Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוצניק

Momo1111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אבא שלי, בן 82, נפגע בתאונת ׳פגע וברח׳ לפני כשלושה שבועות. הוא חצה את רחוב ביאליק ברמת - גן במעבר חצייה ורכב פגע בו ונמלט. הפציעה אינה קלה. נשברו לו הברכיים והיד והוא עדיין בבית חולים.

מכל מקום, נוכח הפגיעה, קיים הכרח לסדר את חדר האמבטיה מחדש. יש להחליף דלת לגדולה יותר, במקום אמבטיה לשים מקלחון, להתקין אסלה בחדר האמבטיה וכתוצאה מפעולות אלה להחליף את הריצוף.

אני זקוק להמלצה על בעל מקצוע, אשר זמין באופן מיידי, היודע לבצע עבודות אינסטלציה וכל יתר הדברים, ואשר הוגן ועומד בזמנים. הלחץ נובע מהרצון לנסות ולהביא את האבא לביקורים בבית.

העבודה ברמת גן.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי Momo1111
פורסם

לפני שאתה ניגש לשיפוץ כדאי להוועץ באדריכל שמבין בתחום ייחודי זה. צריך להפוך את כל הדירה לנגישה, כולל למצב של הזקקות לעגלת נכים - לא עניין ששיפוצניק מן השורה יוכל לעשות בלי הנחיה מקצועית. כמוכן להערך למצב של הזקקות למטפל סיעודי שיתגורר בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התגובה המהירה. לדעתי, חוץ משירותים ואמבטיה, הדירה נגישה. לכן אנו מעוניינים לבצע את העבודות הנדרשות ובחדר הרחצה, להוסיף שירותים ומקלחון.

פורסם
תודה על התגובה המהירה. לדעתי, חוץ משירותים ואמבטיה, הדירה נגישה. לכן אנו מעוניינים לבצע את העבודות הנדרשות ובחדר הרחצה, להוסיף שירותים ומקלחון.

הדגשתי לך. אם אינךבעל מקצוע שלם לאחד. אתה לא יודע איך למדוד רוחב או רדיוס סיבוב של עגלת נכים, או לבחור ידיות מספיק חזקות, או חיפוי שיעמוד בתקני האחיזה - וכל מה שכרוך בכך, או להתאים את גובה השיש והמדפים. מדובר בהרבה יותר מאשר למדוד את רוחב המשקוף, ועבודה חאפרית עלולה להצריך שיפוץ חוזר. לא כדאי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הדגשתי לך. אם אינךבעל מקצוע שלם לאחד. אתה לא יודע איך למדוד רוחב או רדיוס סיבוב של עגלת נכים, או לבחור ידיות מספיק חזקות, או חיפוי שיעמוד בתקני האחיזה - וכל מה שכרוך בכך, או להתאים את גובה השיש והמדפים. מדובר בהרבה יותר מאשר למדוד את רוחב המשקוף, ועבודה חאפרית עלולה להצריך שיפוץ חוזר. לא כדאי.

+1

חובה להיוועץ עם אנשי מקצוע אשר מבינים בתחום ולאחר מכן לחפש שיפוצניק.

אני מציע לך לראות, לצלם ולמדוד לחדרי מגורים ואמבטיות וגם שירותים בבתי אבות סיעודים.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל החלמה מהירה ומלאה לאבא שלך.

אני מנחש שהוא נמצא כרגע במוסד שיקומי כלשהו. תתייעץ איתם לגבי נגישות כי יש הרבה דברים שאתה לא חושב עליהם (למשל לא מספיק להרחיב דלת אלא צריך לחשוב גם על אפשרות להסתובב בפנים עם כיסא גלגלים, כיור צריך להיות לא רק בגובה הנכון אלא גם פתוח מלמטה כדי שיהיה מקום להיכנס מתחת עם עגלה, גובה מתגי חשמל וכו').

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
נסה לפנות לאיציק נ. חבר הפורום. בעל מקצוע מהטובים שיש.

מצטרף לפרגון. איציק בהחלט בסדר גמור פלוס פלוס, אם כי אינני בטוח לגבי הזמינות המיידית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכל מקום, נוכח הפגיעה, קיים הכרח לסדר את חדר האמבטיה מחדש. יש להחליף דלת לגדולה יותר, במקום אמבטיה לשים מקלחון, להתקין אסלה בחדר האמבטיה וכתוצאה מפעולות אלה להחליף את הריצוף.

העבודה ברמת גן.

תודה.

בוקר טוב,

להחליף אמבטיה במקלחון, ברוב המקרים אין בעיה.

להחליף דלת לגדולה יותר - לרוב, לא בעיה בכלל.

להתקין אסלה - סיפור אחר לגמרי. שאלת השאלות היא האם יש צינור ביוב במיקום הגיוני ונגיש.

אתה יכול להשיג אותי ב 052-6462943

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תודה לכולם. אני מתקשר לאיציק. ההנחה שלי כי יחזור לעמוד וללכת ורק בתקופת הביניים יהיה צורך במעבר המתאים לכיסא גלגלים.

• תוכן חדש...