Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה משוגעת של פיאטים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו באמת, אין שום שנאה לשום מותג בדיוק כמו שאין אף אהדה לאף יצרן בצורה עיוורת (בניגוד אולי לאחרים בדיון?)

יש בחינה של מהלכים/ רכבים ספציפיים ובמידה והם טובים, מחמיאים למהלך, במידה והם רעים, מכסחים.

אז על מה הערתי שמפריע לי שאתה כ"כ סלחן לגביו?

שהתמחור המקורי של פיאט הוא שערורייתי?

שהתמחור שלה שולח אותה להתמודד בקטגוריה מעלה ששם אין לה שום סיכוי להתמודד בכבוד? אבל גם על זה אתה לא מסכים.

אז לדעתך הפנדה יותר טובה מהאיביזה, נו שויין, לא יודע מאיפה הבאת את זה, אבל שים לב, ציינתי בפרוש שהאיביזה היא רק דוגמא לקטגוריה שלמה של מכוניות, חלקן יותר טובות, חלקן פחות, אבל רובן ככולן עדיפות על הפנדה בכל אספקט קיים, פשוט כי הן בקטגוריה מעל.

בקשר לפלדיום, באמת שלא הבנתי מה בדיוק אתה רוצה, פלדיום הן נעלי הליכה שמיוצרות מ 1947 ועד היום (לא פשטו רגל) שאמורות להיות פשוטות, נוחות, זולות ואמינות וזה בדיוק מה שפיאט אמורה להיות, לשם היא מכוונת, רק כשהרכב הוא פשוט, נח, אמין (ושלא תהיה לך טעות, אין לי כלום נגד רכבי פיאט כרכבים) אבל לא זול, העם מצביע ברגליים ולא קונה.

זאת עובדה שאתה לא יכול לערער עליה, פנדה לא מוכרת כי היא מכונית יקרה.

עכשיו כשייש מבצע נקווה שנראה יותר ממנה על הכביש כי זה באמת סבבה של רכב.

ולסיכום, מילה אחרונה, מה שרע ב"בא נתמחר בגזיליון שקל ואם לא ילך, נעשה מבצע" זה כל הבעלים של הפנדות שקנו עד היום בטווח מחירים של 72-80K ש"ח ופתאום, בוקר אחד, באיבחת פרסום בעיתון, נעלמו להם 10K ש"ח מהמחירון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שהיבואן צריך (אולי במקביל לשיווק פנדה בסיסית זולה) דווקא להשקיע בהבאת הדגמים המיוחדים יותר של הפנדה...כמו ה 4X4, הטווין אייר (ששווקה פה לדקה וחצי) וכו'. יש לרכב הזה קהל מעריצים, כנראה בצדק, שגרסאות כאלו יכולות לקלוע לטעם שלו ויש כאלו שישלמו יותר בשביל לקבל הרבה יותר. לדוגמה - פנדה בגימור "מילאנו" כולל צמיגים רחבים יותר ואבזור פנים טוב יותר ששוווקה לא מזמן. לגבי התמחור הרגיל שלא במבצע - מסכים שהקניה לא כדאית למרות שיש כאלו שיעדיפו גם אותה. ה I10 החדשה נראית טוב ומאובזרת, ואין ספק שצפויה לה הצלחה נוסח הפיקנטו, אבל האם היא מכונית טובה יותר מהפנדה? תלוי אם מי אתה שואל.

פורסם

הפנדה 4X4 שווקה פה לא מזמן וככל הזכור לי, ללא הצלחה מרשימה.

אם כבר פיאט נכנסת בארץ לנישה של "אביזרי אופנה" אני הייתי מכוון יותר לכיוון הזה:

maxresdefault.jpg

פורסם (נערך)

DJI, תודה באמת על ההתנסחות המתלהמת ועל כך שאתה מכנה את דברי כ"גיבוב של שטויות". יש כאן קוראים שאני בטוח שהיו מייחלים לכך שכל חברי הפורום היו כותבים שטויות כמוני.. בכל אופן, כתיבה בגופן גדול ומודגש רק ממחישה את התוקפנות וההשתלחות שבך - ושלשמן נועדה ההודעה שלך.

לעניין, אני יודע שאף אחד לא יקנה את הפנדה במחיר הרגיל שלה. גם אני לא הייתי קונה אותה במחיר הרגיל שלה ואני לא מצפה ממישהו אחרת. אני רק אומר, שכשהיא כן מוצעת במחיר הנורמלי, עדיין היא זוכה לבוז במקרה הרע ולאדישות במקרה הטוב. לראיה, תוכן השרשור הזה.

