Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט חוצפה של המפרסמים!!

אני בדיוק חשבתי לקנות 2 רמקולים 6X9 מפחיד לחשוב על מקרים כאלה.

לדעתי אתה לא צריך לוותר להם, יש לך הודעת זוכה, הבאת להם את מס' כרטיס האשראי, את שלך עשית עכשיו הגיע תורם!

אתה יודע שבמקרה של ביטול עסקה אתה מחויב ב10% או עד 100 שקל קנס? למה הם לא ? בגלל שלהם יש מזכירות שיזיינו לך את השכל עד שתתייאש?

לדעתי תפנה למועצה להגנת הצרכן (ברח לי השם אולי מישהו יעזור?) והם כבר יבדקו את העניין ותאמין לי שתצא הרבה יותר מרוצה מאשר סתם לוותר לרמאים האלה ככה.

אתה פשוט יודע שהמנהל נמצא בחדר הסמוך מבקש לא להעביר אליו שיחות בדיוק בזמן שאתה מבקש לדבר עם המנהל, והמזכירה אומרת שהוא לא נמצא כשהיא "רושמת" את הפרטים שלך ומבטיחה לחזור אליך בהקדם (לא בזמן הקרוב אם בכלל).

(יותר מדיי כלבוטק?).

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שתארת זה בדיוק מה שחשבתי שקורה שם והם לא יקחו לי דמי ביטול על זה כי הם עוד לא העבירו את המוצר לחברת שילוח, וביטלתי כי אני לא רוצה להתעסק עם רמאים כאלה, בסוף הוא התקשר אליי ונתן לי את המספר סלולרי שלו בטח כי המזכירות כבר לא רוצות שאני יתקשר אליהם יותר כי אחרי 4 פעמים שדיברתי עם כולם, התחילו להיות רק צעקות,ואני לא הייתי רוצה להיות בצד השני של קו

פורסם

אז זהו, שבעסקה באינטרנט, אתה לא מחוייב בדמי ביטול עד 14 ימים מתאריך העסקה, וזה אומר שגם

הספק לא חייב לך...

כמו כן, הם לא חייבו אותו בכרטיס, אז בקיצור, מה שנעשה, היה "חוקי"...

פורסם
אז אין סיבה שהם יחייבו אותי לשלם להם דמי ביטול נכון?

שאתה תשלם להם? הם לא עמדו בהסכם! אם מישהו צריך לשלם זה הם ולא אתה.

אותו דבר קרה לי בהזדמנת דיוידי מהאינטרנט. הזמנתי דיוידי ואחרי שתמה התקופה שבהם הם התחייבו לספק לי אותו הדיוידי לא הגיע.

הרמתי אליהם טלפון וללא תשלום נוסף קיבלתי תוך כמה ימים דיוידי יותר מתקדם (כנראה הייתה בעיה ברישום ולא נרשמתי בתור לקוח).

בקיצור יש ספקים ויש ספקים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אמרו כאן לפני כמה הודעות על כול 100 לקוחות מורוצים יש עם אחד בעיה.

אני מאמין שרוב המקומות חשוב להם השם שיש להם ואני מכיר כמה אתרים שרושמים 7 ימים להספקה של המוצר והם מביאים את המוצר תוך יומיים בלבד!!! ואם יש בעיה עם אחד מהלקחות הם מפצים אותו!

בכול מקרה יש מקומות שלא אכפת להם מהשם שלהם אין להם אתר או חנות והם רק מפרסמים דרך ואללא ושאר האתרים האלו למניהם ואלו באמת לא אכפת.

פורסם

אני חייב להגיד ש לי יש נסיון טוב עם קניות בוואלה וP1000 קניתי את האזעקה של לרכב משם והיא הגיעה אחרי 3 ימים קניתי מכונת כביסה מוואלה והיא הגיעה אחרי 6ימים :-P

לפני 8 חודשיים הבאתי ועברתי תהליך ארוך בקניית מגבר דרך EBAY היתקשרתיאפילו לספק בקליפורניה כדי לישאול מה קורה ...התהליך עבר בשלום. ואת המגבר מארה"ב קיבלתי אחרי3 שבועות בילבד...

אז אני אישית מרוצה...

אבל כמו שפוקו אמר צריך להיזהר ממציאות!

פורסם

ערב טוב ,

אנחנו רכשנו (לפני שנתיים +) רמקולים 6X9 של סוני , דרך אולסייל (במכרז רגיל).

