Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע אין התראה לגבי תיבת הודעות פרטיות מלאה?

בפורמט הישן היה מוצג בצד שמאל של המסך בצורה בולטת מצב תיבת ההודעות.

בפורמט הנוכחי צריך להכנס לתיבת ההודעות ולרדת עד למטה כדי לקבל את המידע.

היה יכול להיות שימושי אם הייתה התראה על כך. בפורום אחר גם מתקבלת הודעת מייל כאשר משתמש מנסה לשלוח הודעה פרטית ללא הצלחה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

שמתי לב שאם נכנסים לפונקציית החיפוש המתקדם מראש העמוד, אין אפשרות לבחור חיפוש בתוך תתי פורומים מסויימים.

זאת בניגוד לחיפוש המתקדם שמגיעים אליו דרך כפתור ה"חיפוש בפורום זה" שמופיע מעט מתחת לנ"ל, ושם האפשרות קיימת.

פורסם

נייח, XP, כרום, בפתיחת הודעה חדשה, העריכה נהפכת למצב "דריסת טקסט קיים", כלומר: אם אני מנסה להשחיל מילה חדשה בין שני מילים, אז המילה החדשה נכנסת במקום המילה הבאה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
החיפוש בעמוד הראשי לא עובד.

החיפוש הזה ליד הלוגו, כל מה שאני רושם, העמוד מתרענן וזהו.

עדכון:

זאת השגיאה שמופיעה

Your submission could not be processed because a security token was missing.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.

Miata ND2

פורסם

יש באג בחתימה של דני זומרשטיין:

dani.jpg

כנראה יש שם איזה תג B פתוח כי כל מי שכותב אחריו מופיע בהדגשה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
חסר קישור חזרה לפורום בו נמצא השרשור אחרי התגובה האחרונה.

במערכת הישנה מתחת לתגובה האחרונה הייתה אפשרות לבחור פורום אחר, אבל כברירת מחדל היה עומד על הפורום הנוכחי בו נמצא השרשור ופשוט הייתי לוחץ "עבור" אחרי שקראתי את התגובה האחרונה וכך חוזר אחורה לפורום עצמו. במערכת הזו צריך לגלול חזרה למעלה וללחוץ על שם הפורום, זה פחות נוח.

אני רוצה ללחוץ על הכפתור המוקף בעיגול בתמונה כדי לחזור לפורום שהייתי בו, ככה לפחות זה היה בגרסה הקודמת.

[ATTACH=CONFIG]374102[/ATTACH]

+1 וכבר כתבתי על זה בשרשור הקודם. בגלישה בשרשור כלשהו החזרה לדף הראשי של הפורום (לא של כל הפורומים אלא של הפורום הספציפי שבו נמצא השרשור) אינה נוחה. כל שצריך לעשות הוא להעתיק את תפריט הניווט שנמצא בחלק העליון של המסך גם לחלקו התחתון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנוסף למה שרשמתי למעלה,

אני גם לא יכול להוסיף אייקונים להודעה (רק ידנית אפשר)

ובאג חדש מהתנור - בזמן שליחת ההודעה אני מקבל פופ אפ ששואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה לעזוב את הדף הנוכחי.

פורסם

ובאג חדש מהתנור - בזמן שליחת ההודעה אני מקבל פופ אפ ששואל אותי אם אני בטוח שאני רוצה לעזוב את הדף הנוכחי.

+1...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בנוסף למה שרשמתי למעלה,

אני גם לא יכול להוסיף אייקונים להודעה (רק ידנית אפשר)

כנ"ל:

רק שאני מאשר לו לעזוב את הדף, הוא מאשר את תגובתי, די מעצבן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
תגובה להודעות, כבר חודש לפעמים שאני בא להגיב בדפדפן IE11 כשאני מקליד מהר חלק מהאותיות לא מוקלדות לחלונית התגובה ואז יש מלא פספוסים

1+

בלתי נסבל לנהל כתיבה ארוכה. כאילו משהו תוקע את חלונית התגובה.

וק שאלה,

יש דרך לחזור לממשק הישן והטוב, למי שמעוניי ?

• תוכן חדש...