Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם, ברשותי יונדאי אקסנט 2007 שעברה לפני שנה ראש מנוע ועל הדרך הוחלף טיימינג וטיפול 15 אלף, כעת קיימים תקתוקים חזקים מהמנוע בעיקר בהנעה קרה, לפני שיפוץ הראש זה גם היה אבל בעוצמה פחותה בהרבה במוסך אומרים שזה תקין וזה "יעלם" כי זה עניין של שימון. מצורף סרטון שממחיש את הבעיה (צולם אחרי נסיעה קצרה): https://www.youtube.com/watch?v=E3hKA9wHkzA&feature=youtu.be.

הרכב אמור לעבור עוד שבועיים טיפול גדול בו אני מתכנן להחליף כמובן שמן + פילטר שמן, שמן גיר, פלאגים, פילטר אויר ופילטר דלק שכנראה לא הוחלף המון זמן. הראש מנוע בוצע במוסך מורשה יונדאי גם הטיפול שקדם לו וגם זה שאני מתכנן.

לדעתי הרעש הזה לא תקין ולא אמור להיות מה יכול להיות הכיוון לבעיה?

עריכה אחרונה על ידי or232
פורסם

חזור למוסך, אומנם המנועים הללו רועשים טיפה ורעש שסתומים זה דבר מוכר, אך הרעש הנ"ל נשמע חזק מידי, האם המנוע רועד?

אם אחרי הטיפול הרעש לא יעלם תבדוק את העניין לעומק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נשמע כמו התופעה הקלאסית של מרימי שסתומים דופקים. לרוב תופעה זו ניגרמת בשל שימוש בשמן מנוע לא איכותי והיצטברות של בוצה במערכת השמן אשר גורמת להיתפסות המרימים. אתה יכול לראות פרוייקט שהעליתי בעניין הזה בדיוק גם כן באקסנט בשירשור הפרוייקטים.

פורסם

המנוע לא רועד, גם אני חושב שזה מגיע מהמרימים או כיוון שסתומים? במוסך יונדאי מורשה אחר אמרו לי שצריך לבדוק את שרשרת גל זיזים כשציינתי להם את הבעיה. בכל אופן אם זה המרימים מה הסדר גודל שיקחו לי על זה במוסך? זה פשוט נראה לי מסובך מאוד ואני לא רוצה להסתכן.

פורסם

היו לי תקתוקים ביונדאי גטס (נשמע לי דומה למה שיש לך אבל פחות רועש). בטיפול לפני חודש אמרו לי שזה מהמרימים, הוסיפו לי תוסף לשמן מנוע, והמכונית הונעה לרבע שעה. אחר כך הרכב עבר את הטיפול. עד עכשיו זה פתר את הבעיה, למרות שאמרו לי שזה יכול לחזור וזה ידוע במנועים האלה. רק במקרה של רעש חריג הומלץ על החלפת מרימים.

פורסם
המנוע לא רועד, גם אני חושב שזה מגיע מהמרימים או כיוון שסתומים? במוסך יונדאי מורשה אחר אמרו לי שצריך לבדוק את שרשרת גל זיזים כשציינתי להם את הבעיה. בכל אופן אם זה המרימים מה הסדר גודל שיקחו לי על זה במוסך? זה פשוט נראה לי מסובך מאוד ואני לא רוצה להסתכן.

החלפת מרימים במוסך יכול לנוע סביב האלפייה. המרימים עצמם עולים סביב ה 500 שח.

פורסם

אז היום ביצעתי טיפול גדול כמו שרציתי, והדגשתי שיבדקו את הבעיה. אמרו שזה היה בגלל השמן (אגב הוא נעשה די שחור מהטיפול הקודם שכלל שיפוץ ראש מנוע, אחרי ההחלפה הוא אדמדם) ועכשיו המנוע נשמע ומגיב הרבה יותר טוב והתקתוקים ממש נחלשו, אבל הם עדיין נשמעים קצת חזק בהנעה כשהוא קר. שאלתי במוסך אם כדאי לעשות פלאשינג והם אמרו שהם לא עושים את זה ושיכול להיות שהרעש יחלש בעוד כמה ימים.

מצורף סרטון חדש מהיום גם כן לאחר נסיעה קצרה בעיר http://www.youtube.com/watch?v=kYL8EUemcFU

בהנחה שהרעש ימשיך יש אפשרות אולי לנקות את המרימים או שזה לא יעזור ויהיה חייב להחליפם?

• תוכן חדש...