Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלויזיה 65 אינטש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש המלצה לטלויזיה סופר איכותית במידה 65 אינטש.

אין כרגע כיוון אם ללכת על LED או פלזמה.

חשובה רק האיכות! המחיר יכול להיות עד 25K למשהו ראוי.

כרגע ההתלבטות הראשונית (ללא סקר שוק או הבנה מעמיקה יותר בדגמים) היא בין סדרה 8000 של סמסונג לבין הפילפס המקבילה (שמעתי שהשרות של אלקטרה הוא גרוע, האמנם?)

יש למישהו הסתייגות או המלצה מדגמי הסמסונג הנ"ל?

אגב, הטלויזיה תותקן בסלון על קיר באזור מואר יחסית אך ללא שמש ישירה! (לדעתי מתאים גם לפזלמות מבחינת השתקפות).

תודה לעוזרים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

תחכה עוד קצת שירדו המחירים של מסכי ה-4K , לגבי אלקטרע היבואנית של פיליפס ,אכן שרות גרוע ביותר !! ורק שנתיים אחריות בניגוד ל-3 ו-5 של שאר היבואנים .

עריכה אחרונה על ידי niro007
פורסם (נערך)

לדעתי זה לא הזמן לקנות מסכים גדולים, אלא אם כן כסף לא בעיה בשבילך.

לשלם מעל 10K ש"ח למסך זה מטורף כי נטו אתה משלם מעבר רק בגלל הגודל.

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אני אישית הייתי הולך על LED מאשר על פלזמה.

יש לי LED 40 של סמסונג ואני די אוהב את האיכות צפייה שלה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

המסך חייב להיות מסך גדול כי הוא יושב על קיר ענק ב Open space רחב.

האם טכנולוגיית ה-LED לא עדיפה על הטכנולוגיה שקיימת בפלזמות?

פורסם

אני מקווה שאתה מבין שאתה שם כל כך הרבה כסף על מסך F8000 ואתה מקבל אותו מסך שנמכר בגודל 46 אינץ' וההפרש הולך נטו עבור הגודל שהוא 65 אינץ', אתה לא מקבל איכות מוצר טובה יותר או משהו בסגנון. לדעתי חבל לשלם היום כל כך הרבה כסף, שוב בהנחה שכסף לך בעיה בשבילך לך על זה.

Just daily

פורסם

ברור לי מה שאתה אומר וזה ידוע- אני לא באמת חושב שיש איזשהו הבדל טכנולוגי בין המסכים והמחיר הוא נטו לגודל המסך... עם זאת, במקרה הספציפי הזה, הדרישה היא טלויזיה גדולה לקיר גדול במתחם גדול אז הגודל חשוב, גם אם זה מוסיף למחיר.

על אוותו משקל של מה שרשמת אפשר להגיד: למה לקנות 42 אינץ ביותר כסף כשאפשר לקנות 32 אינץ' בהרבה פחות?

פורסם

אמנם בעולם האלקטרוניקה תמיד יש את הדור הבא והיותר טוב ותמיד אם תחכה תקבל מוצר עדיף, אבל 4K זה שינוי אמיתי ומהותי לעומת 1080P, בטח כשמדובר בטלוויזיות בגדלים האלו. מה שכן, אני לא יודע לומר כמה אנחנו רחוקים מהתוכן ב4K. יכול להיות שמדובר בסיפור של שנתיים-שלוש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מסכים לגמרי ובהנחה שיקח כמה שנים עד שהתוכן יהיה 4K והשוק עד אז עוד יבעט (ודגמים רבים חדשים יצאו לאור), לא היייתי נמנע מקניית מסך טוב שהוא לא תומך 4K בשלב זה.

אגב, המסך מיועד לסלון של ההורים שלי, מבחינתם 1080P ו-4K זה מושגים מעולם תורת הקוונטים.

רשמתי איכות מסך בדרישות כי בסכומים האלה אני מצפה שתהיה תמונה חדה, נעימה לעין ומוצר שמגיע מבית ראוי.