בגירה, אל תיתמם, תעשה טובה.. ההערה על הפלדיום היא מכה מתחת לחגורה ואתה יודע את זה.

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם (נערך)

אני רוצה להאמין שגם בפיאט נתנו הנחות יפות מתחת לשולחן כשהמחירון היה גבוה, ככה שהלקוחות הקיימים לא נדפקו יותר מדי..

בכללי הפנדה לכאורה טובה מכל מתחרותיה בנתונים שאי אפשר לכמת בשום דרך, ואי אפשר לרשום בפרוספקט, במקרה הטוב את היחצנות היא מקבלת מבעלים שמספרים לחברים שלהם - וזה לא הרבה אנשים.

מה שכן אפשר לרשום זה מחיר ואבזור - גרסת הכניסה שלה מאובזרת פחות מאלטו שעולה ה-ר-ב-ה פחות.

ובמחיר היא מפסידה לכולן, כמדומני היא יותר יקרה מגרסאות הכניסה של כל המיני, ואפילו יותר יקרה משתי ה"מיני וחצי" - מיקרה וספייס סטאר.

אז היא מפסידה 2/2.

(לפני שאתה אומר שהמחיר הוא "רשמי בלבד" ואפשר להתמקח - אל תשכח שככה זה גם אצל רוב המתחרים, אני מתייחס למחירי מחירון או "מבצע קבוע" להשוואה)

שאר היבואנים הבינו את הנוסחה מזמן, וצוחקים כל הדרך אל הבנק עם מסירות של אלפי רכבים בשנה. כמה פנדות נמכרו?

מסירות-מיני-2013[1].jpg

ביחס לקטגוריה זה כלום, וחבל.

שים לב, אגב, לעליה של ה500 - אותו רכב בדיוק, לא הוסיפו כפתור, אבל הורידו את המחיר הרשמי בכמה? 10K~15K בהשוואה ל2012? והופ יש פי 2 מכירות.

הנוסחה עובדת, אבל בסמלת מבינים את זה לאט מדי ומאוחר מדי.

אגב, שים לב גם לסיטיגו ולמיי. רכבים חדשים לגמרי שהוצגו בסוף 2012 (בעוד לפנדה יש היסטוריה עשירה בארץ), תוך שנה הם עקפו במסירות את הפנדה עם הפרש של מאות רכבים.

למה? מיי עולה 55K. סיטיגו עם עוד 2 דלתות והרבה אבזור ב61K.

הם שיווקו את הקודמת בגרסה כפולה לפני המיסוי הירוק, ב2007 עד 2008.

להזכירך אז גם הפנדה הרגילה וגם ה107 (שני רכבי המיני היחידים לאותה תקופה) היו יקרים, לא אטרקטיביים בשיט, ונדירים כמו מזראטי של היום.

לפנדה Cross החדשה יש הרבה מקום בשוק המקומי במחיר הנכון, אבל הקודקודים בסמלת לא רוצים להביא אותה (כנראה) כי הקודמת נכשלה.

הפסד שלהם.

עריכה אחרונה על ידי NINJMNKY

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
DJI, תודה באמת על ההתנסחות המתלהמת ועל כך שאתה מכנה את דברי כ"גיבוב של שטויות". יש כאן קוראים שאני בטוח שהיו מייחלים לכך שכל חברי הפורום היו כותבים שטויות כמוני.. בכל אופן, כתיבה בגופן גדול ומודגש רק ממחישה את התוקפנות וההשתלחות שבך - ושלשמן נועדה ההודעה שלך.

לעניין, אני יודע שאף אחד לא יקנה את הפנדה במחיר הרגיל שלה. גם אני לא הייתי קונה אותה במחיר הרגיל שלה ואני לא מצפה ממישהו אחרת. אני רק אומר, שכשהיא כן מוצעת במחיר הנורמלי, עדיין היא זוכה לבוז במקרה הרע ולאדישות במקרה הטוב. לראיה, תוכן השרשור הזה.

בגירה, אל תיתמם, תעשה טובה.. ההערה על הפלדיום היא מכה מתחת לחגורה ואתה יודע את זה.

אני האחרון שאמנע ממשתמשים להגיב בפורום הזה, אך כשמשתמש כותב בכל כך הרבה שרשורים בצורה כל כך עיוורת ומתווכח עם משתמשים בחוסר טעם ובחוסר הגיון.

ואני צריך להגיד רק מילה אחת כדי להוכיח את הטענה שלי: "פלדיום".

אתה מוזמן להגיב כרצונך בפורום, רק שים לב שלפעמים אתה נסחף עם ההערצה העיוורת שלך לפנדה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

נינג'ה, היינו בסרט הזה כבר. הפנדה מאובזרת משמעותית טוב יותר מאלטו וגם מהסיטיגו. כבר כתבתי על כך בעבר.

