Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר,

בעבר התייעצתי פה לגבי טיסה עם תינוקת ובאמת טסנו בקיץ האחרון לאירופה עם תינוקת בת 8 חודשים, היה נהדר (התינוקת פשוט ישנה במשך כל זמני הטיסה).

כרגע אני ואשתי מתכננים טיול של 3 שבועות לארה"ב בתקופת החגים הקרובה (ספטמבר) והילדה תהיה בת שנה ו9. זאת אומרת היא טסה כמעט חינם אבל יושבת עלינו (אין עריסה לגיל הזה).

אז קודם כל אין לי ספק שזה יהיה הרבה יותר קשה כי התינוקת כבר עכשיו ישנה פחות ומשתעממת יותר בקלות אבל השאלה היא האם מישהו התנסה ויכול לספר?

והשאלה העיקרית היא, האם העדיפות היא לטיסה ישירה או לטיסה עם עצירה?

בהלוך אנחנו צריכים להגיע לניו יורק, בהמשך נטוס לאל איי ונחזור מאל איי חזרה לארץ. השאלה היא האם לטוס ישיר עם אל על או דרך אנגליה (כי אני מאד אוהב לטוס עם בריטיש).

ההלוך הוא עוד סביר, 4 וחצי שעות ללונדון ו6 וחצי לניו יורק. בתוך ארה"ב זה 5 וחצי שעות בכל מקרה. הטיסת חזור היא 14 שעות בטיסה ישירה או עם עצירה בלונדון ואז זה 10 שעות + 5.

מישהו עם נסיון שכזה ויכול לספר?

תודה

פורסם

טיסות בכזה אורך אני עושה רק עם עצירות. בכל מקרה בגיל הזה היא כבר תסתובב ותטייל במטוס אז זה לא כזה נורא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

טסתי עם תינוק (לא שלי) ואמא שלו (לא אשתי) בטיסה מניו יורק לארץ. היה מדובר גם כן בתינוק מעל גיל שנה, גדול מדי בשביל להתאים לעריסה.

תלוי מאוד אם אתם טסים ביום או בלילה, בשעות בהן הוא עירני יותר או פחות. לא קל, אבל אפשר להסתדר, וחוסר הנוחות העיקרי הוא לכם, שכן אם הוא נרדם עליכם, אתם לא תעזו לזוז.

מומלץ בחום לבקש מושבים בשורה הראשונה, כך הוא יוכל לישון על הרצפה מתחת לרגליים שלכם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ללא קשר ישיר לסיבת פתיחת השרשור- אני ממליץ לך לשקול את העניין של קרינה קוסמית בטיסות טרנס-אטלנטיות. להבנתי זה לא משהו שראוי לזלזל בו.

פורסם

קרינה קוסמית, דווקא נשמע נחמד, כמו משהו שמגלים אחרי טיול בהודו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני בכלל לא בטוח שהטלטולים בקונקשנים עדיפים על טיסה ישירה. לחשוב לסחוב את הילד דרך שדה שהוא בדרך כלל גדול, דרך עוד ביקורת ביטחון (ולא הביקורת היחסית נוחה של נתב"ג, אלא, נניח, משהו עם תור של 2000 איש כמו בפרנקפורט), כאשר השעון דופק ויש לך עוד 40 דקות להגיע לטיסה משיצאת מטרמינל אחר. שלא לדבר על כך שהילד יתעורר בקונקשן ולא ירדם אח"כ, ושסה"כ זמן הטיסה יהיה לפחות 3-4 שעות יותר מאשר טיסה ישירה.

למרות שלא טסתי עם ילדים בגיל הזה, בודאי לא לארה"ב, אני הייתי מעדיף טיסה ישירה, ושוקל תשלום תמורת מושב יותר מרווח במחלקת תיירים משופרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

טסנו לארה"ב עם תינוק בן שנה וחצי לפני כחודשיים - לא חוויה גדולה אבל אפשרי.

