Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסן טידה 2010. עשתה פחות מ-120K. כשהייתה בת שנה בלבד הוחלף המאייד (ה"רדיאטור" שבתא הנוסעים) של המזגן. חברת ההשכרה תיקנה את הבעיה אז. עכשיו הרכב בבעלות פרטית ושוב המאייד נוזל ויש להחליפו. סוכני החלפים לא מסוגלים לספק את החלק ואיש המזגנים טוען שעד 6 שנים החברה לא מוכנה למכור חלפים שזה כשלעצמו נשמע לי הזוי. במוסך החברה אמרו שהחלק בלבד עולה (נא לשבת) כחמשת אלפים ש"ח לפני מע"מ. באיביי החלק הזה (אם זה באמת אותו דבר באנגלית חיפשתי evaporator) עולה 120 דולר. עם משלוח ומיסים עדיין לא הגעתי לשמונה מאות ש"ח. שאלתי היא האם הפרש כזה סביר אפילו בהנחה שמדובר בחלק תואם ולא מקורי. האם זה מקובל כיום להזמין חלפים ברשת כמו שמזמינים דברים אחרים? האם חלפים של ניסן טידה זהים לחלפים של ניסן ורסה? לפי מה שקראתי הורסה היא השם שניסן נתנו לטידה שמשווקת בצפון אמריקה אבל אשמח לחיזוק ממי שיודע.

תודה

פורסם

אתה יכול לרכוש גם בארץ, מאייד חליפי לא חייב איביי.

עלותו מן הסתם, תהיה נמוכה משמעותית, מעלות מאייד מקורי בחברה.

אני קניתי מאייד לגולף אצל אלו: http://www.acforcars.co.il/

אם זכרוני אינו מטעה אותי, שילמתי בסביבות 500 ש"ח עבור מאייד איכותי של חברת "בשן".

פורסם

2 דברים ונתחיל מהחשוב יותר לטעמי: מאייד=קרבורטור, הניסאן האחרונה בארץ שבה היה אחד כזה היא הסאני של תחילת שנות ה90, רדיאטור=מקרן.

דבר שני - אין שום בעיה להזמין מאיביי, ודא שהמק"ט של הרדיאטור האמריקאי תואם אחד לאחד למק"ט שיש לך, אתה יכול גם לבדוק באיביי אנגליה, לניסאן יש מפעלים באנגליה ולכן הן נפוצות שם מאד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מאייד=קרבורטור, הניסאן האחרונה בארץ שבה היה אחד כזה היא הסאני של תחילת שנות ה90, רדיאטור=מקרן.

אם אתה רוצה לדייק,

אז פירוש המילה "מאייד" הוא:

הופך נוזל לאדים.

גם קרבורטור וגם יחידה פנימית של המזגן הופכים נוזל לאדים, ולכן שימוש במונח הזה מקובל.

אבל המונח היותר נופץ ליחידה פנימית של המזגן הוא "מאדה". והיחידה החיצונית "מעבה".

במונחים "מקרן" או "מצנן" משתמשים כשמדברים על רדיאטור קירור מנוע.

פורסם

ערן ,ברוך בואך לפורום.

בגדול יש לך 3 אפשרויות:

א.קנייה של חלק דומה מפירוק (ניסאן טידה אחרת שעברה תאונה ).

ב.קניית החלק ממכון רדיאטורים באיזור מגוריך (חבל שלא ציינת,היית מקבל המלצות לבעלי מקצוע).

ג.הזמנה מ- EBAY.

כל האופציות הללו יעלו פחות מ 5,000.

הייתי בוחר באופציה ב',כיוון שבמקום כזה יש בעלי מקצוןע שגם יפרקו וירכיבו את החלק,יתנו לך אחריות ולא תצטרך להתעסקה עם זה לבד. או לבקש טובה ממישהו,שיתקין לך חלק שאתה הבאת (לא כל המוסכים מסכימים לזה..)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על מהירות ואיכות התשובות. אני מהמרכז. אזור כםר סבא, פתח תקווה. אשמח לשמוע איזה מכון רדיאטורים מומלץ יש באזור שיש לו תחליפי לזה של ניסן טידה.

פורסם

בפתח תקוה יש את א.ב. אביפרטס בע"מ – רח' אימבר 12 פתח תקווה

טל': 074-7017071 פקס: 03-5326707

http://www.aviparts.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%95%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%a8%d7%95%d7%aa

דבר איתם - הם מוכרים וגם מתקינים ומקבלים חו"ד טובות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...