דיג'יי, פלדיום הוא יצרן צמיגים שפשט את הרגל ועבר לייצר נעליים. אתה מסוגל לעשות את ההקשר או לא? ואני בהחלט כותב על יתרונות המתחרות כשיש כאלו.

פורסם
נינג'ה, היינו בסרט הזה כבר. הפנדה מאובזרת משמעותית טוב יותר מאלטו וגם מהסיטיגו. כבר כתבתי על כך בעבר.

דיג'יי, פלדיום הוא יצרן צמיגים שפשט את הרגל ועבר לייצר נעליים. אתה מסוגל לעשות את ההקשר או לא? ואני בהחלט כותב על יתרונות המתחרות כשיש כאלו.

ההקשר שלך לא נכון, פשוט תקרא את ההודעה של באגירה בתחילת העמוד ואל תחפש איך תוקפים את פיאט מכל כיוון.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אם כבר פיאט נכנסת בארץ לנישה של "אביזרי אופנה" אני הייתי מכוון יותר לכיוון הזה:

[ATTACH=CONFIG]373436[/ATTACH]

לא מזמן? רק בדור הקודם וגם למעט זמן...עם מנוע חלש. אם היו משווקים בזמנו את הפנדה 100HP למשל, היה על מה לדבר...

אבל כן, הגירסה הזאת של ה 4X4 אכן מיוחדת.

פורסם

טוב הגזמתי טיפה, אבל תבין שקונים עם העיניים. באלטו יש רדיו דיסק מקורי ו6 כריות אוויר (ומדי פעם מבצע של סאנרוף או ג'אנטים במתנה), במיי יש 6 רמקולים, רדיו דיסק מקורי עם AUX, מערכת בלימה עצמית ו hill hold.

בפנדה יש מחשב דרך מורחב, פנסי DRL, התראה על רפידות שחוקות + נורות שרופות, התראה על אי-חגירה בכל המושבים, מראות חשמליות, נעילת דלתות אוטומטית בנסיעה.

הצעירים (קהל היעד המרכזי של הקטגוריה) מעדיפים כפתורים על פני חיישנים, ובכלל מחיר.

הפנדה יקרה מהאלטו ב20K (!!!) ומהסיאט ב17K (!!) ביום-יום, ובמבצע הנוכחי ב 8K ו5K בהתאמה - ככה או ככה זה הרבה כסף.

ועוד לא ציינתי את הקוריאניות או המיקרה הידנית או הספייס סטאר..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הפלדיום לא היה שום מכה מתחת לחגורה אלא תיאר היטב את המיצוב של פיאט מאז ייצור הפיאט הראשונה ועד היום,זוג נעליים טוב, אמין וזול! נקודה. ובדיוק כמו בפלדיום, גם להם יש דגמים שיחידות קומנדו מסביב לעולם מעריכים כנעלי קיץ (זאת אולי הקבלה לדגמים הספורטיבים של פיאט?).

אם כבר, דולצינאה (שהייתה כפריה שמנה ומכוערת ורק בעיני דון קיחוטה הייתה נסיכה מהממת) היה מכה מתחת לחגורה, אבל ככל הנראה לא הצלחת להבין את זה.

אגב, אפשר בבקשה הסבר למשפט הלא מובן הבא:

הסיבה שצריך מחיר מופרך בימים כתיקונם היא בדיוק בשל טיפוסים כמוך. אגיע לזה.

בגלל שאני שופט לחומרה מחירים מופרכים אז בגללי מתמחרים במחיר מופרך?

פורסם

יופי, עשית בשבילי את העבודה. אכן הייתה מכה מתחת לחגורה, מפי הסוס עצמו.

הקשר למשפט הוא, שבגלל אנשים כדוגמתך, שבטוחים שפיאט זה ג'אנק, אנחנו לא נהנים ממחיר המבצע לאורך כל השנה כולה.

פורסם

1. עדיין לא הבנתי את הרציונל הלא ברור בין שני צידי המשוואה.

2. בנוכחות כל הפורום, 100 ש"ח על כל הודעה בשרשור הזה שאני אומר שפיאט זה ג'אנק.

אם לא תמצא, תבוא כמו גבר ותגיד, "צודק, טעיתי, אתה דווקא מפרגן לרכב"

פורסם

לבגירה:

1. היבואן לא מכסה את התקורה ולכן מעלה מחירים.

2. לא אמצא, כי זה נאמר במובלע. כמו כן, זה עקבי אצלך ואני לא היחיד ששם לב לכך.

• תוכן חדש...