Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה נקרא Sensatec, ולפי ביקורות שעשו על הריפוד הזה בחו"ל בהשוואה לעור אמיתי, ה-Sensatec יצא כשידו על העליונה.

בפועל, מי שלא ישאל, בחיים לא יצליח לזהות שזה לא עור שירד מפרה. הוא גם מאוד קל לניקוי, אגב.

לגבי 320 - מנוע פגז עם תיבת הילוכים מדהימה. התיבה היא אוטומטית פלנטרית 8 הילוכים שמעבירה הילוכים בצורה בלתי מורגשת ומאוד מהירה, ובנסיעה ספורטיבית, עם תיבת הילוכים משולבת למצב ספורט, בשילוב עם כיסאות הספורט שבגרסת הספורטליין (בסיס הכיסא מתארך ותמיכת צד ניתנת להתאמה), זה מתכון בטוח להנאה (ויכול להיות שגם לשלילת רישיון, אז תיזהרו :p)

גילוי נאות:

הכותב עובד BMW.

איך בדיוק הריפוד הזה יצא כאשר ידו על העליונה עדיין לא הבנתי, הריפוד מרגיש זול מאד וסינטטי, אין לו תכונה אחת שקרובה לריפודי עור, הספיק לי לראות איך נראה הריפוד ברכב התצוגה כדי לפסול קנייה של הרכב, ה 328 באמת רכב מדהים ואם היה מגיע עם ריפוד עור נורמלי זה היה הרכב שלי אבל לא מוכן להוציא 320k על רכב עם ריפוד ברמה הזאת חבל שהאופציה לריפודי עור כלכך יקרה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
איך בדיוק הריפוד הזה יצא כאשר ידו על העליונה עדיין לא הבנתי, הריפוד מרגיש זול מאד וסינטטי, אין לו תכונה אחת שקרובה לריפודי עור, הספיק לי לראות איך נראה הריפוד ברכב התצוגה כדי לפסול קנייה של הרכב, ה 328 באמת רכב מדהים ואם היה מגיע עם ריפוד עור נורמלי זה היה הרכב שלי אבל לא מוכן להוציא 320k על רכב עם ריפוד ברמה הזאת חבל שהאופציה לריפודי עור כלכך יקרה.

איך? לא יודע. תשאל את מהנדסי החומרים של BMW ואת הבוחנים שבחנו את זה והעדיפו אותו.

בסופו של דבר לא אני יצרתי את זה...

אני מדבר עם עשרות אנשים ביום-יום על הרכבים שעומדים אצלי באולם וללא יוצא מן הכלל, אף אחד לא ידע להבדיל בין עור אמיתי לחומר הזה. גם כשישבו על הכיסא, וגם כשליטפו אותו עם היד.

אני מוכן להתערב איתך שאם יעשו לך מבחן עיוור, יתנו לך להרגיש שני רכבים, אחד עם עור אמיתי ואחד עם החומר הזה, אתה לא תדע להבדיל ביניהם.

מה היה לרכב באולם התצוגה? הריפוד היה מלוכלך? נו ו? אתה מכיר ריפוד שלא מתלכלך? יש לך מושג איזה קל זה לנקות את הריפוד הזה?

זה שהחלטת לפסול רכב כזה מדהים בגלל סוג הריפוד, זה הפסד שלך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דווקא לי יצא לקרוא ביקורות בחול ( באמת באמת שרציתי את הרכב לכן חקרתי את הנושא) והביקורות שם לא היו טובות לגבי הריפוד, הריפוד שאני ראיתי היה על x1 בצבע בז' הריפוד לא היה מלוכלך אלא פשוט שחוק, ואפילו אחד הנציגים הסכים איתי שככה לא צריך להראות ריפוד, מבטיח לך שאוכל לזהות רכב עם ריפוד מעור אמיתי לריפוד שבמוו מוכרת איתו את הרכבים שלה, להגיד לך שאני אדע להבדיל בין עור אמיתי של מרצדס לעור סינטטי של מרצדס זה כבר יהיה לי הרבה יותר קשה. באמת שאני לא מבין לשם מה החסכון הזה , לפחות אם זה אלקנטרה כמו ב 135 הסיפור היה שונה.

פורסם
יש לי ניסיון עם ה320, ואני יכול להגיד שהיא טיל בליסטי. בתכל'ס, לא משנה מה אני אגיד, זה שום דבר לעומת נסיעת מבחן. גש לאולם תצוגה (אם אתה מהצפון תגיד לי), תעשה נסיעת מבחן, ותדאג לבדוק תאוצות ביניים. נכונה לך הפתעה.

