Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי רכב בחניה מסודרת וחוקית בלב שכונה ליד הבית על מנת לקחת ממנו חלקים לרכב שלי,(הרכב על שמי) השכנים התקשרו לפיקוח עירוני, הפיקוח הגיע התחילו להגיד שלכלכנו את כל המקום (היה מלוכלך סמרטוטים וניירות מסביב לרכב מודה באשמה אבל עדיין לא סיימנו לעבוד אז לא ניקינו לא הייתי משאיר את זה ככה) בקיצר ליד הפקחים ניקינו הכל הם לקחו מאיתנו פרטים אמרו ישלחו קנס בדואר, וסירבו לעזוב את המקום עד שלא נפסיק לעבוד על הרכב ונתקפל

למחרת בדקתי קצת באינטרנט ואני לא מוצא שום חוק או הוראה שאסור לעבוד על הרכב באמצע חניה.

מישהו יכול לתת לי קישור או לראות מה אומר החוק? נראה לי הפקחים סתם עבדו עליי.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עברת על תקנה 154א. לתקנות התעובורה.

154. (א) לא יתקן אדם רכב בדרך או במקום חניה ציבורי.

(ב) נתקלקל רכב בדרך, תוך כדי נסיעתו, קלקול קל המעכב את התחלת הנסיעה או המשכתה, מותר לתקנו במקום שאירע הקלקול, ובלבד שלא ייגרמו על ידי כך מטרד או אי-נוחות לעוברי דרך או במקום החניה הציבורי ושהרכב יישאר באותו מקום אך לזמן הדרוש לתיקונו ולא למעלה מעשרים וארבע שעות, ובלבד שמקום התיקון איננו קטע דרך הגובל עם מוסך או בית מלאכה לתיקון רכב

העתקתי לך גם את סעיף ב, כדי שתוכל לתרץ את העניין אם וכאשר יגיע הדו"ח.

אגב- אני לא יודע ממתי יש לפקחים סמכות לאכוף תקנות תעבורה. לדעתי, הם יכולים לכל היותר לתת לך דו"ח עירוני על גרימת מפגע תברואתי, לא יותר מזה.

עריכה: אל דאגה, חברי הפרום יביאו לך בתורנות סיגריות לכלא:lol:

• מצחיק 1

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

וזה בדיוק מה שהם עשו

... הפיקוח הגיע התחילו להגיד שלכלכנו את כל המקום (היה מלוכלך סמרטוטים וניירות מסביב לרכב מודה באשמה אבל עדיין לא סיימנו לעבוד אז לא ניקינו לא הייתי משאיר את זה ככה) ...
פורסם

natco תודה רבה, מהיכן הבאת את הסעיף 154 הזה? איפה מצאת אותו אפשר קישור?

נגיד ועברתי על סעיף 154 מה יכולים לעשות לי? איך אני מברר מה העונש?

אני צריך עוד כמה שעות עבודה על הרכב ואני מפחד מהשכנים שיצלצלו עוד הפעם

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אולי תדבר עם השכנים ותרגיע אותם? אם מדובר בשכנים סבירים הם יבינו ללבך ולא יטרידו אותך יותר. אם מדובר בשכנים רעים - אבוד לך, ויהיה עליך לוותר על העבודה. כמובן שעליך לשמור על הניקיון בעת העבודה.

שאלה יותר חשובה - מה בכוונתך לעשות עם הרכב ה"תורם"? יהיה עליך לסלק אותו, שכן אם הוא יוגדר כגרוטאה תהיה שוב בעימות עם העירייה, והפעם בצדק מוחלט.

אני חייב לומר לך שיש עיריות ששולחות פקחים לסיורים בעיר כדי לחפש מקורות זיהום. לקבלן ששיפץ לי את הבית היו חיים לא פשוטים עם פקחי עיריית חיפה, למרות שהבית ברחוב צדדי והוא דאג לפינוי פסולת הבניה בצורה חוקית. העירייה עלתה עליו כל פעם שהיה משאיר כמה לוחות או בלוקים על המדרכה ליותר משעתיים (לא מדבר על כמויות האשפה שהשאיר בחצר עד הפינוי, סה"כ מדובר באיזה חצי תריסר משאיות).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

מתקנות התעבורה. זה וואחד ספר, עזוב אותך מלקרוא את כולו...

לא יודע מה העונש על סעיף א. . בחנ"א מצאתי רק את העונש על סעיף ג' לתקנה 154.

