Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

כבר תקופה שאני חושב על עבודות בחו"ל. לא רק כדי לחסוך, אלא גם כדי לצבור חוויות ולראות עולם...

התנאים העומדים למולי הם חוסר בדרכון זר כלשהו והרצון לעבוד באופן חוקי. החלום הוא ללא ספק אוסטרליה או קנדה אבל מבירור עם כל חברות ההשמה בארץ, העבודות היחידות שעומדות כאופציה הן ללא אישור. שלא נדבר על ויזת תייר שגם תהליך מורכב להוציא.

הייתי שמח לעבוד כחצי שנה ומשם להמשיך לטיול הגדול בדרום-מרכז אמריקה.

מבחינת סגנון עבודה - הייתי שמח ללכת על סגנון חוות או משהו בסגנון אבל עקב בעיות רפואיות אני לא מאמין שאוכל לעמוד בעבודה פיזית. במכירות יש לי ניסיון ומאמין שגם יכולות לא רעות.

אשמח לעזרה וניסיון של חברים מהפורום. מדינה, מקצוע ואופי התנאים...

תודה :)

פורסם

שמע אם אין לך אזרחות זרה (ורלוונטית) אז אין לך הרבה סיכויים למצוא עבודה חוקית, כמובן אני מדבר על עבודה אחרי צבא (ולא על חברת הייטק ששולחת אותך לעבוד בחול).

הרוב המוחלט של העבודות יהיו במכירות.אל תעשה טעות ותקשיב ללוקשים שמוכרים לך מהחברות (כסף מטורף, לגור NY , וכוי וכוי וכוי) יש לי כמה חברים שהלכו עלזה ומהר מאוד (מספר ימים) הבינו שהם עשו את טעות חייהם (שעלתה להם בערך אלף דולר).

אם אתה רוצה אני יכול לפרט לך בנוגע למכירות (בארה"ב וקנדה) , אין לי קשר לחברה מסויימת הכול על בסיס ניסיון של חברים.

היו לי חברים שהלכו לעבוד בתור פארמדיקים באפריקה - אחלה כסף , חרא תנאים, כמובן יש צורך בהסמכה.

הימים של לעבוד בחווה באוסטרליה ולהינות מהחיים נגמרה לפני כשנה, כיום לא פשוט להיכנס לשם... (את הסיפורים על עבודה מחווה אני מכיר, שמעתי מבחור שהעביר לנו את הכנס משתחררים , נשמע כמו חלום של כול משוחרר).

כמובן שמדובר בעבודות עיקריות, אם תחפש ממש טוב אולי תמצא איזה מפעל שמחפש חברה אחרי צבא שינהלו לו את המפעל (סביר להניח במקום נכשל באפריקה) , כמובן שמדובר על דבר מאוד מקומי ויש צורך בקשרים, הרבה מזל כדי להשיג עבודה כזאת.

כול אחד חולם לטוס ולעבוד חצי שנה וככה לממן את הטיול הגדול, בדוגרי מאוד מומלץ לעבוד במשרה מלאה, לגור בבית, ולחסוך כסף(הדרך הטובה ביותר) , הדרך המהירה ביותר תיהיה במלצרות, הבעיה שעם בעיות בריאות יהיה לך קשה מאוד להשתלב בעבודה כזאת..

בהצלחה

• תוכן חדש...