Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אשמח אם מישהו יודע היכן אפשר להשיג כיסוי פלסטיק אחורי למראה קדמית .

יש לי יונדאי ולוסטר שנת 2012 דגם ELITE,

לא כל כך הצלחתי למצוא באיביי, ואם יש עוד אתרים אחרים לחלקי חילוף אשמח אם תשתפו .

תודה!

פורסם

אצל היבואן ניסית?

חוץ מזה יש יבואן מקביל לחלקי יונדאי\קיה http://hyundaishop.co.il נסה אצלו

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מפירוק תוכל להשיג רק מראה קומפלט (ויש להשיג). למרות שזה נראה כך הפלסטיק לא מגיע צבוע ויש לצבוע אותו בצבע הרכב. הוא מגיע בד"כ בצבע צהבהב.

לכן אין לנתון של הצבע משמעות. אם אתה רוצה לרכוש רק את הכיסוי תצטרך לפנות ליבואן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה חברים! התגובות ממש זריזות בפורום.

האמת שפניתי ליבואן המקביל באתר

http://hyundaishop.co.i וואפילו דיברתי התקשרתי.

הוא אומר שאין לו אפשרות בכלל להשיג את החלק פלסטיק הזה וצריך להזמין את כל המראה. (1600 ש"ח),

כמובן שזאת לא אופציה.

זאת פעם שניה שיש לי בעיה עם המראה בפעם הקודמת כל המראה התפרקה ולכן הייתי חייב מנגון שלם, וכשקיבלתי אותה ראיתי שהיא אכן עם כיסוי צהבהב כזה. ופשוט פירקתי את הפלסטיק מהמראה הישנה והרכבתי במקום הצהבהב.

אבל המצב היום הוא שהמנגון עובד, והכל בסדר, ואני צריך את הפלסטיק, ומוזר לי שיש שיש ב EBAY בכל מיני צבעים ובארץ לא...

any other ideas ?

פורסם

אם אתה אומר שמצאת בebay בכל מיני צבעים אחרים את הכיסוי,

פשוט תרכוש אחד מהם (עדיפות לצבע בהיר כמו לבן או אפור ) ובארץ תצבע את זה לצבע הרכב.

אתה יכול לצבוע לבד - ישנה חנות בתל אביב בשם טופ קולור שמכינים לך פחית ספריי צבע לפי קוד הצבע שלך, אני חושב שזה ממש יהיה לך קל

לצבוע את החלק הזה עקב כך שהוא לא גדול.

כמובן שתצטרך לשייף קצת ולשים צבע בסיס אבל התוצאה מעולה.

או שתיגש לפחח שיצבע לך את החלק בקוד הצבע שלך.

בהצלחה.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

מה? אין בארץ מבחר לשום תוספת לרכב פופולרי? גם מה שיש ממש יקר?

מה? יש באיביי? בזול? בכל הצבעים?

א. לא הופתעתי בלשון המעטה

ב. תזמין משם. אין צורך לממן את ביבי וחבריו.

פורסם
מה? אין בארץ מבחר לשום תוספת לרכב פופולרי? גם מה שיש ממש יקר?

מה? יש באיביי? בזול? בכל הצבעים?

א. לא הופתעתי בלשון המעטה

ב. תזמין משם. אין צורך לממן את ביבי וחבריו.

איזו הערה מטופשת, בעיקר שנזכרים שהממשלה של נתניהו פעלה (ופועלת) להורדת המכס על יבוא מוצרים מחו"ל, וגם הפעילה רפורמה להסדרת והורדת מחירי חלקי החילוף.

.We apologise for the inconvenience

• תוכן חדש...