Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחלקנו יש רכב עם פילטר דלק מובנה במשאבת הדלק. ולכן אנו לא יכולים להחליפו.

אז הינה מדריך של בחור בעל אופנוע, אבל העקרון אותו עקרון.

http://www.kawiforums.com/how-tos-faqs/194733-how-inspect-clean-fuel-filter-05-06-zx6r-636-a.html

תהנו.

אני הייתי שמח לעשות את זה בפונטו ספייס שלי...

בעלי פונטו , אולי נוכל לארגן יום בצפון ונבצע ניקוי לכולנו יחדיו.

פורסם (נערך)

זה לא כל כך פשוט אם זה משאבה טבולה.

למיטב ידיעתי אם היא טבולה, צריך להעלות על ליפט, לשחרר מיכל דלק, לנקז ממנו את כל הדלק, ואז להוציא את המשאבה.

ששיפצתי משאבה במוסך, ניקזו לי פול טנק שזה 50 ליטר בנזין, כמובןמשהחזירו הכל.

במידה ואתה עושה לבד תעלה מדריך כחול לבן לפה. תודה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

בלינק רואים משאבת דלק של אופנוע שהיתה חשופה להמון מים ולכן גם החלידה. זו תוצאה של לחות או מים בבנזין בשילוב של מיכל דלק מפח.

במכוניות יש מיכל מפלסטיק ולרוב זה נדיר להוציא משאבה במצב כזה.

הניקוי גם ברכב פרטי הוא מאוד קל, המשאבה ב 99% מהמקרים נשלפת מלמעלה (אין צורך בריקון מיכל) והפילטר עצמו נראה לעין וקל לשלוף אותו ולנקות (ניקוי אפשר לעשות גם עם מים וסבון בכיוון הפוך לסינון, על מנת שיצא כל הליכלוך שנעצר ברישתית) ולייבש עם לחץ אויר קל מאוד או להניח לייבוש כמה זמן שצריך (שעה שעתיים יספיקו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הניקוי גם ברכב פרטי הוא מאוד קל, המשאבה ב 99% מהמקרים נשלפת מלמעלה (אין צורך בריקון מיכל) והפילטר עצמו נראה לעין וקל לשלוף אותו ולנקות (ניקוי אפשר לעשות גם עם מים וסבון בכיוון הפוך לסינון, על מנת שיצא כל הליכלוך שנעצר ברישתית) ולייבש עם לחץ אויר קל מאוד או להניח לייבוש כמה זמן שצריך (שעה שעתיים יספיקו).

איציק

נצל"ש

בטיפול האחרון שביצעתי ל-307 שלי (1.6L 2002)רציתי להחליף גם את פילטר הדלק, אך כאשר העלתי לאתר של פיג'ו את VIN הרכב, הוא לא נתן לי את האפשרות לבחור בפילטר דלק (מצ"ב תמונה - אמור להיות מק"ט לצד המס' 20 אך אין כזה).

יכול להיות שאין ברכב שלי מסנן?

תודה מראש

307.JPG

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם
בלינק רואים משאבת דלק של אופנוע שהיתה חשופה להמון מים ולכן גם החלידה. זו תוצאה של לחות או מים בבנזין בשילוב של מיכל דלק מפח.

במכוניות יש מיכל מפלסטיק ולרוב זה נדיר להוציא משאבה במצב כזה.

איציק

אני לא חושב שהפילטר נראה לעין. מה שנכון הוא זה שהמשאבה נשלפת מלמעלה (מתחת למושב האחורי).

מישהו ביצע את התהליך?

פורסם
יש מסנן מובנה ואין מה לנגוע בו

אפשר בבקשה הסבר לכך שנמצא ברכב מסנן בן 13 שנה וע"פ דעתך הוא תקין לגמרי כמו ביום יצורו.

אינני מכיר כזה מסנן באף קטגוריה (שמן, אוויר, או כל סוג אחר) שיכול להחזיק כ"כ הרבה שנים ללא סתימות או בלאי מצטבר.

היכן נמצא המסנן ברכבי? האם בתוך המשאבה הטבולה?

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם
אפשר בבקשה הסבר לכך שנמצא ברכב מסנן בן 13 שנה וע"פ דעתך הוא תקין לגמרי כמו ביום יצורו.

אינני מכיר כזה מסנן באף קטגוריה (שמן, אוויר, או כל סוג אחר) שיכול להחזיק כ"כ הרבה שנים ללא סתימות או בלאי מצטבר.

היכן נמצא המסנן ברכבי? האם בתוך המשאבה הטבולה?

אצלי הרכב בן 19, פעם אחת וראשונה (לפני שנה בערך) שיפצתי את המשאבת כי המנוע שלה לא עבד.

יש לי פילטר דלק נפרד, אבל הרשתית שלה שיושבת במיכל לא נראתה מלוכלכת מאוד (בעל המוסך לא אמר לי משהו מיוחד כששאלתי עליה), בכל אופן, טפו טפו לא הייתה לי בחיים בעיה של דלק שנבעה מרשתית\פ.דלק או אמצעי סינון אחר שקיים.

ברכב אחר שהיה לי חוץ מהחלפות של פ.דלק תכופות (וגם זה כי ככה היה רשום בספר) במשך 13 שנה או 220KKM לא הייתה בעיית דלק אחת.

פורסם

במשאבות טבולות יש שני ממסננים גס ועדין והעדין ממש גדול והוא מחזיק מעמד כמוה אורך חיים של המשאבה עצמה

פורסם

מה הכוונה גס ועדין?

איפה הם יושבים כל אחד?

לא פירקתי משאבה טבולה, אבל חיצונית ראיתי רשתית כזאת שנראת כמו תיון.

אתה מתכוון שבפנים (לפני המנוע שלה) יש עוד פילטר?

• תוכן חדש...