Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אבדוק תודה, יש עוד אתר מאוד טוב אבל זה שמור לי במועדפים בעבודה.

כן האוטודרואיד תומך בטעינה מהירה ואודיו דיגיטלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

דרך אגב אני רואה שיש לך סיוויק דור שביעי, אם תרצה להטמיע את הטאבלט בתוך הקונסלה אתה יכול לעשות את זה בקלות.

עשיתי את זה אצלי בהונדה וזה נראה טוב מאוד, (אני עובד עם פרוססור ככה שאין רדיו דיסק)

בקשר לUSBROM

http://rootzwiki.com/topic/343017-download-location-for-usbrom/

פה יש לינק להורדה.

למרות שמצטרף להמלצות על הautodroid, כמה שזה דבר שטותי אבל אין סיכוי שאני מוותר על האפשרות לשים סרטון שסוגרים סוויץ

עריכה אחרונה על ידי RoNeR
פורסם

תודה רבה.:-D

אני אכן מתכוון להטמיע את המערכת בסיוייק אך אני ממתין לחלקים מאיביי לבנתיים.

אני ישמח להמלצה לאמפליפייר טוב וזול לטאבלט.

וראיתי שבאיביי מוכרים שני סוגים של DAC אחד קצת יותר זול מהשני. מה ההבדל בניהם והאם שווה להשקיע ביקר יותר?

מצ"ב שני הקישורים:

http://www.ebay.com/itm/HiFimeDIY-Sabre-ANDROID-Dac-Digital-to-Audio-Converter-ES9023-PCM2706-/131052902596?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e835c98c4

http://www.ebay.com/itm/Hifimediy-Sabre-USB-DAC-ES9023-TE7022-96khz-24bit-96-24-usb-to-optical-/131196141440?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e8be63f80

באמת ניראה לי שאני ילך בסוף על ה

autodroid...

האם אני חייב להחליף קרנל בכול מקרה?

ואם כן אשמח לקישור להורדה לקרנל מתאים לautodroid...

פורסם (נערך)

autodroid וusbrom בגרסאות האחרונות מגיעים עם קרנל תואם, ומוכן לרכב, רק צריך להוסיף להם GAPPS.

תקנו אותי עם אני טועה, ההבדל היחיד שתרגיש בין שניהם יהיה מינורי, ותרגיש אותו רק אם תשמש עם כבל אופטי.

http://www.ebay.com/itm/DC-4-5-30V-step-down-to-DC-0-8-30V-Max-12A-laptop-car-BUCK-converter-/261491246630?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ce217c626

אני משתמש בSTEPDOWN הזה, יש לי שניים אחד לטאבלט במקום בטרייה השני לUSB HUB.

לפי הניסיון שלי הוא עובד מצוין כמה כמה חודשים טובים על הטאבלט,

בקשר לUSB HUB אני לא יודע אם הבעיה בהגבלה של הHUB או בחשמל שהוא מקבל, אבל אין לו מספיק כוח כדי להפעיל HDD נייד.

בקשר להטמעה אם תרצה אני ישלח לך תמונה ומה עשיתי כדי להתאים אותו, לא צריך הרבה ציוד, בעיקר רק מברג,פלייר ומגן פלסטיק קשיח של הטאבלט.

ודרך אגב ANDROID L כבר יצא לאוויר בגרסאת הAOSP ואני כבר מתכוון לראות איך הוא משתלב ברכב.

עריכה אחרונה על ידי RoNeR
פורסם

תודה.

רק שאני ידע שהבנתי נכון אני רק צריך להתקין את הרום והא כבר יעשה אוטומטית את השינוי של הקרנל.

ואני מקבל את הרום מוכן ורק צריך לצרוב בנוסף את הGAPPS?

אז אפשר לקנות את הDAC הזול יותר?

הSTEPDOWN אמור להחליף את הממיר 12V TO 5V?

אני הזמנתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/310862144982?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

לטעינה של הבטרייה ניראה לי שזה אמור לעשות את העבודה תקנו אותי אם אני טועה.

אני ישמח לראות תמונות של ההטמעה שלך ושל התהליך...:-D

פורסם

מה שהזמנת מצוין לUSB HUB, אבל לא מומלץ במקום הבטרייה, אני לא זוכר את הטווח הבטוח המדויק, אבל אני סיפקתי לשלי 3.9V על ידי הstepdown מהלינק ששלחתי.

IMG-20140723-WA0015.jpgIMG-20140723-WA0013.jpgIMG-20140611-WA0003.jpgIMG-20140611-WA0014.jpg

פורסם

דבר ראשון שאפו:mm_yeah: ניראה מעולה כאילו יצא ככה מהמפעל..

גם החיבורים החשמליים נראים מקצועיים תקן אותי אם אני טועה, אבל זה ניראה כאילו לא הלחמת את החוטים לטאבלט אלא השתמשת בסוג מסוים של קונקטור?

עכשיו לשאלות...

1.מה זה המסך הנוסף שמחובר לטאבלט?

2.אני מבין שהוצאת לחלוטין את הבטרייה. האם המכשיר מקבל מתח קבוע מהמצבר גם כשהרכב מכובה? או שהוא נדלק ונכבה עם הרכב?

