Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירה משוגעת של פיאטים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

I10,היא לא צמחה בחצי מספר,לא נסעתי עליה,אבל המנוע כמו ביונדאי הקודמת,ממוצע בקבוצה שלה,הפנדה גם גדלה מאט,אבל לא משהו קריטי.

אישית,לא בטוח שהייתי קונה את הפנדה למשל האיבזור,אין USB/AUX,אין שליטה מההגה,2 חלונות חשמל,4 כריות אוויר,מערכת שמע בהתקנה מקומית אין את הBLUE AND ME היא ממש פחות מאובזרת מהיונדאי,מאחור היא גם צפופה יותר בצורה די מוחשית בדקתי את זה אישית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
פנדה לא צריכה לעלות יותר מ55K אם יונדאי I10 שטובה ממנה ומאובזרת יותר עולה 60K.

לא נכון לדעתי, הפנדה כוללת דברים קטנים שמוסיפים המון גם אם אין לה ח"ח מאחורה, ויש הבדל אחד גדול יותר שהפנדה עם מנוע 4 צילינדרים והיא זריזה יותר מהi10 וגם כנראה תהיה חסכונית יותר.

מה גם שיש לפנדה גרסה מאובזרת שאני לא יודע כמה היא עולה במבצע, אך שם יש את כל האבזור ה"חסר" + מערכת מקורית עם דיבורית ושישה רמקולים וה+ הגדול זאת מערכת ה city Break control

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

אתה צודק, אתה כ"כ צודק, שזו ככל הנראה הסיבה שהכבישים מלאים בפנדות שכל עם ישראל השתכנע שהיא הקניה המשתלמת בקטגוריה.

נציגי סמל"ת כנראה בביקורים שלהם בהנהלת פיאט באיטליה ראו כ"כ הרבה קבורות חמור, שהחליטו לנסות את זה בעצמם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

איך אתה יודע שהיא זריזה יותר? הפנדה השמינה מאט לעומת הדור הקודם.

איזה דברים קטנים היא מציעה שאין ביונדאי?

לפי מה שקראתי המבצע רק על גירסת ה one,

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

Bagira אני לא אומר את זה סתם

אין לי שום דבר נגד יונדאי, נהפוכו.

אבל זה שאין הרבה פנדות או פיאטים על הכביש, זה אומר שה I10 טובה יותר?

כמה פנדות יש באירופה לעומת I10? שד"א גם שם היא לא זולה במיוחד.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

הדגם הקודם לא היה מזהיר,היונדאי החדשה היא כנראה הטובה ביותר,היא תהיה מלכת המכירות,הפיאט לא נמכרת לא שהיא גרועה,פשוט אתה לא מקבל שום דבר על תוספת המחיר המשמעותית.

פורסם

ZIVK,

הפנדה נכשלת כשלון חרוץ במכירות לא בזכות המעלות או המגרעות שלה או של המתחרות בקטגוריה אלא אך ורק על התמחור.

ל I10 או לפיקנטו באמת שאין שום קשר לתחרות מול הפנדה מהסיבה היחידה שבתמחור של הפנדה בישראל, היא מתמודדת מול מכוניות טובות, איכותיות ומרווחות יותר כמו למשל סיאט איביזה (סתם לדוגמא, יש עוד כמה).

עם יד על הלב, ועם 72K ש"ח בכיס, מה היית קונה? פנדה או איביזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נבדוק:

הפנדה כנראה רכב סביר במחיר סביר, כמובן רק כשהיא במבצע משוגע, אך היא נכנסת לשוק קצת צפוף עם מתחרות טובות ודי זולות, כ"כ נדמה לי שבתוספת עשיריה יש אפשרות לסופר מיני. כמה עולה כרגע איביזה, למשל?

הקובו, על פניו מעניין. תלוי למי כמובן.

ה500, לאחר שמיצו את השוק של מי שמוכן לשלם עליה מחיר פרימיום, היא נמכרת במחיר כמעט סביר. חמודה אם כי כבר פחות מיוחדת בשל גילה.

הפונטו, סוף סוף עם כוח סביר ולא עם 60 סוסים, כנראה גם מיפרט סביר. המחיר 80 נדמה לי שהיא מתחרה עם כמה מהטובות והחדישות ביותר.

סיכום: כשפיאט יוצאת במבצע משוגע, היא מגיעה למחיר כמעט שפוי. שיגעון קצת יותר עמוק, נניח פחות5000 שקלים בכל דגם היה מביא אותם מ"סתם שפויים" ל"מוכרים". הכוון נכון.

פורסם

1. פיאט פנדה צורה חדשה- 59,990 , הנחה של 12,000 . בתור רכב מוצלח , למרות שלא מוערך דיו .

אם מידת הבגדים שלך היא S ומטה, אולי. אחרת זה עינוי סיני לנסוע בזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא לפני חודשים ספורים נהגתי שבוע בטיול בדרום איטליה בפנדה המדוברת - אני 1.85 ויחד עם עוד שלושה מבוגרים סטנדרטיים הפנדה הייתה נוחה ומרווחת למדי בנסיעות ארוכות של שעות רצופות. ודרך אגב - ראו את המחיר באיטליה...N-PANDA4.jpgN-PANDA5.jpgN-PANDA2.jpg

פורסם
לא נכון לדעתי, הפנדה כוללת דברים קטנים שמוסיפים המון גם אם אין לה ח"ח מאחורה, ויש הבדל אחד גדול יותר שהפנדה עם מנוע 4 צילינדרים והיא זריזה יותר מהi10 וגם כנראה תהיה חסכונית יותר.

מה גם שיש לפנדה גרסה מאובזרת שאני לא יודע כמה היא עולה במבצע, אך שם יש את כל האבזור ה"חסר" + מערכת מקורית עם דיבורית ושישה רמקולים וה+ הגדול זאת מערכת ה city Break control

קודם כל, משווים תפוחים לתפוחים או במקרה שלנו - גרסאות כניסה לגרסאות כניסה.

נהגתי בשני הרכבים המדוברים בגרסאות הכניסה הזולות שלהם כך שיש לי בסיס די טוב להשוואה.

זה נכון שלפנדה יש מנוע 4 צילינדרים, וזה יתרון מסוים. אבל אני ממש לא חושב שהפנדה זריזה מה-i10, נהפוך הוא. לדעתי הן די דומות מבחינות ביצועים עם יתרון קל ליונדאי, אם כי באמת ביצועים זאת לא מילה מתאימה לתיאור הסחיבה של המכוניות הללו.

מבחינת צריכת דלק יש אכן יתרון קל לפנדה. בנסיעה שלי הפנדה עשתה 16 קילומטרים לליטר, היונדאי הגיעה רק ל-15.

אני מסכים שהתמחור הרגיל של הפנדה פשוט לא נכון. צריך לעשות לפנדה מה שעשו לפיאט 500 לפני שנה בערך - תספורת קצוצה למחיר ולא במסגרת מבצע אלא כנוהל קבוע. אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של "לא למכור, לא למכור, לא למכור, לא למכור, לא למכור.... שיט נתקענו עם מלאי, יאללה נעשה מבצע". לא עדיף לעשות את ההוזלה מלחתחילה ולמכור יפה כל השנה? אגב, זה משהו שמשותף לעוד יבואנים ולא רק לפיאט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...