Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני מחפש חומר שישמור ויחדש לי את הפלסטיקים והגומיות ברכב, כנל לגבי הדשבורד משהו שישמור לי עליו.

וגם חומר לנקות ולשמור על הצמיגים והגאנטים .

תודה מראש

פורסם

אאוקיי ומשהו לצמיגים ולגאנטים ושמתי לב שיש לי גם סימנים על הכיסאות.. אם אפשר איזה חומר שעושה ניסים אני אשמח :)

פורסם
אאוקיי ומשהו לצמיגים ולגאנטים ושמתי לב שיש לי גם סימנים על הכיסאות.. אם אפשר איזה חומר שעושה ניסים אני אשמח :)

לג'אנטים אני ממליץ על meguiars wheel brightener,חומר חזק מאוד וממליץ לעבוד איתו בדילול של לפחות 1:10 וגם לא להשתמש בו כל שטיפה אלא במצבים שהג'אנט ממש מלוכלך והאבק בלמים ממש נדבק אל הג'אנט,לשטוף טוב טוב טוב לאחר השימוש בו את איזור הגלגל והצמיג

לגבי הכיסאות,meguiars all purpose cleaner זה הניסים והנפלאות שאתה מחפש,הוא חומר תוקף ולא מומלץ בשימוש קבוע על הריפודים רק במידה ויש כתם,אם אתה מחפש לפנק את הריפודים במידה והם מבד יש לך את הקרבונה של יעקבי,אחלה מוצר!

m7kj.jpg
פורסם
לגומיות ואטמים אני ממליץ על ספריי סיליקון פשוט

באמת? סיליקון?

כדאי שתלמד את התחום יותר לעומק לפני שאתה מחלק המלצות ברמה של שטיפת רכב שכונתית בפורום שמטרתו להיות כמה רמות מעל.

לא כל הנוצץ זהב, במקרה של תכשירים לרכב, תמיד כדאי לבחור בתכשירים איכותיים על בסיס מים ולא על בסיס סיליקונים שבעצם עוזרים לשמש לטגן את חלקי הרכב (גומיות\צמיגים\דש בורד וכו').

פות"ש, לשאלתך, אני אישית משתמשת בG6 של CG כבר כמה חודשים ומאוד מרוצה ממנו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
באמת? סיליקון?

כדאי שתלמד את התחום יותר לעומק לפני שאתה מחלק המלצות ברמה של שטיפת רכב שכונתית בפורום שמטרתו להיות כמה רמות מעל.

לא כל הנוצץ זהב, במקרה של תכשירים לרכב, תמיד כדאי לבחור בתכשירים איכותיים על בסיס מים ולא על בסיס סיליקונים שבעצם עוזרים לשמש לטגן את חלקי הרכב (גומיות\צמיגים\דש בורד וכו').

פות"ש, לשאלתך, אני אישית משתמשת בG6 של CG כבר כמה חודשים ומאוד מרוצה ממנו.

אני משתמש בספריי סיליקון לאטמים בפנים הרכב (אטמי דלתות, מכסה מנוע) והתוצאות נהדרות.

פורסם

זה לא משנה איפה אתה משתמש בספריי סיליקון, הוא עדין אופציה רעה לעומת חומר על בסיס מים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם (נערך)

אחד המוצרים הטובים ביותר שאני מכיר לגומיות אטימה הוא המוצר המפורסם Einszett Rubber Care Stick Gummi Pflege

או בשמו המקוצר Gummi Pflege Stick

• שומר על תכונות האלסטיות של הגומי ובכך מונע סדקים
  • על בסיס מים כמובן
  • מספק הגנה מפני קרינה אולטרה סגולה(UV)
  • נמכר בחול עד 10$ ולפעמים מגיע גם ל 5-7$ במבצעים.. עבור 100ml (אני תמיד שולף אותו מאיזה מבצע)
  • למי שזה עושה לו את זה אז המוצר מיוצר בגרמניה
  • חסכוני מאוד ומחזיק הרבה זמן

בארסנל שלי הוא מוצר חובה!

לינק למתעניינים

rupni - אני לא מקבל מהחברה הזו תגמולים! :lol:

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם (נערך)

rupni - אני לא מקבל מהחברה הזו תגמולים! :lol:

לאיפה אני שולח את החשבונית להחזרים ?

מחובתך עכשיו להקפיץ את השרשור שיהיה מבצע.

עריכה אחרונה על ידי rupni

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

Einszett gummi stick, אכן מוצר מעולה שתמיד אצלי בארסנל, משתמש בו כבר שנים (עוד מהתקופה שהיה לי וולוו) ולא מחליף אותו.

זול מאוד, הסטיק הקטן מספיק להמון המון זמן.

"יאללה בירי".

פורסם
זה לא משנה איפה אתה משתמש בספריי סיליקון, הוא עדין אופציה רעה לעומת חומר על בסיס מים.

אוקי, חידשת לי תודה רבה (:

פורסם

אם יש כתמים קשים אני ממליץ על apc של שופרסל בדילול של 1:4 על ריפודי בד לעבוד בעדינות זה פועל פלאים!

אם כתמים קלים חברי הפורום ימליצו לך על חומרים איכותיים כי אני חדש בתחום יחסית וכרגע אני מתעסק בדיטיילינג חיצוני יותר...

• תוכן חדש...