להורג לא יוציאו אותך, אבל אני חושש שהשכנים ה"נחמדים" שלך יסדרו לך עוד מפגש לא נעים בכלל עם הפקחים (שלדעתי לכל היותר תקבל מהם 660ש' על עבירת נקיון), ואולי גם יזמינו הפעם משטרה, שלה יש סמכויות רחבות יותר...

אין לך אפשרות להעביר את הרכב למקום שלא "יבוא להם בעין"?

ספיראל, את העניין עם קבלני השיפוצים (המסכנים יש לומר) אני מכיר מקרוב.

הרבה בעלי מקצוע שאני עובד איתם, טוענים שהשכן הישראלי המצוי "מחפש" להזמין להם פיקוח על כל כתם טיט על המדרכה.

ביניהם, יש קבלנים שאני יכול להעיד ממקור ראשון שממש משתדלים לא לגרום לשום הפרעה לשכנים.

אבל נגד צרות העין של הישראלי המצוי, אין כנראה תרופה

עריכה אחרונה על ידי natco

פורסם

אי אפשר לדבר עם השכנים זה כמה בניינים מסתכלים על אותה חצר אני לא יודע מי התקשר לעירייה, מהרכב התורם אני צריך לקחת כל מה שקשור לגיר ידני (הסבת רכב אוטומטי לידני) מנוע, סרן דיסק אחורי, ואת כל זה לשים בבית, ואת הרכב למכור לברזל אפילו הרכב התורם עם טסט בתוקף.

פורסם

ברצינות ? מה זה החוק הזה ? ויש הגדרה ל"לתקן" ?

נניח מת המצבר, אני צריך לגרור את הרכב למוסך ולהחליף שם מבחינה חוקית ?

או שאם אני מחליט למשל להחליף צמיגים לצמיגי חורף (שיהיה) ויש לי במחסן סט מורכב על חישוקים, והצמיגים שלי לא גמורים, זה בכלל לא "לתקן", זה גם אסור?

פורסם (נערך)

natco הלינקים שלך פשוט מצויינים! אני שומר אותם להבא!

מצאתי גם את (א') וגם (ב'):

תיקון רכב בדרך/במקום חניה ציבורי

תיקנת את הרכב הנ"ל, בדרך/במקום חניה ציבורי,וגרמת בכך מיטרד לעוברי דרך,

בניגוד לתקנה (154 א) לתקנות התעבורה. הקנס של זה הוא 250 ש"ח

השארת רכב מקולקל לזמן העולה על 24 שעות

השארת את הרכב הנ"ל, עקב קלקול, בדרך/במקום חניה ציבורי, לזמן העולה על

24 שעות, בניגוד לתקנה (154 ב) לתקנות התעבורה. גם פה הקנס הוא 250 ש"ח.

בסעיף הראשון שצירפתי רשום "וגרמת בכך מיטרד לעוברי דרך" הרכב לא מפריע להולכי רגל בשום מצב, עדיין השוטר יכול לתת קנס על הסעיף הזה?

ובסעיף השני ששמתי רשום "השארת את הרכב הנ"ל עקב קלקול..." עם הרכב עומד שם לא עקב קלקול אלא עקב ש"סתם ככה בא לי שהוא יעמוד שם" השוטר יכול לתת על זה קנס?

עריכה אחרונה על ידי maatrixx

פורסם

השוטר יכול לטעון שכן, אתה תטען שלא; ואם תתעקש, אתם תיפגשו בבית המשפט והוא זה שיצטרך להוכיח למה זה כן הפריע.

בכל מקרה, אכיפת התקנה הזו אפשרית רק לשוטר ולא לפקח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אשמח לשמוע פיתרונות יצירתיים היכן אפשר לעבוד על הרכבים ללא מפריע, כל הצעה תתקבל כל עוד לא מעורב פה מוסך שיקח ממני אלפי שקלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך שכנים מסריחים.

אתה יכול לעבוד בכל מקום שהוא לא נחשב שטח ציבורי, כמו חניה מתחת לבניין (שכשאתה מכיר את בעל החניה).

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מניח כי ...ותקן אותי אם טעיתי מדובר בשני כלי רכב אחד תורם שני מקבל התרומה. אתה לא עובד לבד אלא עם חבר אחד או שניים , לכן יש גם "צעקות" משה תביא לי את הפלייר, תרים כאן תמשוך משם, לא מדובר בשעה הראשונה לעבודתכם אלא אתם כבר עבדתם מספר שעות לפחות , לא בהכרח גם הקפדתם לשמור על השקט בין השעות 1400ל 1600. לכלוך מסביבכם. לכן למה אתה מתפלא על השכנים?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...