Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסד

אני זקוק לעזרה

נסעתי לצפון בוולבו 855 שנת 95 (לא טורבו) הרכב נסע כמאתיים קילומטר חלק ללא בעיות וגימגומים אבל כשהתחלתי לעלות בעליות ממושכות (ליד אליפלט) לחיצה על דוושת הדלק הפסיקה להגיב והרכב כבה בדקתי כאן ושם לאחר מספר דקות מנוחה הרכב שב לנסוע ולאחר כקילומטר נתקע שוב כך המשכתי עד שהגעתי למחוז חפצי נתקע ונוסע

למחרת מכונאי מקומי בדק את הרכב אמר שאינו רואה בעיה המנוע מגיב ונשמע טוב אולי חסר לך דלק אתה נוסע על התחתית והשעון מזייף אמר

תדלקתי בשפע ויצאתי חזרה הרכב נוע מעולה עד... העליות ליד מצפה נטופה לפני צומת גולני עליה מתמשכת לקראת סוף העליה הרכב לא הגיב וכבה שוב לאחר מספר דקות הנעתי ונסעתי הוא נסע יפה עד ה..העליות מיקנעם לכיוון בת שלמה

בקיצור אכן הגעתי הביתה לשלום במישור נוסע מצויין בלי גמגום ובעליות נתקע ואח"כ ממשיך

אולי מישהו יכול לעזור לי בהכוונה עצה פיתרון טרם אתחיל במסע החוויתי למוסך

אם הגעת עד כאן ואתה קורא מילים אלו סימן שהייתה לך סבלנות עבורי ועל כך תודה

פורסם

אני לא מומחה גדול בוולבו (או מומחה בכלל) אבל ממה שאתה מתאר אני כנראה הייתי ניגש למשאבת הדלק ובודק אם יש מצב שבעליות היא לא מצליחה לשאוב דלק מהמיכל.

זה כרגע הדבר היחיד שעולה לי בראש.

אגב, אותו מכונאי מקומי בדק את הרכב כאשר הוא נמצא "בזוית עליה", כלומר כאשר חזית הרכב גבוהה מהחלק האחורי כדי לדמות עליה?

תקלות מסוג זה יהיה קל יותר לאבחן כאשר הרכב נמצא בזוית המתאימה בה מתרחשת התקלה.

היה לי ברכב הקודם בעיה שכאשר הרכב עמד בעליה הבחנתי בעשן שיוצא מהמנוע, בדומה לעשן שמופק משמן שנשרף, פניתי למוסך שלי ותיארתי את הבעיה אך הוא לא מצא כל נזילה או סימני רטיבות שיעידו על כזאת ושלח אותי לדרכי, כבר בדרך חזרה הבחנתי בעליה הראשונה שהבעיה קיימת, חזרתי למוסך והתעקשתי על כך שישים את הרכב בזוית המתאימה, חצי דקה לאחר מכן הבחנו בנזילת שמן ממחזיר שמן שבזוית המתאימה התחיל לנזול ישר על צנרת הפליטה מה שגרם לשמן להשרף ולהעלות עשן והקשה על זיהוי הנזילה כשהרכב היה מאוזן (כי השמן היה נשרף ולא נותרו סימני רטיבות שיעידו על נזילה).

בהצלחה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...