Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, היום נסעתי והכל היה טוב ויפה עד שהתחילו לי פתאום רעידות, ככה סתם בלי שום סימן קודם

עצרתי בדקתי ששום פלג לא התנתק וכל הפלגים הפלגים היו באמת בפנים

השאלה שלי איך אני יכול להיות בטוח שאחד הבוכנות לא תקינות בלי לבדוק לחצים, ואיך אני בודק שמגיע ניצוץ לכל המצתים ?

והאם אני יכול לבדוק חיישן אויר ע"י לבדוק התנגדות בלבד ?

לא נדלקת נורית תקלה של מנוע, וגם אין לי מחשב לבדוק את זה.

פורסם

טוב אחרי בדיקה אחד הצילינדרים לא בונה לחץ, המצת עובד, כנראה השסתומים נשברו.

אשמח לשמוע עוד אפשרויות

פורסם

אחרי בדיקה, מעמיקה שמנו שעונים והצילינדר כן בונה לחץ ההתנגדות של המזרק תקינה 14 אום, והוא גם לא סתום( החלפנו בין מזרקים) הגענו למסקנה שלא מגיע מתח תקין למזרק , אבל בגלל שהמתח מגיע מהמחשב רכב אז קשה לבדוק את זה

או בקיצור אני צריך שרטוט חשמלי של המערכת, זה יעזור מאוד

פורסם

אהלן, מצאתי את השרטוט החשמלי Untitled.jpg

עשיתי בדיקת רציפות שאכן יש רציפות בין כל המזרקים בחוט המשותף, יש רציפות

אחרי זה בדקתי רציפות בין החוט המשותף לשני מזרקים, יש רציפות

אחרי זה הנעתי ובדקתי מתח בין החוט המשותף של כל המזרקים למינוס כללי. יש מתח

אחרי זה הנעתי ובדקתי מתח על ההזנה של המזרק, אין מתח, אין מתח בכל המזרקים ואין לי מושג למה ?

אחרי זה בדקתי רציפות כשהרכב מונע, בין החוט המשותף לשני המזרקים לגוף יש מינוס, במזרק שלא עבד לא מגיע מינוס.

מה שאני לא מבין איך למזרק התקין מגיע מינוס ולמזרק הלא תקין לא מגיע מינוס כאשר אנ בודק רציפות ויש רציפות בחוט הזה ??

• תוכן חדש...