פורסם (נערך)
על אוותו משקל של מה שרשמת אפשר להגיד: למה לקנות 42 אינץ ביותר כסף כשאפשר לקנות 32 אינץ' בהרבה פחות?

כי ההפרשים במקרה הנ"ל יותר עממיים (לא באחוזים, בשקלים).

עריכה אחרונה על ידי Freak_Miky

Just daily

פורסם

:mm_yeah:

המלצה מעולה.

אחרי מספר שנים עם ה58V10 המשובחת אני רוצה לעלות בגודל וזוהי כנראה תהיה גם הבחירה שלי.

לשלם מעל 10K ש"ח למסך זה מטורף כי נטו אתה משלם מעבר רק בגלל הגודל.

בוא נוציא לרגע את הענין הכספי מהמשוואה משום שפות"ש לא ביקש מאיתנו ייעוץ כלכלי.

כשאתה צופה בבלוריי (או ב"סתם" 1080P) על מסך גדול (ואיכותי כמובן. לא 50" עלום שם מרמי לוי) אתה מעצים את חווית הצפיה שלך בעשרות מונים. זה פשוט כיף גדול ומשהו שלא ניתן לקבל במסך קטן.

כשרכשתי את המסך שלי שילמתי עליו קרוב ל18K ש"ח, אבל בעיניי זו רכישה מוצלחת ומשתלמת כי התמורה שקיבלתי ואני עדיין מקבל - גבוהה.

פורסם
כשאתה צופה בבלוריי (או ב"סתם" 1080P) על מסך גדול (ואיכותי כמובן. לא 50" עלום שם מרמי לוי) אתה מעצים את חווית הצפיה שלך בעשרות מונים. זה פשוט כיף גדול ומשהו שלא ניתן לקבל במסך קטן.

אתה לא מעצים שום דבר, זה הכל עניין של מרחק. לעומת זאת מע' קולנוע טובה תעצים את החוויה פי כמה.

כשרכשתי את המסך שלי שילמתי עליו קרוב ל18K ש"ח, אבל בעיניי זו רכישה מוצלחת ומשתלמת כי התמורה שקיבלתי ואני עדיין מקבל - גבוהה.

מוצלחת אולי, משתלמת בטוח לא.

Just daily

פורסם
אתה לא מעצים שום דבר, זה הכל עניין של מרחק. לעומת זאת מע' קולנוע טובה תעצים את החוויה פי כמה.

מוצלחת אולי, משתלמת בטוח לא.

א. אני מניח שאדם שרוכש מסך בתקציב של 25K, לא שומע דרך "הרמקולים" המובנים במסך - למרות שזה הרבה פחות גרוע ממה שזה נשמע. זה אפילו לא רע בעליל.

ב. אני חולק עליך בענין הגודל והמרחק. אז בוא תשים מסך של 32" ממרחק של חצי מטר ותגיד שזה כמו לראות 60" מ4 מטר. זה טיעון אבסורדי. האפקט של מסך בגודל 60-65 מדמה לך מיני ישיבה בקולנוע. זה משהו שאתה לא מקבל עם מסך 42" גם אם תשב 1 מטר מולו.

נכון, זה עדיין לא 100" כמו במקרן ביתי טוב שאז החוויה עוד יותר מתעצמת (בלי קשר למרחק הישיבה) אבל 65" ברמה גבוהה בבית ממרחק 4 מטר, בוא נגיד שזה בן *ונה של דבר.. לא סתם אני מתכוון להחליף את ה58" שלי לזה.

ג. משתלם זה דבר סובייקטיבי שניתן לפרשנות בהתאם לרצונות/דרישות/צרכים. משחה נגד טחורים במאתיים שקל משתלמת מאד למי שיש טחורים. איך אתה יכול לומר לבנאדם מה משתלם לו? לאכול שעתיים ארוחה זוגית ויין במסעדת גורמה ב1200 ש"ח זה משתלם? לטוס לאירופה לשלושה ימים להופעה ולחזור במחיר כולל של אלף יורו זה משתלם?

בקיצור - הנקודה הובהרה.

• תוכן חדש...