Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן לא רב, חניתי את הרכב בחניית המכללה וצעדתי לעבר הכניסה.

בחנית הסגל, ממש אחרי המחסום, עמדה סובארו אימפרזה, כשהסמל האחורי מונח על הכביש ממש מתחת לרכב. הרמתי את הסמל, ניסיתי להצמיד אותו למכסה תא המטען של הרכב, אך הוא נפל חזרה.

בלית ברירה לקחתי את הסמל, הרמתי את אחד המגבים הקדמיים של הרכב, ושמתי אותו שם עד שבעל הרכב יחזור (אין מצב שהוא פספס אותו כשהוא נכנס לרכב והביט קדימה). גם סטודנטים שהיו איתי אמרו: "מסכן, מזל ששמת לו את הסמל, כזה בחברה עולה איזה 300 שקל".

לאחר מספר ימים ראיתי את אותו הרכב, באותה החניה, עם אותו הסמל הפעם מודבק כהלכה מאחור.

אומנם בחיים לא גנבתי אפילו מסטיק, אבל לאחר ההקדמה הזאת אני אשאל: בחודשים אחרונים יש לי תחושה שהתופעה המגעילה של גניבת הסמלים שהיתה נפוצה מאוד בעבר - הולכת ונעלמת. לא יודע אם זה בגלל שיפור החינוך בבתי הספר או בבתים ע"י ההורים או במשחק מאוס של הילדים ובני הנוער, אבל אני נוהג הרבה כל יום, ואף פעם לא נתקל במכוניות ללא סמלים - מה שהייתי רואה המון המון בעבר (גם אני סבלתי מהתופעה פעם).

האם גם אתם חושבים שהתופעה הולכת ונעלמת, או שמדובר בהרגשה אישית בלבד?

(מקווה שאני לא פותח פה פה).

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל אני חושש שלא,

לפני חודשיים נלקח לי הסמל מהיונדאי(יש לציין שהגנב היה עדין).

ככל הנראה היה צריך להשלים ציוד, פתרתי את הבעיה עלידי סמל חדש בעלות של 3$ ופלסטלינה אפוקסית.

פורסם

עד לפני שבוע הייתי מסכים איתך.

4 שנים עם ה 166 ועד היום לא נגעו בסמלים (שחידשתי עם הרכישה).

ואז חניתי בחניה של בניין דירות בערב למשך 5 דקות, וחזרתי לאוטו מגולח, בלי סמל קדמי ובלי אחורי.

אבל המכוניות שלי חונות בחניה מקורה בחצר סגורה וכמעט אף פעם לא במקומות מועדים לפורענות, כך שלא יודע עד כמה זה מייצג.

אני גם מניח שזה מאוד תלוי באטרקטיבײַות הסמל.

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

לא נעלמה...גם לא שריטות לשם ההנאה שבדבר. אני רואה שגם טסות נורמליות לגמרי נעלמות מרכבים חדשים אם הם לא מאובטחות כראוי. אבל חבל לבאס אותך... אם אתה מרגיש ככה - המשך, אולי יש בזה מן האמת.

לפני כמה חודשים חניתי ליד בית ספר יסודי כלשהוא ואיזה ילדון שהסתכל על הרכב ראה את הסמל החסר מקדימה ושאל אותי כמה אני מוכן לשלם לו ותוך חצי שעה הוא אצלי עם אחד אחר.

פורסם

אצלנו בבניין התופעה פסקה אחרי ששמנו מצלמות בחנייה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני גם מניח שזה מאוד תלוי באטרקטיבײַות הסמל.

כנראה שלא.

הייתה לי מיצובישי לנסר, ויום אחד גילחו לה את הכיתוב מאחורה- גם את הMitsubishi וגם את ה LANCER :shock:

אם הייתי תופס את הילד המ$%^ן שעשה את זה, לפני שהייתי תולש לו את הביצים, הייתי שואל אותו מה כל כך מיוחד בסמל מעפן של מכונית סטנדרטית. יותר ממה שהרגיז אותי עצם הגניבה, היה עצם גניבת הסמלים הפושטים האלה. מילא תגיד מרצדס, אלפא, יגואר. כולה לנסר מעפנה...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

נראה לי שהדבר בדעיכה.בסוף צריך להבין, הקלות שבה ניתן להשיג כל סמל בעלות כל כך נמוכה היום, היא ממש נוחה.אני לא מדבר על אנשים עם בעיות בשכל שעושים את זה לשם האקט ולא לצורך הסמל (לא שהאחרון מוצדק כן?!).

פורסם

התחושה האישית שלי אומרת שבהחלט התופעה הזאת דועכת - ואיתה גם תופעה נוספת , פתיחת דלתות בחניה.

יצא לי לא מעט לבחון את הנושא לאחרונה, בעיקר באיזור פתח תקווה וראיתי לא מעט רכבים חדשים ללא שום מכת דלת בצד.

חוששני שהציבור הישראלי התחיל לפתוח את הדלתות בצורה עדינה תוך כדי התחשבות ברכוש של האחר...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

היום הילדים פחות מסתובבים ברחוב, יותר תקועים במחשב, מה גם שסמל שנגנב יוחלף בדולר וחצי באייבי ע"י הבעלים, משהו שפעם לא היה אופציה.

פורסם

אני גם שמתי לב לכך שהתופעה התצמצמה.

אולי באמת איביי פתר את הבעיה במחיר זניח

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...