Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי דווקא העובדה שאפשר לקנות היום באיביי סמלים חדשים במהירות ובמחירים הגיוניים גורמת לצמצום התופעה הן כי הילדודס לא יכולים למכור אותם בקלות ובמחיר גבוה כמו פעם והן כי זה כבר לא מעצבן את הנהגים כמו פעם, אפשר להחליף בקלות, וכך בעצם הצד הרגשי של הדבר פוחת.

כמובן שנשארנו עם הסיבה העיקרית- מתוך שיעמום וחוסר מעש- או "בשביל הכיף", כך שאני לא רואה את התופעה נעלמת עד שלא יחנכו דור אחד לכבד רכוש של אחרים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
התחושה האישית שלי אומרת שבהחלט התופעה הזאת דועכת - ואיתה גם תופעה נוספת , פתיחת דלתות בחניה.

יצא לי לא מעט לבחון את הנושא לאחרונה, בעיקר באיזור פתח תקווה וראיתי לא מעט רכבים חדשים ללא שום מכת דלת בצד.

חוששני שהציבור הישראלי התחיל לפתוח את הדלתות בצורה עדינה תוך כדי התחשבות ברכוש של האחר...

אולי רק השכנים שלך... אני מזמין אותך להוד השרון להיווכח אחרת.

פורסם

אני חושב שגם תופעת גניבת המערכת מהרכב הצטמצמה משמעותית, לא?

בעבר פרצו לרכבים גם עבור רדיו דיסק מצ'וקמק, אבל היום נראה לי שירדו מזה לגמרי.

פורסם

לפני חצי שנה מישהו בלילה עבר על כל הרכבים בבניין שלי,סה״כ 20 סמלים בערך נעלמו.

זה מוכיח ששום דבר לא השתנה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שום ירידה ושום נעליים חכה לחופש הגדול..

לי לפני חודשיים גנבו את הסמל ,יותר נכון עקרו כולל שריטה ממש עמוקה,מאז אני משאיר את זה ככה ולא מתקן..

פורסם
אולי רק השכנים שלך... אני מזמין אותך להוד השרון להיווכח אחרת.

הוא לא צריך להרחיק לכת, שיבוא לחנות מול שניידר איפה שהשכנים המסכנים חולקים את החניה שלהם עם הקמצנים שלא נכנסים לחניון.

• תוכן חדש...