בהצלחה.

סלח לי ידידי אבל להגיד על ה-320 שהיא טיל בליסטי זה לא רציני, בטח כשזו סה"כ גרסת כניסה לדגם ביחד עם ה-316 הקצת מיותרת.

הגרסאות הבכירות 328 ו-335 משמעותית מהירות יותר.

עידן, נהגתי על ה- C הנוכחית והיא אכזבה טוטאלית, בטח שהרכב הזה לא ברמה של הבימר.

לעניין המנוע אציין שאם אעשה את המהלך אז בכוונתי לשמור על מספר הצילינדרים שהורגלתי אליו... :wink:

תראה, לא "הוגן" להשוות את ה-C היוצאת לסדרה 3 החדשה שכן מפריד בינהן דור, כשמשווים בין ה-C היוצאת לסדרה 3 הקודמת מיד מבינים שהבנץ טובה יותר ב....הכל.

מסכים איתך שבהשוואה ל-3 חדשה הבימר עם ידה על העליונה, ה-3 החדשה עשתה קפיצה מאוד גדולה ביחס לדגם שהוחלף.

מסכים איתך גם בעניין המנוע, אם יש אפשרות אז בהחלט ללכת על ה-335, מנוע בהמתי ומאוד מוצלח שעם קצת רצון עומד לא רחוק מ-M3.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תעשה נסיעת מבחן בלקסוס IS300H לא תתאכזב, עשיתי נסיעת מבחן גם ב3 ואני חושב שהלקסוס טוב בהרבה, וגם בפנים הרבה יותר איכותית וגם הדמוי ריפודי עור בגרסה הבסיסית ב249K נראים מעולה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
סלח לי ידידי אבל להגיד על ה-320 שהיא טיל בליסטי זה לא רציני, בטח כשזו סה"כ גרסת כניסה לדגם ביחד עם ה-316 הקצת מיותרת.

תורת היחסות במיטבה...:wink:

תראה, לא "הוגן" להשוות את ה-C היוצאת לסדרה 3 החדשה שכן מפריד בינהן דור, כשמשווים בין ה-C היוצאת לסדרה 3 הקודמת מיד מבינים שהבנץ טובה יותר ב....הכל.

מסכים איתך שבהשוואה ל-3 חדשה הבימר עם ידה על העליונה, ה-3 החדשה עשתה קפיצה מאוד גדולה ביחס לדגם שהוחלף.

מסכים איתך גם בעניין המנוע, אם יש אפשרות אז בהחלט ללכת על ה-335, מנוע בהמתי ומאוד מוצלח שעם קצת רצון עומד לא רחוק מ-M3.

מנוע ה- 335/435 אכן מספק דחף נאה ביותר...

לגבי ה- C היוצאת - אני מתחבר לגמרי לטיעון שלך ולכן בכוונתי להשהות את ההחלטה עד שיהיה ברור מה מגיע משטוטגרט.

עם זאת - את המבחן עשיתי לרכב העדכני שבאותה העת היה להם, ומהבחינה הזו אני מרגיש "הוגן" לגמרי.

פורסם

כשאתה משווה את זה לרכב שלך אז אתה צודק.

99% מהאנשים אצלי שאומרים לי שהם רוצים 320 בגלל שהיא חזקה, ואני נותן להם לעשות נסיעת מבחן על 316, אומרים לי שה316 מספיקה להם מעל ומעבר.

אתה יודע מה? ה320 היא לא טיל בליסטי, היא פשוט מאוד מאוד מאוד מהירה. יש לה תאוצות שגרמו לראש שלי לעוף אחורה לפעמים.

כשאתה משווה את זה לרכב שלך, אז כן, היא איטית וחלשה.

כשאתה משווה את זה לבן אדם כמוני ולאנשים שלא מחזיקים בבית רכב כמו שלך, אז עובדה שה316 אפילו מספיקה ובטח ובטח שה320 מספיקה.

316 מיותרת? אתה לא מבין כמה אנשים אצלי בירכו שיש גרסה כזאת שמאפשרת להם להם לסוע בBMW בלי שצריך לקפוץ במחיר.

Always go sideways

פורסם

דווקא לא התייחסתי לאמירה שלך בהשוואה לרכב שלי, התייחסתי לאמירה בכלליות, בסופו של יום ה-320 היא מכונית זריזה, לא מהירה בצורה קיצונית ובטח לא בהשוואה לגרסאות הבכירות.

