Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במוו 535I שנת 2011

יש קסנון באורות דרך, תקין לגמרי. (לא מקורי,הוזמן מאיביי)

אותו סוג מורכב בפנסי ערפל, שהסוויץ פתוח הם נדלקים כרגיל, שמניעים את הרכב הם מתחילים להבהב.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

משהו זול מאיביי, אותו סוג בידיוק נמצא באור דרך ועובד בסדר גמור.

מורכבים מספר ימים, אופן ההרכבה נבדק והוא תקין.

פורסם

אם אותו סוג מורכב גם באור דרך כנראה שהבעיה בקיט עצמו. יתכן שהקיט שקיבלת תקול. תפנה למוכר להחלפה או תיקון.

מצד שני תבדוק אם נדלקות מנורות אזהרה וכו' בלוח שעונים. אמור להיות לך אורות ממוחשבים.למרות שאם האור דרך עובד רגיל זה לא אמור להשפיע.

לא מובן לי למה מישהו שנוהג בבמוו סדרה 5 2011 מזמין קסנון זול מאיביי. אני הזמנתי לגולף 99 שלי פנסים ב2000 שקל ומזמין קסנון ב440-700 ש"ח כדי שהאיכות תהיה טובה.

ממליץ לך לשים משהו איכותי.

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

בטח שתידלק מנורת תקלה, אתה צריך קיט קסנון CANBUS "NO ERROR".

הרכב שלך מזהה נורה שרופה ולא מספק מתח כמו שצריך ובגלל זה, זה עושה לך צרות.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

בדר״כ לפי מה ששמעתי אם מחברים חיישני רוורס לאור רוורס ממוחשב זה עושה בעיות שונות ומשונות במערכת החשמל.

תבדוק אם יש לך עוד בעיות חוץ מזה. בכל מקרה ממליץ לך להחליף לקיט איכותי שמותאם לcan-bus.

אם תחליף קיט תבדוק שההספק שהבאלאסט מציג למחשב מתאים. בגדול מה שזה אומר זה שהממיר מתח של הקסנון מזייף את ההספק שלו כדי שהמחשב יחשוב שהוא צורך כמו מנורה רגילה ולא יציג תקלה. בדר״כ נורות ראשיות הן 55w

VW MK5 Golf 2.0TDI

• תוכן חדש...