Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצופר המקורי מזעזע.מישהו התנסה בהחלפה? האם זה חוקי? יכול להמליץ על צופרים טובים ומתאימים מEBAY וכדומה?

האם צופר של מזדה 3 מפירוק יכול להתאים או ללכת כבר על צופר חדש מאיביי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מתאימה כמו מכונת קונדומים בוותיקן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שפשוט אפשר לענות לבחור...

הלוואי שהייתי יודע לענות לך ספציפי לגבי האיביזה 99. אני לא יודע איפה הצופר שם נמצא, בסובארו, קיה, ויונדאי ראיתי שזה נמצא מקדימה בין הרדיאטור לטמבון. בקליאו ז"ל הצופר היה מאחורי הבטנה של הגלגל הקדמי בצד הנהג.

בכל רכב זה פשוט פלוס מינוס וזה פשוט להחליף, רק צריך לקמבן משהו בשביל להחזיק את הצופר החדש כמו שצריך.

זה חוקי כל עוד אתה לא מרכיב צופר אוויר של משאית/רכבת.

אני ממליץ על זוג שופרות שאפשר לקנות ברוב החנויות של אביזרי רכב. לא עולה יותר מידי. המחירים נעים בין 35-50 שקל לכל צופר.

renault clio 2001 1.4 16V- מתה.

seat ibiza 2001 1.6 - נמכרה.

volkswagen passat 2002 2.0- עדיין איתנו =]

פורסם

לא יודע להגיד לך לגבי המיקום של הצופר ברכב שלך, אבל ברכב הקודם שלי התקנתי צופר של חברת FIAMM האיטלקית.

ברכב הנוכחי יש לי צופר של חברת HELLA - DUAL TONE - הכוונה היא לשני צופרים שמותקנים יחד, מה שנותן צפצוף "עם נוכחות".

ביצעתי את התהליך אצל חשמלאי רכב - תהליך הרכבה של שעה בערך.

• תוכן חדש...