Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים. 195/65 R15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברנו יחד כ80K היה מעט חוסר כיוון של הגלגלים (פרונט) ונאכלנו קצת והגיע הזמן לחדש...

אז הבנתי שכדאי למלא בחנקן - כאן הנקודה שלא מכיר הרבה תחנות כאלו ואין לי מושג מה עלות המילוי אם בכלל כדאי להכנס לסיפור הזה...

אני מחפש צמיד ברמה טובה - לא פרימיום, שיהיה שקט ועם אחיזה טובה. להבנתי כל הגימיקים של צמיגים ירוקים לא שווים את הכסף...

לצערי בארץ הפנצ'ר מאכרים מוצלחים בערך כמו הזגגים ועושים כל קומבינה אפשרית...

מאחר וצמיג הוא אביזר בין החשובים לבטיחות וחווית נהיגה אשמח להמלצות.

כמו כן היה כאן מישהו שכתב על הציפוי למניעת פנצ'רים... ממה שמצאתי רצו 250 לצמיג... לא ממש כדאי לטעמי (4 פנצ'רים ל80K) שכולם נסגרו בפנצ'ריה ללא צורך בפירוק והחלפה... אשמח להמלצות בנושא אם יש למישהו הכרות עם חומרים / מחירים שונים.

תודה

פורסם

תוותר על הוצאת כסף על חנקן וחומרים אחרים.

אל תוותר על צמיג איכותי.

במידה שלך יש לי ניסיון מצויין עם Continental PremiumContact 2. מאוד ממליץ.

צמיג אוחז, שקט ועמיד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בדוק ברשת צ'ק אפ. נדמה לי שהם מציעים שירות מילוי בחנקן חינם (למרות שזה לא אקוטי) ומציעים גם אחריות מורחבת על הצמיגים.

http://checkup.co.il/Benefits.aspx?lang=1

יתכן וגם רשתות אחרות מציעות תנאים דומים (המתן לתגובותיהם של ספונסרי הפורום - טייר דיל, טייר קלאב, ג.מ. פורטל, מומו-ניטו).

צמיג ירוק אמור להחזיק קצת יותר ק"מ ולחסוך בדלק ע"י התנגדות גלגול נמוכה.

בכמה זמן עברת את ה80K ק"מ?

יש לך עוד דרישות מהצמיג? באיזה רכב מדובר?

מה התקציב שלך?

מאיזה איזור בארץ אתה?

פורסם

אני הרכבתי במידה הזאת גודייר אקסלנס ב-420 ש"ח.

הם שקטים, נוחים ואוחזים לא רע בכלל.

לא צמיגים ירוקים ולא צמיגים ספורטיים, פשוט צמיגי נוחות. נשמע שזה בדיוק מה שאתה מחפש.

פורסם

התקציב הוא כמה שפחות...

הרכב הוא סקודה אוקטביה 2006. אני נוסע כ50K בשנה כבישים מפותלים בחלקם כך שאחיזה טובה חשובה לי.

מחפש צמיג איכותי אבל לא "פרימיום" חשבתי על מחיר של 1600 לכל הרביעייה בתקווה לפחות :lol:

כמובן שלא יהיה צמיג ישן שעמד במחסן... בכלל כל נושא הצמיגים בארץ זה סוג של שכונה מלאה בחאפרים...

לאחרונה המליצו לי על צמיגים קוריאניים, אמרו שעדיפים מהסיניים אבל אמירות כאלו לא מעודדות אותי לחשוב על "מקצועיות"

של נותני השירות. אז נכנסתי לפורום ללמוד :)

בדוק ברשת צ'ק אפ. נדמה לי שהם מציעים שירות מילוי בחנקן חינם (למרות שזה לא אקוטי) ומציעים גם אחריות מורחבת על הצמיגים.

http://checkup.co.il/Benefits.aspx?lang=1

יתכן וגם רשתות אחרות מציעות תנאים דומים (המתן לתגובותיהם של ספונסרי הפורום - טייר דיל, טייר קלאב, ג.מ. פורטל, מומו-ניטו).

צמיג ירוק אמור להחזיק קצת יותר ק"מ ולחסוך בדלק ע"י התנגדות גלגול נמוכה.

בכמה זמן עברת את ה80K ק"מ?

יש לך עוד דרישות מהצמיג? באיזה רכב מדובר?

מה התקציב שלך?

מאיזה איזור בארץ אתה?

פורסם

כאשר הדרישה היא צמיג סביר בכמה שפחות כסף, אני ממליץ על סוג של ברירת מחדל - falken ze 912.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כיום יש את הדגם premium contact5 שיש לו אחיזה מעט משופרת יותר לעומת ה-2 והבדל במחיר לא משמעותי אם בכלל.

בכל מקרה, מניסיוני עם צמיגי קונטי קשה לי להבין איך נסעת עליהם 80K ק"מ - שחקת אותם עד למינימום ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הניסיון שלי במידה זהה לשלך עם קונטי' אקו 3 מצויין.

אם תמצא קונטי פרימיום(2/5) טריים בתוספת קטנה לעומת האקו - ממליץ לרכוש אותם.

בהצלחה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ניסיתי ללמוד את הנושא ובעיקר לא הצלחתי ללמוד כלום.

בעיקר הצלחתי להבין שהמדדים לבחינה הם אחיזה בכביש רטוב, צריכת דלק ורעש. לא מצאתי פרמטרים שמעידים על משך חיי הצמיג.

מתוך הנחה (שאני לא יודע אם נכונה) בחנתי צמיגים רבים בפנצ'ריות לפי המדבקה שהיתה עליהם. והצמיד שמצאתי הכי מוצלח במחיר שפוי (400 ליח' כולל הכל וניפוח בחנקן) היה של goodyear. רצ"ב תמונה של הצמיג המדובר.

אשמח לדעתכם שלא מדובר בצמיג שמתכלה אחרי יומיים או לאופציות עם נתונים דומים או כל דבר אחר במחיר כזה לכל היותר.

תודהgoodyear.jpg

פורסם

קודם כל מדובר במותג פרימיום.

שנית לא מכיר את הצמיג, אבל הוא מופיע כאן בפורום לא מעט, נסה להתייעץ עם חברים שרכשו אותו.

לגבי חנקן - אם זה בחינם, ניחא. אם המחיר של הצמיג יקר לעומת פנצ'ריות אחרות בגלל האקסטרה של ניפוח בחנקן - לדעתי מיותר.

אני אישית (וכך ראוי) מנפח לחצים שונים בהתאם לעומס, כשאני נוהג לבד זה שונה מכשאני בעומס מלא עם עוד 4 חברים וציוד. כך שהחנקן מאבד את היתרון שלו.

• תוכן חדש...