Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שברולט אוואו 2009, יש לי בעיה אחת ברכב, כשאני נוסע מעל 40 קמ"ש מתחיל רעש נסיעה חזק פי כמה מרעש נורמלי!

מה שלי נראה שזה בגלל הצמיגים, ברכב יש מקדימה 2 סינים זולים ויחסית חדשים, ומאחורה מקסיס נחמדים אבל ישנים וקצת שחוקים..

מה הסיכויים שהרעש נובע מהצמיגים?

תודה.. (:

תן לה לשתות לך ת'שוקו בתוך דירה שכורה :oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה מבעיה? תכבה את הרדיו או תעביר תחנה כשמתחיל שיר של אייל גולן.

וברצינות, תנסה להקליט את הצליל ה"מחריד" הזה. זה נשמע כמו שריקה? כמו מה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איזה רעשים?

זה ווווווררררווםםםםם או פק פק פק פק פק או זזזזזזזזזזזזז או אאאאאאאייייייייייייייי?

אם זו שריקה חזקה מאוד, יכול להיות שהלך לך הטורבו.

אני ממליץ בכל לב שלא תחפש כאן פתרון לרעשים אלא שתלך מייד למוסך שיאבחן אם יש תקלה, ושלא נקרא עליך חלילה בעיתון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

האם הרכב ידני או אוטומטי?

האם הרעש קיים במצב עמידה כשלוחצים על הגז?

אם הרכב ידני, האם הרעש קיים בנסיעה מהירה כשהמנוע דומם? (אזהרה: זוהי בדיקה מסוכנת, על אחראיותך בלבד).

פורסם

אפילו לא בשכונה שיבדוק נסיעה עם מנוע דומם!

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
איזה רעשים?

זה ווווווררררווםםםםם או פק פק פק פק פק או זזזזזזזזזזזזז או אאאאאאאייייייייייייייי?

אם זו שריקה חזקה מאוד, יכול להיות שהלך לך הטורבו.

אני ממליץ בכל לב שלא תחפש כאן פתרון לרעשים אלא שתלך מייד למוסך שיאבחן אם יש תקלה, ושלא נקרא עליך חלילה בעיתון.

טורבו? באמת קיימים כאלה אוואו ב 2009?

פורסם

הרעשים הם כמו רעש כביש כמו שרכב ממוצע שומע ב 150 קמש אני שומע ב40 ומעלה..

מבחינה מכנית הרב מעולה! לפני שבועיים יצא מטיפול במורשה. לפני כמה ימים הלכתי בכל מקרה גם למורשה ושילמתי 250 שקל שיבדקו את הרכב ויגידו לי עם יש משהו לא בסדר. נסעו, הרימו, סובבו, בדקו ואמרו לי "צמיגים מאחורה קצת שחוקים, הכל טוב סע!"

אין איזה רעש של ברזל או צירייה או משהו מכני, פשוט רעש כביש מאוד גבוהה!

פורסם

את הרעש אתה שומע רק עם חלונות פתוחים או תמיד?

יכול להיות שיש בעיה באטימת תא הנוסעים, כלומר: הרעש נורמלי, אבל תא הנוסעים אינו אטום ולכן אתה שומע את הרעש חזק מהרגיל

פורסם

גם שחלונות סגורים לגמרי, ואין בעיה באטימה של גומיות מסביב לחלונות או משהו.. פשוט רעש נסיעה כפול כמה וכמה מהנורמל..

נסעתי על אוואו של חבר שהיא אותה שנה כי חשבתי שכל האוואו ככה, אבל זה לא.

השאלה היא מה ההסתברות שזה הצמיגים גורמים לרעש?

פורסם

אני זוכר שבפיאסטה שהיתה לי היה לי רעש מהסוג שאתה מתאר - זה היה כמו רעש של תוף שהולך ומתגבר ובסוף התברר שנשבר לי מיסב בגלגל שמאל אחורי.

מעבר לכך תעלה את הרכב על ליפט ותחפש חור בצנרת האגזוז - אחרי חמש שנים זה בד"כ בלאי סביר להחלפת התופים של האגזוז.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון אבל יתכן מאוד והוא לא בדק סל"ד גבוה בעמידה.

האפשרויות הנוספות הן תושבות מנוע אבל אז גם הוא היה מרגיש רעידות. מה שלא יהיה זה מגיע מרצפת הרכב ולכן כדאי להרים אותו על ליפט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היי,

יש לי שברולט אוואו 2009, יש לי בעיה אחת ברכב, כשאני נוסע מעל 40 קמ"ש מתחיל רעש נסיעה חזק פי כמה מרעש נורמלי!

מה שלי נראה שזה בגלל הצמיגים, ברכב יש מקדימה 2 סינים זולים ויחסית חדשים, ומאחורה מקסיס נחמדים אבל ישנים וקצת שחוקים..

מה הסיכויים שהרעש נובע מהצמיגים?

תודה.. (:

תבדוק מיסבים או אחד מהסלילים

• תוכן חדש...