Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך המלצה לרכב משפחתי קטן לזוג בתחילת הדרך

זה רכב שבונים עליו למס' שנים בתור רכב ראשי ולכן חשוב לא יהייה קטן מדי(שיהייה אפשר להכניס עגלה ודברים בהמשך)

חשוב שהרכב יהייה אוטומטי או ידני (לא גיר רובוטי)

חסכוני 1:13 אמיתי לפחות

שנתון 2008 לפחות

בהעדפה לבעל מראה ספורטיבי

*היום יש ברשותינו פולו 1.6 -מחפשים רכב שיהייה עם ביצועים דומים

בעלות של 45 אלף ש"ח בערך

תודה מראש לעוזרים

פורסם

פיאט בראבו 2009-2010, עונה על הדרישות והתקציב שלך, חזקה הרבה יותר מהפולו, ומאובזרת.

תריץ חיפוש בפורום תמצא הרבה חוות דעת...

פורסם

קודם כל תודה לעונים וחג שמח.

הסיבות שאני לא רוצה רובוטי:

לבת זוגתי יש פיאט גראנדה פונטו 2007 רובוטית,

הרכב מרגיש לי חלש (לעומת הפולו 1600 שהייתה לי).

לפי מה שהבנתי רובוטי מועד יותר לתקלות ועלויות הטיפולים שלו יקרות יותר.

בלי קשר, החלטתי כנראה לעלות את התקציב ל55K .

הרכבים שבדקתי בינתיים הם סיאט איביזה 1600 אוט' (5 דלתות) 2010

או פאביה ספורט 1400\1600 2010 ידנית\אוט'.

מישהו יכול לתת המלצות לגבי הרכבים האלו?

או רכבים אחרים שעומדים בקריטריונים ומומלצים?

פורסם

כן, הקשר בין הרכבים שציינת לספורט הוא כמו המרחק מפה לירח. אה, והדרישות שלך קצת מוגזמות, אלא אם כן ההגדרה שלך לרכב ספורטיבי זה טויוטה קורולה.

אם 3 דלתות בא בחשבון אז הייתי בודק קליאו ספורט דור 3, אולי גם מגאן ספורט 225 תכנס בתקציב בלחץ (גם 3 דלתות). לא בטוח שהם יתאימו לך מבחינת דרישות השנתון.

מעבר לזה אני חושב שהשילוב המוצלח ביותר יהיה גולף GTI דור 5. יש כאלו אוטומטיות, יש כאלו עם 5 דלתות, הרכב מספק את הטוב מכל העולמות אבל לא בטוח שתכנס לך אחת כזו בתקציב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...