Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בכלל לא בטוח שהטלטולים בקונקשנים עדיפים על טיסה ישירה. לחשוב לסחוב את הילד דרך שדה שהוא בדרך כלל גדול, דרך עוד ביקורת ביטחון (ולא הביקורת היחסית נוחה של נתב"ג, אלא, נניח, משהו עם תור של 2000 איש כמו בפרנקפורט), כאשר השעון דופק ויש לך עוד 40 דקות להגיע לטיסה משיצאת מטרמינל אחר. שלא לדבר על כך שהילד יתעורר בקונקשן ולא ירדם אח"כ, ושסה"כ זמן הטיסה יהיה לפחות 3-4 שעות יותר מאשר טיסה ישירה.

למרות שלא טסתי עם ילדים בגיל הזה, בודאי לא לארה"ב, אני הייתי מעדיף טיסה ישירה, ושוקל תשלום תמורת מושב יותר מרווח במחלקת תיירים משופרת.

אני לא מדבר על קונקשן אלא על יום בלונדון ואז להמשיך. אישית טיסות ארוכות אני עושה רק ככה או במחלקת עסקים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני אהיה המבוגר האחראי שהורס את המסיבה .... האם חייבים לטוס לשלושה שבועות של טיול לארה"ב עם התינוק ?

באמת אין כבר יעדים אחרים קרובים יותר ?

לא הורס שום מסיבה, ברור לי שזה לא פשוט.

אני נוסע מטעם העבודה, רוצה שאשתי והילדה יצטרפו. זה במקרה נופל על חגים אז אפשר להאריך ולבקר חברים ומשפחה.

פורסם

.Only you know your kids, if they're well behaved kids at home, in the car, at friend etc. they'll be fine during the flight,

,It might be a bit more intense for the parents, but not a deal breaker, don't let it change you plans.

Enjoy your trip!

פורסם

אני לא רואה שום סיבה לבטל חופשה כזאת בגלל הילדים, זה לא סיפור עד כדי כך נורא ואם הילדים בסה"כ ממושמעים ולא "קשים מדי" זו יכולה אפילו להיות חוויה מהנה במובנים מסויימים.

תצטיידו בכמה משחקים וסרטים שהבת אוהבת, תיהיו סבלניים ותבינו שהחלק הקשה יותר זו לא הטיסה אלא הג'ט לג שלאחריה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חברים אני מקפיץ נושא בן חודשיים כי רק עכשיו חזרנו להזמנה, מקווה לסגור בימים הקרובים.

מתלבט בטירוף לגבי טיסת החזור מלוס אנג'לס, ישירה של אל על או עצירה באירופה.

מצד אחד יש כאלו שאומרים לי שאני מטורף לקחת ילדה בת שנה ו9 לטיסה ישירה של 14 שעות. מצד שני היא יחסית רגועה, ישנה די טוב ומה עדיף 10 + 5 ועם עוד כמה שעות באירופה?

המחיר באופן מפתיע זהה ולא יקר יותר במקרה של אל על. דיעות נוספות?

בנוסף, יש הצעות לדרכים להתמודדות עם הג'ט לג של הקטנים?

פורסם (נערך)

לדעתי ישירה , נכון שזה יהיה קשה בכל מקרה אבל לדעתי עדיף לגמור עם זה כמה שיותר מהר ולא למרוח את המסע. , ההמראות והנחיתות יכולות להיות בעיתיות לילדים קטנים וגם ההסתובבת בנמל תעופה זה לא מה שיקל אליה.

לגבי גט לג . אם מגיעים בבוקר או צהריים לתת לה לישון כמה שעות אחרי שמגיעים אבל לא את כל היום. להעיר אחרי כמה שעות ולמשוך אותה עד הלילה ורק אז להשכיב לשנת לילה. אם מגיעים בלילה והיא ישנה כל הטיסה זה קצת יותר בעייתי- אז להעיר אותה כמה שעות לפני שמגיעים + הנסיעה הביתה היא כבר תהיה מספיק עייפה בשביל ללכת לישון.

עריכה אחרונה על ידי koka

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אמנם לא התנסתי עם הילד בטיסה ארוכה כ"כ אבל מנסיון בטיסה לפריז לדעתי עדיף ישיר באל על

אני חושב שהצוות הישראלי יותר סבלני לילדים , כמו כן אם אתה יכול לעייף את הילד לפני שלא ישן וכך יעביר כמה שיותר שעות בשינה הכי טוב .

פורסם

האמת היא שאני גם חשבתי על הנושא הזה של "סבלנות לילדים" באל על.

לגבי השעות בעניין הג'ט לג, הטיסה הישירה של אל על ממריאה וגם נוחתת ב13:00 בצהריים. (14 שעות טיסה + 10 הפרש).

• תוכן חדש...