3. ראיתי שכתבת שיצא Android Lollipop האם הוא תומך גם בנקסוס 7 גרסת 2012? ואיך אתה יכול לעדכן את המכשיר אחרי שחיברת אותו לרכב?

הוצאת חיבור USB? אם כן אז מאיפה בDASHBORD?

4.איך תמכת בטאבלט מאחורה? פסי מתכת שמתחברים לבוסים מאחורה? והאם הנקסוס 7 נכנס קומפלט או שצריך לפנות קצת מקום עם דרמל?

5.אני אשמח אם תוכל לפרט את סכמת החיבורים שיוצאים מהנקסוס לרכב כמו שאתה עשית.

תודה על העזרה.

פורסם

1. המסך של הפרוססור jbl ms8

2. המכשיר מקבל מתח קבוע גם שהרכב מכובה, חצי שנה כבר מותקן על הרכב, אין בעיות התנעה גם אחרי סוף שבוע שהרכב עמד.

3. כרגע יצא רק AOSP שזה קוד המקור, ככה שגירסא רשמית לNEXUS 7 2012 לא יצאה אבל מתכנתים כבל התחילו להעלוות רומים מבוססים ANDROID L.

גוגל הכריזו שהL יגיע גם ל2012, לאחר התקנת רקברי מקוסטם אתה יכול להתקין רומים על ידי העתקת הרום לכרטיס זיכרון והתקנה דרך רקברי, חוץ מזה יש אפשרות גם של adb via wifi.

לא הוצאת חיבור USB, כבל OTG מחובר למפצל USB שיושב בתא כפפות, אין צורך בUSB כדי לעדכן גירסא.

4. קדחתי את המגן של הטאבלט על הברזל שמחזיק את הכלוב של הרדיו דיסק, את הכלוב כמובן הוצאתי וגירדתי את התושבות ברגים שמחברים בין הברזלים לפלסטיקה של הקונסולה. בתכלס תלשתי פשוט את התוספות עם פלייר וגירדתי קצת שיהיה יותר חלק, אין צורך לחתוך יותר מידי דברים.

5.

מצבר > סטפדאון > נקסוס 7 >כבל OTG > מפצל USB > כרטיס קול DAC > פרוססור > מגברים > רמקולים.

סטפדאון > מפצל USB.

autodroid 1.2

פורסם

יצאה הדלפה של הרום של 2012 בגירסאת הWIFI.

במידה ולמישהו יש איזה טאבלט נקסוס 7 זרוק במגירה ומעוניין לתרום לפרויקט הקמה של רום מבוסס ANDROID L, אני אשמח לקבל אותו. ולהתחיל לבנות סביבת בדיקות להתאמה של רום ANDROID L לרכב.

פורסם

רון,

יצא עדכון לusb player pro יתכן וזה יפתור לך את בעיית זיהוי הdac וגם שאפל מתקדם יותר.

תבדוק את הנושא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לצערי התקלה אצלי לא סודרה גם לאחר התקנה מהתחלה של הרום עם הגרסה החדשה,

מקווה שכל הסיפור הזה יפתר לי בסוף, שמקווה לא להתאכזב בסוף כי דיי הדלקת אותי ששומעים הבדל משמעותי בסאונד.

פורסם

הם עדכנו ממש השבוע גרסא חדשה, מבין שגם זה לא עזר?

Pioneer TS-X150

פורסם

זה לא עזר, וזה תקלה ממש הזויה, כי אני יודע שאצלך זה עבד עם בידיוק אותו ציוד, יש לנו אותו HUB של USB.

ההבדל היחיד הוא החשמל, שגם האמת שהמפצל USB לא הספיק לי כדי לעבוד עם הארד דיסק 2.5

פורסם

שתדע שאצלי על 5.4 וולט הhdd לא שלח ביט זיהוי, סנכרון

זו בהחלט יכולה להיות בעיית מתחים.

בתנאי מעבדה, מחוץ לרכב, על כבל otg בלבד, הטאבלט מזהה את הdac?

Pioneer TS-X150

פורסם

הHDD בכלל לא מצליח לפעול, הוא מתקתק קצת כיאלו אין לו מספיק מתח, שאני משתמש בכבל YUSB כדי לתת לו חשמל בנפרד למטען USB ברכב הוא נדלק,

בדקתי על ידי אפליקציה בפלאפון ( לא יודע עד כמה זה אמין לגבי מכשירי USB) אבל הפלאפון נטען מכל הפורטים של הHUB באזור ה300 -400MA שזה מעט מאוד.

הסטפדאון מכוון ל5.0V.

מה שמוזר לי בכל הסיפור של הDAC. הוא עובד מצוין עם כל אפליקציות הALSA, כיאלו הניתוב שלו של הסאונד מתבצע באופן מוחלט. אבל רק יש לו בעיה עם USB AUDIO PLAYER PRO.

מקווה שכל הסיפור יפתר בANDROID L.

מניסיון שלך כמה וולט לתת לסטפדאון כדי לנצל את הUSB הכי הרבה ללא גרימת נזק לרכיבים. עד כמה שזכור לי יש לנו את אותו HUB.

dlink dub h7

• תוכן חדש...