עברו 14 ימי עבודה ולא קיבלנו את הרמקולים , אז טילפנו אליהם. הם טענו שנגמר המלאי של הדגם שרכשנו (סוני אקספלוד 6940 , אם איני טועה) ושהם יפצו אותנו ויתנו לנו באותו המחיר את הדגם החדש , ה-6942. תוך כמה ימים הרמקולים היו אצלנו.

קיצר , לא כולם חראות. יש כאלה שהלקוח (סליחה , הכסף) חשוב להם יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני לא אומר שוואלה לא בסדר כי בסך הכל זאת אשמת הספק שהוא זה שהיה לא בסדר כי הוא זה שפירסם בוואלה והוא זה שמוכר, היתה לי כמה ימים עסקה דרך וואלה עם ישפאר, הזמנתי מגבר של סוני 2 יצאות, אמנם עברו 14 ימים וכנראה שלא היה להם אותו במלאי אז שלחו לי מגבר 4 יצאות של סוני אז יצאתי מרוצה, אבל הספק שמכר את הסאבים הוא נץ אודיו והוא זה שגרם לבעיה, ולא רציתי שהם יתנו לי יציאו לי משהו אחר כי ראיתי שמה שהם מוכרים בד"כ זה זבל ברמה, וגם לא שמתי לב כשהזמתי שחברה שמוכרת זבל פתאום תמכור רוקפורד, נשמע קצת מוזר לא?

פורסם
אני לא אומר שוואלה לא בסדר כי בסך הכל זאת אשמת הספק שהוא זה שהיה לא בסדר כי הוא זה שפירסם בוואלה והוא זה שמוכר, היתה לי כמה ימים עסקה דרך וואלה עם ישפאר, הזמנתי מגבר של סוני 2 יצאות, אמנם עברו 14 ימים וכנראה שלא היה להם אותו במלאי אז שלחו לי מגבר 4 יצאות של סוני אז יצאתי מרוצה, אבל הספק שמכר את הסאבים הוא נץ אודיו והוא זה שגרם לבעיה, ולא רציתי שהם יתנו לי יציאו לי משהו אחר כי ראיתי שמה שהם מוכרים בד"כ זה זבל ברמה, וגם לא שמתי לב כשהזמתי שחברה שמוכרת זבל פתאום תמכור רוקפורד, נשמע קצת מוזר לא?

לא נישמעה מוזר אם יש לך כסף אתה יכול למכור כול דבר וכול חברה...

לדוגמה, יש אנשים שמזמינים מלאי של 100 רדיודיסק של פיוניר ומבריחים אותם לארץ ומוכרים במחירים נמוכים בלי אחריות וכו' .....

פורסם

כרגע יש לי תשובה סופית של מה עלה בגורלה של המכירה הקבוצתית הזאת.

הספק לא יכל לספק ללקוחות את הסאבים במחיר הזה, ראיתם מזה חוצפה למכור משהו ואחר כך להגיד שהוא לא יכול למכור במחיר שכבר מכר, לפחות האנשים שקנו, לא חוייבו בכרטיס אשראי

פורסם
אדי אני לא מתכוון לימאים ברחוב העצמאות אני מדבר על חנות שנותנת אחריות

אני לא מיתכוון לימאים גם הרבה ספקים שאתה רואה באינטרנט עובדים ככה..

פורסם
כרגע יש לי תשובה סופית של מה עלה בגורלה של המכירה הקבוצתית הזאת.

הספק לא יכל לספק ללקוחות את הסאבים במחיר הזה, ראיתם מזה חוצפה למכור משהו ואחר כך להגיד שהוא לא יכול למכור במחיר שכבר מכר, לפחות האנשים שקנו, לא חוייבו בכרטיס אשראי

רק לידיעתך:

אם אתה מוכיח שזה המקרה (שיש לו מלאי, אבל אינו מוכן במחיר זה) אתה זכאי לסאב כמו גדול.

לתשומת ליבך.

גל

פורסם

לפותח הת'רד - אתה יודע מה ההבדל בין להיות חכם לצודק, נכון?!

ראה - אין כל טעם לנסות לללכת ראש בראש אעפ"י שמבחינה משפטית יכול ויש לך קייס.

חסוך לעצמך את הזמן, חפש משהו אחר ותעקוב אחרי תלוש החשבון של כרטיס האשראי וודא כי אכן לא חוייבת.

תחסוך לעצמך הרבה זמן.

• תוכן חדש...