש לה קונקטורים מ-2 הצדדים או רק קונקטור מצד אחד שמתחבר לרדיודיסק וצד שני חוטים חשופים?

למצוא צמה ישרה של הרדיודיסק שלך למזדה לדעתי שואף ל-0. אתה צריך לקנות צמה שצד אחד שלה מקורי של מזדה וצד שני אוניברסלי\אירופאי.

אם לצמה של הרדיודיסק יש קונקטורים מ-2 הצדדים אז הרווחת, כי רוב הסיכויים שהצד השני שלה גם אוניברסלי\אירופאי ואז זה כמו לחבר שקע לתקע.

פורסם (נערך)

יש מצב שבעבר חתכו את הצמה המקורית, אני לא בטוח. אולי אחד הבעלים הקודמים. ככה זה נראה כרגע. a4abate7.jpge4use5un.jpg

היה בעבר מחובר ל-HU של פיוניר עד שבן בליעל פרץ לרכב...

עריכה אחרונה על ידי B.D.B.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לפי מה שאני רואה בתמונות, אז לא חתכו לך כלום.

הצמה המקורית של האוטו היא עד לקונקטור הלבן. הצמה עם הקונקטור הצהוב זה צמה שבטח אחד הבעלים הקודמים הוסיף ועליה דיברתי.

2 הקונקטורים בתמונה הראשונה זה הקונקטורים אוניברסלים\אירופאים.

איזה צמה יש לך עם הקלריון?

אם אתה לא רוצה לחתוך\לפצוע כבלים אז אתה צריך לקנות צמה שצד אחד שלה הולך לקלריון וצד שני אוניברסלי\אירופאי. תנסה לעבור אצל מתקינים ולשאול על הצמה הזאת, או לקנות מאיביי. תחפש באנגלית clarion cz500 to iso wiring. מחיפוש מהיר באיביי מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/ISO-Autoradio-Adapter-CLARION-CZ500-CZ301-CZ501-/270757831225?pt=Kabel_Stecker&hash=item3f0a6ca239

פורסם (נערך)

התקן הארופאי זה המחבר הצהוב / לבן או השחור הכפול?

עריכה אחרונה על ידי B.D.B.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הלבן שיש לך באוטו זה המקורי של הרכב

הצהוב זה מה שמתחבר ללבן המקורי שיש לך באוטו

2 השחורים שיוצאים זה האירופואים (זכר)

הלבן מה שאלפא פרסם זה הקונקטור שרוב הסיכויים צריך להתחבר לקלריון שלך

אם אתה לא רוצה לחתוך חוטים אז אתה צריך קונקטור שצד אחד זה הקונקטור שאמור להתחבר לקלריון וצד שני זה 2 קונקטורים שהם בעצם האירופאים (נקבה) שאמורים להתחבר ל-2 מה שיש לך באוטו.

*אני יוצא מנק' הנחה שאין לך מגבר והחיווט של הרמקולים שלך הוא מקורי של הרכב

• תוכן חדש...