Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קיבלתי לפני כחודש וחצי דו"ח חניה.

הרכב של קרוב משפחה, שחנה על חצי מדרכה של כניסה לבניין (שבכלל לא הפריעה - ויש תמונות של החניה), ועל זה אני צריך לשלם 250 ש"ח.

המועד האחרון לתשלום הדו"ח הוא 22.2.

את הדו"ח קיבלתי בגלל שמישהו מהבניין ה"נחסם" התקשר למשטרה. שוב, הרכב ממש לא הפריע לכניסה או ליציאה של דיירי הבניין.

באזור יש מצוקת חנייה עקב שיפוצים לא נפסקים, אז זאת עוד נקודה למה חשבתי שאפשר לחנות באותו איזור.

הרכב של קרוב משפחה, אז אין לו תו תושב, וכנראה זאת עוד סיבה לדו"ח (היו מתייחסים אם זה היה עם תו תושב?).

אשמח אם תמליצו לי מה לעשות, ואיך לנסח את ההודעה.

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום.

פורסם

מה סימול העבירה? (אם תעלה סריקה של הדו"ח ללא פרטים מזהים זה יהיה כי טוב).

אפשר תמונה של הרכבה חונה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
מה סימול העבירה? (אם תעלה סריקה של הדו"ח ללא פרטים מזהים זה יהיה כי טוב).

אפשר תמונה של הרכבה חונה?

NTdGnyi.jpg

PcfgNUP.jpg

xGMQbOs.jpg

UJ6kvPC.jpg

אני בטאבלט אז אין לי קישור ל Google street view.

הרחוב הוא פופל מרדכי ראשון לציון, והבניין שלנו בשיפוצים כבר שנתיים או יותר ויש מצוקת חנייה בשכונה.

מה אתה אומר, יש סיכוי לביטול הדוח?

עריכה אחרונה על ידי נהגחכם
פורסם (נערך)

לפי התמונות הוא חנה על המדרכה, שמובילה לכניסה לרחבת חניה. אם זה אכן כך, אין מה לעשות, הדו"ח מוצדק.

עריכה אחרונה על ידי fatboy1340

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הבעיה היא שהאיזור מאופיין במצוקת חנייה, אי אפשר להתייחס לעובדה הזאת ולתמונה שהרכב לא הפריע ליציאה של שום רכב?

אני רוצה לנסות בכל זאת לשלוח דואר לנסות את מזלי, מישהו יכול בטובו לנסח לי בבקשה מכתב רשמי שאפשר לשלוח לעירייה? ה 250 שקלים האלה די חשובים ללימודי נהיגה של הבן שלי. שבת שלום :)

פורסם

בכל אזור המרכז יש מצוקת חנייה. אז חונים רחוק יותר והולכים ברגל ... אם זה הטיעון היחיד שלך, חבל על 10 ש"ח של מכתב רשום :-D

היה פה שרשור לא מזמן של נהג אשר חנה בנתיב נסיעה וגם "לא הפריע לתנועה". מיותר לציין שערעורו לבטל הדו"ח נדחה על הסף.

פורסם

ונניח שאני אוסיף שאני מתגורר בבניין ששנתיים בשיפוצים בהקפאה (הבניין די מוכר בראשון לציון), ושיש מצוקה בגלל השיפוצים של השכונה שנערכו לאחרונה?

האם העירייה ״תרחם עליי״ ותבטל את הדו״ח מהסיבות הללו?

פורסם

הבעיה היא - שאני צריך עזרה בניסוח המכתב ;)

אין לי בעיה לנסות, אבל אני לא אצליח לכתוב מכתב ברמה גבוהה שתגרום לעירייה לחוס עליי, אז רציתי לבקש מהגולשים שיעזרו לי בניסוח מכתב לעירייה :)

עריכה:

ובכן, הוא חסם נתיב נסיעה. אני ממש לא הפרעתי (ראה תמונה 2). לבניין ממול יש מספיק מקום כדי לעבור את החנייה גם אם הרכב היה חונה עוד אחורה.

אם אתה רוצה, אני יכול לצלם עכשיו את החנייה (מקומה 2) כדי להמחיש את גודל הכניסה.

פורסם

שכן התקשר למוקד - משמע הפרעת לו, ודעתך הסובייקטיבית אינה תקבע האם הייתה הפרעה או לא. לגבי ניסוח המכתב - יש המון דוגמאות ברשת למכתב רשמי. אגב, הניסוח של המכתב אינו ישפיע על דעת הקורא אלא העובדות. ולפי כל העובדות הדו"ח מוצדק.

פורסם

האם יש ברחוב שלט האוסר חניה ? יש סימון על הכביש על איסור החניה?

מהתמונות לא רואים סימון על הכביש , לפי דעתי יש לך סיבה לביטול ,כאשר אין שלט או סימון ברור האוסר על החניה.

• תוכן חדש...