Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנתיים עם אוריס היברידית

עץ השדה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שנתיים על הכביש, 25,738 ק"מ.

1. צריכת הדלק הממוצעת בשנה השניה היא 17.2 ק"מ/ליטר לעומת 18.0 בשנה הראשונה. אופי מסלול הנסיעה נשאר כשהיה (90% בעיר, מהירות ממוצעת כ-20 קמ"ש), סיגנון הנהיגה לא השתנה (רגוע, לפי כללי הנהיגה הנכונים לרכב היברידי) ולכן לא ברורה לי סיבת העליה בצריכת הדלק. נחכה ונראה אם זו תחילתה של מגמה.

2. צריכת הדלק משתנה לפי העונה, עולה בקיץ, יורדת בחורף. ראו גרף של צריכת הדלק לכל מילוי (מיכל מלא) לפי חודשים:

צריכת דלק.jpg

3. לא היו שום תקלות, לא התפתחו קירקושים, לא התפרקו חלקים, הכל תקין.

4. הטיפול השני (בתום שנתיים) עלה 1,056 ש"ח כולל החלפת זוג מגבים קדמיים שהתייבשו.

5. ולסיום, מילה טובה על טויוטה: בזמנו האוטו נמכר עם ערכת ניפוח בלבד ובגלל זה קניתי אז בסוכנות גלגל רזרבי תמורת 980 ש"ח. בטיפול האחרון נתנו לי החזר מלא של מחיר הגלגל. לשאלתי למה, נאמר לי שבחברה הוחלט לתת גלגל רזרבי בחינם לכל מי שקיבל ערכת ניפוח או להחזיר את מחיר הגלגל למי שקנה בכספו! האם הגיעו ימות המשיח?

עריכה אחרונה על ידי עץ השדה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התנהלות יפה והוגנת.

לגבי צריכת דלק, קשה להאמין שאחרי שנה שנתיים זה משתנה באופן כזה

אני נוהג בטויוטה ישנה ולאורך שנתיים אני בודק את צריכת הדלק והיא עומדת קבוע (פלוס מינוס) על 1.16-17

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוריס היברידית היא אחלה קניה! המלצתי לחברים לקנות כזו (2012) והם מאוד מרוצים.

עושה להם 1 ל-20.5 והם מודדים כל תדלוק. נסיעה רגועה, רובה בתוך העיר. הצריכה שלך די גבוהה לדעתי.

"כללי נהיגה היברידיים" זה מה שמופיע בספר רכב? אצלנו בפריוס אני עושה 22-23 ק"מ לליטר בממוצע בנסיעה רגועה.

תומר, לגבי הזדקנות הסוללה, מגלישה בפורומים של פריוסים בחו"ל בגדול אין הבדלים

בין צריכה של פריוס 2014 לבין 2009 (שתיהן דור 3).

גם אני הייתי מאוד מרוצה מהשירות של טויוטה. באמת כל הכבוד להם על רמת השירות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...