Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש שעון דיגיטלי לרנו סניק.

אריאל000
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

אני מחפש, בנרות, שעון דיגיטלי לרנו סניק II, שנת 2006.

אני הבנתי שמפירוקיות ניתן להשיג שעון זה, במחיר של כ-600 שקל (הלוואי).

רציתי לדעת האם מישהו מכיר פירוקיות שיש להם רכבים צרפתיים, כמו רנו, ואולי יש מזל למצוא שם את השעון המדובר.

רוב תודות על עזרתכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה עם השעון שלך ?

אם יש לך שעון דיגיטלי,שיש בו תקלה,עדיף לגשת למכון לספידומטרים לתיקון וטיפול בנושא.

אם אתה מהמרכז יש בת"א (אאל"ט) את אוו ספידומטרים- תוכל לפנות שם לחברת הפורום סיגל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הבעיה עם השעון שלך ?

אם יש לך שעון דיגיטלי,שיש בו תקלה,עדיף לגשת למכון לספידומטרים לתיקון וטיפול בנושא.

אם אתה מהמרכז יש בת"א (אאל"ט) את אוו ספידומטרים- תוכל לפנות שם לחברת הפורום סיגל.

הלוח נשרף.

אז המסך מרצד, לעיתים נכבה, לעיתים מתאפס, שעון הזמן כבר לא מופיע...

הייתי אצל "המחוון" בחולון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף לתקן את לוח השעונים מאשר לקנות אחר שיתכן ותהיה בו את אותה התקלה - תיקון כזה הוא בסביבות ה 1400 ש"ח כולל מע"מ. זו אגב לא בעיה בשעון, אלא נקודת חולשה של הלוחות של הסניק, ויש כאן שרשור ישן של The night devil לגבי איך ניתן לתקן את זה לבד, אם יש לך ידע באלקטרוניקה.

לי אין, אז כשהצרה הזו הגיעה לסניק שלי, הלכתי לאוו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...