Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן

sheryl
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לפורום, אשמח לקבל את עזרתם.

אנחנו משפחה של 4 (כולל תינוקת שזקוקה לעגלה), והגיע הזמן לעבור לרכב יותר גדול מהסיריון שלנו.

התקציב הינו עד 75,000 ש"ח.

אנחנו לא נוסעים יותר מ 10,000 ק"מ בשנה.

דרישות:

אוטומטי

רכב עם מערכת היגוי מצויינת על מנת שיוכל להחליק בקלות ברוורס לתוך החניה הפיצית שלנו (סיריון, קיה ריו - נכנסות ממש בקלות. קיה סיד, שברולט קרוז והיונדאי אסנט -פחות בקלות. מי בגלל גודלה, ומי בגלל מערכת היגוי לא טובה)

כמובן שחשוב לנו שיהיה כמה שיותר בטיחותי, ושיהיה תא מטען בגודל סביר (תא מטען גדול ממש לא רלוונטי עקב גודל החניה).

המון תודה!

עריכה אחרונה על ידי sheryl
פורסם

לצרכים שציינת יתאים רכב מקטגוריית המיקרוואן.

רכבים כמו טויוטה ספייס ורסו או ניסן נוט.

שילוב של מימדים חיצוניים קטנים ומרחב פנימי נדיב.

רכבים אמינים וחסכוניים יחסית למשפחתיות בגודל מלא.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הייתי ממליץ על פיג'ו 308,

רכב מרווח גם מלפנים וגם מאחור,

יש פתחי מזגן מאחורה שזה מצויין לילדים :)

תא מטען שלדעתי מספיק לעגלה, שווה בדיקה

עברתי לסקייטבורד

פורסם

קיה ריו ויונדאי אקסנט הם רכבים דיי זהים, מעניין מה ההבדלים בחניה.

אני גם חושב שמיקרוואן יהיה אפשרות טובה בתנאים האלה.

אפשר להוסיף לספייס וורסו ולניסאן נוט שכבר הוזכרו את הונדה ג'אז המצויינת שקיימת גם בדגם היברידי חסכוני ואת קיה סול שמעט גדולה יותר אבל מאוד מרווחת ובעלת עיצוב קצת יותר מעניין מהשאר.

• תוכן חדש...