Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4446 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה לעשות כבר.

הלכתי למלא אנשים,מלא מומחים.

אף אחד לא מוצא את הדליפה שיש במערכת המזגן.

הוחלף הרדיאטור של המזגן,אך עדיין יש בריחה.

המדחס נכנס לפעולה כאשר לוחצים על הכפתור.

הבעיה כמו תמיד,בריחת גז.

חשוב לציין שהתחיל גם ריח רע כאשר מדליקים את המזגן.

האם יש מה לעשות או להישאר ללא מזגן בחודשי יולי-אוגוסט הקשים?

הרכב פיג'ו 307 שנת 2002 סולר.

תודה לעוזרים וחג שמח!

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? עדיף לציין זאת כדי שחברי הפורום יוכלו לכוון אותך לבעלי מקצוע מומחים בתחום מיזוג האוויר.

הפתרון אינו המשך החלפת חלקים ללא אבחון,אלא בדיקה יסודית של מקור הדליפה ובהתאם לתוצאות הבדיקה מתן טיפול מתאים.

מקומות לטיפול במרכז: אורן שירותי רכב בחולון/יצחק וייס בפ"ת.

מקום לטיפול בצפון : דרעי- מיזוג אוויר (צמוד למוסך הרדיאטורים שלהם ,רחוב השיש בדרך לחוצות המפרץ).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מהיכן אתה בארץ ? עדיף לציין זאת כדי שחברי הפורום יוכלו לכוון אותך לבעלי מקצוע מומחים בתחום מיזוג האוויר.

הפתרון אינו המשך החלפת חלקים ללא אבחון,אלא בדיקה יסודית של מקור הדליפה ובהתאם לתוצאות הבדיקה מתן טיפול מתאים.

מקומות לטיפול במרכז: אורן שירותי רכב בחולון/יצחק וייס בפ"ת.

מקום לטיפול בצפון : דרעי- מיזוג אוויר (צמוד למוסך הרדיאטורים שלהם ,רחוב השיש בדרך לחוצות המפרץ).

אני מפתח-תקווה..

קצב איבוד הגז,אם אני שם לאחר חודש המזגן כבר לא מקרר..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

אני מניח שהוסיפו למערכת זרחן ע"מ לאתר את הדליפה (?).

סה"כ - הדליפה כפי שאתה מתאר מספיק חזקה (אם המזגן אינו מקרר כבר אחרי חודש).

מציע לך לגשת לאחד מבעלי המקצוע המומלצים בפורום (כאלה שכבר הזכירו לך פה).

alfa 156 2.5.

פורסם
אני מפתח-תקווה..

קצב איבוד הגז,אם אני שם לאחר חודש המזגן כבר לא מקרר..

מעל 10 גרם לשנה זה כבר דליפה שאמורים לאתר דיי בקלות

אצלך ממש דליפה גדולה ולכן יתכן ויש פה קאצ' כמו למשל דליפה מציר מדחס רק בזמן עבודה או לחץ עבודה גבוה מידי שגורם לפריקת הגז דרך שסתום בטחון או שסתום בטחון לא תקין

אפשרות נוספת היא שביקרת אתך בעלי מקצוע קצת עצלנים שלא ניסו לאתר את הדליפה בסבלנות הנדרשת

פורסם

יכול להמליץ על דובי בכניסה לאזור התעשייה ברעננה. לי הייתה בעיה דומה ומוסך אחד ניסה לחרטט אותי בהרבה כסף . בעקבות המלצה של מישהו, הגעתי למוסך דובי הזה שעשה בדיקה יסודית, נתן הצעת מחיר וביצע עבודה טובה במחיר הוגן. אחרי העבודה כשהיה נדמה לי שאני שומע רעש של שריקה שלא היה קודם חזרתי לשם והוא לא התעצל ובדקו וסידרו. בכל מקרה, אני ממליץ לך שלתקן מזגן כדאי במוסך שמתמחה במיזוג ולא כללי.

• תוכן חדש...