טיסת הלוך - טיסת בוקר (KLM), דיילים עם אפס סבלנות לילדים וילד ערני זה שילוב גרוע... העברנו את הזמן עם סרטים בטאבלט (מחזיק 10דקות) מליון משחקים קטנים שהוחבאו מבעוד מועד בקופסאות קטנות (אורביט\תרופות\מעטפות) והרבה במבה. בשאר הזמן גמעתי קילומטרים עם הילד במנשא גב

טיסת חזור, עם יונייטד - צוות אדיב ומבין , זו היתה טיסת לילה והקטן ישן על הרצפה (הבאנו שמיכה עבה מהבית כמזרן)

הקושי האמיתי היה ג'ט לג רצחני לילד שנמשך שבועיים בכל צד...

כדאי לנסות לשריין את המושבים הזוגיים בסוף המטוס - יש מספיק מקום להשכיב תינוק בין המושב לקיר - לא שורה אחרונה כי שם המשענת קבועה

להביא הרבה אוכל וחטיפים

פורסם

טסתי למשפחה בפריז ובכניסה למטוס עמד אבא וחילק לכל אחד שקית קטנה עם כמה סוכריות ופתק שרשום עליו שבני הזוג מצטערים על אי הנוחות ושינסו לדאוג שהתינוק לא יעשה רעש או משהו בסגנון, אף אחד לא התלונן זה יכול להיות רעיון נחמד.

בקשר לשאלתך נראה לי שעדיף טיסה ישירה.

פורסם

את האמת שבטיול האחרון שהייתי בו, הייתה משפחה שהביאה ילדה בערך בגיל של הבת שלך,

והייתה שקטה למדי, לא הפריעה בכלל בטיסה ובטיול.

מצד שני, אני שונא את ההורים האלו שלא משתלטים על הילדים שלהם ואיכשהו מוצאים קומבינה כדי להרדים אותם. זה יכול להטריף אותי. כן, בתור בן 21 אני מדבר עכשיו, אבל כנראה שעוד כמה שנים אני אהיה במצב אחר, אולי דומה וזהה לשלך, לא אדבר ככה.

אני חושב שאם היה לכם ניסיון טוב זה לא אומר 100% שהטיסה תעבור בנעימים, אבל יכול להיות. כמו שנאמר קחו את עניין הג'ט לג.

טסתי לאיזורים פחות בעייתים מבחינת שעות ולקח לי בתור אדם בוגר כמה ימים להסתגל חזרה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הנסיון שלי עם 2 ילדים וטיסות ארוכות (12 שעות)- כל ילד והאופי שלו והיכולת שלו להעסיק את עצמו.

יש ילדים שאחרי 5 דקות עם טאבלט מאבדים ריכוז ויש ילדים שיכולים לשבת עם האייפד ולסגור פינה לאיזה שעתיים-3 שעות.

יש ילדים שיכולים להעסיק עצמם ולשבת עם משחק ולשרוף איתו זמן ואחרים שזה לא עובד אצלהם.

הילד שלי העסיק את עצמו עם פאזלים שהוא מאוד אוהב להרכיב, ראה את הסרטים שהוא אוהב באייפד, התקשקש עם הדיילים שנדלקו עליו (כריזמטי ומצחיק הקטנצ׳יק הזה), הוא מאוד קל בטיסות.

עם הבן השני טסנו רק פעם אחת לישראל לפני חצי שנה, עבר בסדר גמור מאחר והוא ישן רוב הטיסה, כשהוא התעורר 2 דיילות נדלקו עליו ומדי פעם לקחו אותו לכמה דקות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

רק לי עולה לראש האפשרות להשקות את הינוקא בקצת אלכוהול להרדמה/ הרגעה בטוחה?:twisted:

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני אהיה המבוגר האחראי שהורס את המסיבה .... האם חייבים לטוס לשלושה שבועות של טיול לארה"ב עם התינוק ?

באמת אין כבר יעדים אחרים קרובים יותר ?

פורסם

הבת, החתן והנכד עשו זאת לא מזמן...

1) רק טיסה ישירה.

2) יש תרופות שעוזרות לילד להירגע, אך מומלץ לנסות אותן לפני הטיסה (אצל הנכד שלי התרופות הללו גרמו דווקא להיפר אקטיביות...)

3) סרטים, משחקים, חטיפית - תמיד יעזרו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...