Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206, "שיעול" קליל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי פיג'ו 206 1.4 שנת 2002 ידנית.

בזמן התחלת נסיעה שזה בדרך כלל מהילוך 2-4 יש שניים עד שלושה שיעולים קלילים כאלה.

אני מציין שהקלאצ' שלי קשה ויש קושי בלהכניס הילוכים כמו שצריך ויש בנוסף קושי בסחיבה.

האם יכול להיות שזה הוא הקלאצ'?

פורסם

לא משנה כמה קשה יהיה הקלץ , הוא לא יגרום לשעולים במנוע.

שעולים כאלה יכולים לנבוע מתקלות בניהול המנוע כמו בית מצערת לא תקין, בעיות במערכת ההצתה, או חיישן תת לחץ בסעפת

היניקה. אם תרצה לדעת מה הסיבה יש להתחבר עם סורק תקלות במוסך.

• ספונסר פורום
פורסם

מה זה שיעולים?

אני ממליץ לך להחליף מצמד, כאשר נוהגים ברכב שהמצמד לא מפריד טוב, מהר מאוד נגרם נזק לזינכרונים ויש צורך בשיפוץ\החלפת גיר.

אורן

פורסם
לא משנה כמה קשה יהיה הקלץ , הוא לא יגרום לשעולים במנוע.

שעולים כאלה יכולים לנבוע מתקלות בניהול המנוע כמו בית מצערת לא תקין, בעיות במערכת ההצתה, או חיישן תת לחץ בסעפת

היניקה. אם תרצה לדעת מה הסיבה יש להתחבר עם סורק תקלות במוסך.

אוקי תודה רבה.

מה זה שיעולים?

אני ממליץ לך להחליף מצמד, כאשר נוהגים ברכב שהמצמד לא מפריד טוב, מהר מאוד נגרם נזק לזינכרונים ויש צורך בשיפוץ\החלפת גיר.

אורן

מה העלות +- של מצמד?

פורסם

מבין שני במוסכים שעזרו לך הייתי רוצה להמליץ לך על אורן .. מבחינת אמינות אין עליו .. כאחד שבדק את שני המוסכים..

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תוכן חדש...