Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנה לעריכת תמונות

WarDevil
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

אני מחפש תוכנת עריכה לתמונות, שיודעת לקחת תמונה של מוצר ולהפוך את הרקע ללבן,על התוכנה להיות כמה שיותר פשוטה שאני מסמן את מה שאני רוצה והיא הופכת את הרקע מסביב ללבן כדי שיהיה אחידות בין המוצרים

דוגמא :

10-pcs-lot-new-arrivals-mini-bluetooth-speaker.jpg

אשמח לשמוע מהנסיון שלכם,

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן, פוטושופ cs2 הוא חינמי ויתאים בדיוק למשימה. תשתמש ב-wand ותמחק מה שבא לך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפוטושופ לא חינמי, קרא כאן: http://www.forbes.com/sites/adriankingsleyhughes/2013/01/07/download-adobe-cs2-applications-for-free/

אבל יש GIMP שהיא כן חינמית ולא פחות טובה מCS2.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפוטושופ הזה כן חינמי. זה שיש כל מיני חכמולוגים שניסו לתרץ את הפשלה המשעשעת

כ״דוברים״ של אדובי לא משנה את העובדה - חוקי ב-100 אחוז להוריד ולהתקין את כל סדרת התוכנות שהם שיחררו אז.

העמדה הרשמית של אדובי, ולא של עובדיה השונים המתיימרים להיות דוברים, היא שתיקה, משמע, לכולם מותר להוריד.

זה מה שכתוב בתנאי השימוש כשאתה מוריד את התוכנות, שום דבר לא השתנה בתנאי השימוש.

gimp תוכנה מעצבנת ברמות-על אבל אני משתמש בה לעתים, בלית ברירה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד אין אסמכתא רשמתי לכך שהוא חינמי, שימוש בו פיראטי. שתיקה זה לא סימן להסכמה.

כמה שאני מבין פותח השרשור צריך תוכנת עריכת תמונות לעסק. למה לו להסתבך עם תוכנה לא חוקית כאשר יש חוקית לא פחות טובה?

ובכלל כדי לצלם מוצרים עם רקע לבן, זה לא פוטושופ, אלא אוהל צילום מיוחד עם תאורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

http://www.getpaint.net/

גם תוכנה מאוד חמודה ופשוטה- ויש לך שם מקל הקסם.

Peagaut 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל עוד אין אסמכתא רשמתי לכך שהוא חינמי, שימוש בו פיראטי. שתיקה זה לא סימן להסכמה.

משמעות השתיקה הרשמית היא שמה שקובע הוא תנאי השימוש הרשמיים שעליהם אתה מקליק "מאשר" בעת ההתקנה.

קראת את תנאי השימוש? אסכם לך בקצרה: כל אחד יכול להוריד ולהתקין את התוכנה. חופשי וחוקי לחלוטין.

ואפילו הגרסה הסופר-עתיקה הזאת של פוטושופ טובה פי כמה מהגרסה העדכנית של GIMP, לצערי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה שאני מבין פותח השרשור צריך תוכנת עריכת תמונות לעסק. למה לו להסתבך עם תוכנה לא חוקית כאשר יש חוקית לא פחות טובה?

ובכלל כדי לצלם מוצרים עם רקע לבן, זה לא פוטושופ, אלא אוהל צילום מיוחד עם תאורה.

אני לא יודע לפי מה קבעת שהגרסא הזו לא חינמית.

נרשמתי כרגע לאתר של Adobe, הגעתי לדף של CS2 והם אומרים ששרת האקטוב נסגר,

לא רק זה, אלא שהם גם מספקים לך בעצמם סריאל שתוכל להתקין את הפוטושופ.

ד"א - גם למעצב מקצועי CS2 יכול לעשות עבודה מצויינת.

תוכנה מקצועית ויציבה מאוד, ולא חסר שם שום כלי כדי להכין עיצוב מעולה.

מצחיקים אלה... רוצים 50$ לחודש על שימוש ב-CS6 דרך שרת ענן.

עריכה אחרונה על ידי Mr.Z
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...