Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה משוגעת של פיאטים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפנדה החדשה מושב יותר נוח,הוא מרגיש רח יותר,העיצוב כמובן ניראה חדשני יותר אם כי החומרים לא שודרגו,מאחור המצב דומה לפנדה היוצאת,כמובן הבטיחות טובה יותר,לפנדה לעומת הפיגו למשל ולפי הביקורות מתלים רכים יחסית למיני,בעיר זה מצוין,אבל בכביש הררי עם הרבה פניות יש זווית גילגול מוחשית מאשר הפיגו 107,לגבי גיר קצר או לא אם זה אותו הגיר שיש בפנדה זה הילוכים ראשון ושני מאוד קצרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521826-%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%99-%D7%9E%D7%94%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%99-%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%94

ובכן, חיפשתי בשרשור שפתחתי לפני מספר ימים , שמא ענית לי אך לא מצאתי. "חפש..בהתאם אם זה באמת מעניין אותך"? ובכן, אם לא היה מעניין, לא הייתי שואל.

בכוונה שאלתי עניינית בכדי למנוע אי הבנות.

תמוה בעיני שאינך עונה לשאלה עניינית ואף מפקפק בענייני בנושא, אך לעומת זאת לכל עקיצה אתה מגיב ואף נפגע.

נו, זכותך כמובן.

יוליאן, תודה על התגובה העניינית כאן ובשרשור הסופרמיני שפתחתי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מעניין - המבצע המקורי היה מתוכנן ל 19-21 לחודש.

ועכשיו "בעקבות ההצלחה המבצע ממשיך עד ה - 25 ! "

http://fiat.wee.co.il/fiat_crazy_sale_march2014/index.html?ref=fiat_home&media=banner

בעקבות ההצלחה או אולי בעקבות הכשלון ? האם הביקוש להקצאת הרכבים למבצע היה נמוך מהצפי ?

ולא אינני סבור שהרכבים אינם ראויים או שהמבצע אינו משתלם.

פורסם

תמיד אחרי מבצע שלהם,רשום בעיתונות או באינטרנט כמה הם מכרו,בעתיד ניראה,סך הכול ה 500 שלהם תמיד נמכרת טוב בכאלה מבצעים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"בעקבות ההצלחה" == "הבנו שהמחירים שלנו מופרזים ושיש יותר סיכוי למכור במחירים נמוכים קמעה, ולכן נמשוך את המבצע עוד ועוד"

מזכיר את הפארודיה על מחסני חשמל של טייכר וזרחוביץ.

פורסם

מה זה משנה מה הסיבה להארכת המבצע? העיקר שהורידו מחירים וזה מה שחשוב, גם אם זה לתקופת המבצע...ומי שרוצה שיקנה, מי שלא - יש מתחרות רבות. אני חושב שמי שרצה את אחד הרכבים יודע כבר שצריך וכדאי לחכות למבצעים ואז זה משתלם...

פורסם

לפני חודש מכרנו את הפונטו הישנה ואשתי רוצה רכב , אז הלכנו בשבועיים האחרונים לכמה אולמות מכירה ועשינו סיבוב על כמה מכוניות

בין המכוניות שבדקנו היו I10 החדשה I20 פיאט פנדה , מיצובישי ספייס סטאר , ניסן מיקרה , קיה פיקנטו וסיאט איביזה

אחד הדברים ששמנו לב מיד , וזה כבר אשתי התמקדה בו זה נוחות הנסיעה ורעשי בידוד בזמן נסיעה

עוד לפני שאני אמרתי משהו היא מייד הצביעה על כך שרעשי הבידוד בכל הרכבים לעומת רכבי פיאט היו מאוד מפריעים , הכיסאות ב ספייס סטאר ובפיקנטו היו מזעזעים אבל בכל הרכבים רעשי הכביש הפריעו לה וזאת לעומת הפנדה והפונטו ששם רעשי הכביש עוד היו נסבלים .

פורסם

מוזר שהם לא הכניסו את ה-500L למבצע מכירות.

בנתיים המכירות שלו גם די צולעות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ה-500L היא להיט בחו"ל ממילא אין להם הקצאה שתוכל למלא את הביקוש ולכן אין מבצעים או מאמצים למכור את המלאי הלא קיים של הדגם הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא רק עניין של הקצאה, גם עניין של מחיר.

כפי שכתבת הרכב נמכר מצוין בחו"ל ואין להם סיבה למכור לישראל מכוניות במחיר נמוך.

עם הזמן והירידה בביקושים הם יורידו מחירים גם ליבואן הישראלי והמחיר מן הסתם ירד בהתאם.

פורסם

היבואן לא מכסה את התקורה ולכן מעלה מחירים.

אכן, שיטת תמחור ידועה. הרכבת הבריטית עובדת כך כבר כמה וכמה עשרות שנים. כל שנה-שנתיים, יש דיון בהנהלת הרכבת, שחוזר על עצמו ונשמע בערך כך:

- לאחרונה, כמות הנוסעים ברכבת ירדה משום מה. כתוצאה מכך, אנחנו לא מכסים את ההוצאות.

- אם כן, נעלה את המחיר בכמה אחוזים.

כמובן שבמשך הזמן, בעקבות הרעיון המוצלח של להמשיך והעלות את המחיר שגם כך הוא גבוה יותר ממה שרוב הלקוחות מוכנים לשלם, נסגרו כבר תחנות רכבת רבות, קווים בוטלו - ועוד היד נטויה.

הכל בגלל הדבר הפשוט הזה:

אני יודע שאף אחד לא יקנה את הפנדה במחיר הרגיל שלה. גם אני לא הייתי קונה אותה במחיר הרגיל שלה

אם אנשי המכירות בפיאט לא מבינים שיש בעיה בתמחור כזה, אז התוצאה היא בלתי נמנעת.

דרך אגב, כאשר כבר היה להם דגם טוב (בראבו 2009+) במחיר טוב, הם לא פרסמו אותו כמעט, ומכרו בשקט בשקט בלי שאף אחד ידע, ובאמת לא מכרו כל כך הרבה (כפי שיכלו, לדעתי, למכור).

דני

• תוכן חדש...