ה-316 אכן טובה עבור מי שממש רוצה ב.מ.וו ואין לו שום אפשרות כלכלית ללכת על ה-320 וצפונה, בתור נציג של ב.מ.וו אתה יכול לומר איזה נתח תופסת ה-316 ביחס ליתר דגמי סדרה 3? (בכלליות, איזה נפח הכי פופולרי בהזמנות של הדגם ?).

אני אומר שלדעתי ה-316 מיותרת כי סדרה 3 מאז ומעולם פנתה למי שרוצה להנות מחווית נהיגה (״הנאה מנהיגה״, הסלוגן של ב.מ.וו), המנוע ב-316 לא באמת עומד בדרישות האלה.

כמובן אבל שלא כולם מחפשים הנאה ויש כאלה שאכפת להם רק מחסכון בדלק ורכב איכותי וזה בסדר גמור.

טום,

אני חושב שהוולוו שהצעת היא רכב מצויין, השאלה היא אם לא מפריע התדמית ה״קשישית״ של רכבי וולו, אני אישית לא מתחבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לדעתי כדאי לחכות ל q50 או ל c class החדשה , אני למשל קניתי בסוף את ה cla רשמים ממנה אוכל לתת בימים הקרובים, הייתי מכניס גם אותה לשיקולים.

פורסם

99% מהאנשים אצלי שאומרים לי שהם רוצים 320 בגלל שהיא חזקה, ואני נותן להם לעשות נסיעת מבחן על 316, אומרים לי שה316 מספיקה להם מעל ומעבר.

האנשים האלה טועים - או שהם מסונוורים מהסמל או שהם נוהגים בעגלות שביחס אליהן הרכב מהיר.

הרכב הקודם שלי היה A4 ידנית (1.8 125 כ"ס), רכב זריז אך לא מהיר - וכשמתרגלים אליו אז מהר מאוד רוצים עוד כוח.

את הרכב הזה החליפה ה- IS שהעלתה אותי ל- 208 כ"ס, בהתחלה הרגשתי שמדובר בטיל בליסטי עם יכולות לא מוגבלות, מהר מאוד התרגלתי ואחרי חודשיים לערך הרגשתי שהרכב מהיר אבל לא הייתי מתנגד לעוד כוח.

חולף עוד קצת זמן ו"הלא הייתי מתנגד" הפך ל"לפעמים חסר כוח - בדרך כלל ההספק סביר"

התהליך הזה צפוי לקרוא בקצב מהיר יותר אצל רוכשי ה-3 מהסיבה שהשלדה שלה משובחת ודורשת נעיצת דורבנות...:twisted:

השלדה הזו תדגיש ביתר שאת את חולשת המנוע.

לדעתי כדאי לחכות ל q50 או ל c class החדשה , אני למשל קניתי בסוף את ה cla רשמים ממנה אוכל לתת בימים הקרובים, הייתי מכניס גם אותה לשיקולים.

זו הנעה קדמית, נפסל בשלב אולם התצוגה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביצענו הבוקר נסיעת מבחן על ה 320 ו 328.

ה 320 היית כיפית, אבל מיד חשתי במנוע שמרגיש "קטן על השילדה" וצריך משהו רציני יותר מתחת למכסה מנוע כדי באמת להנות מהרכב הזה.

כשעלינו ל 328, החיוך לא ירד מהפנים.

בשעה טובה, הרכב הוזמן בצבע לבן, רמת גימור ספורט-ליין.

אני מאושר בשביל אבא על בחירה מוצלחת ואין לי ספק שהוא הולך להנות.

תודה לכולכם על הדיון הזה.

המשך ערב נעים.

אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
דווקא לא התייחסתי לאמירה שלך בהשוואה לרכב שלי, התייחסתי לאמירה בכלליות, בסופו של יום ה-320 היא מכונית זריזה, לא מהירה בצורה קיצונית ובטח לא בהשוואה לגרסאות הבכירות.

ה-316 אכן טובה עבור מי שממש רוצה ב.מ.וו ואין לו שום אפשרות כלכלית ללכת על ה-320 וצפונה, בתור נציג של ב.מ.וו אתה יכול לומר איזה נתח תופסת ה-316 ביחס ליתר דגמי סדרה 3? (בכלליות, איזה נפח הכי פופולרי בהזמנות של הדגם ?).

אני אומר שלדעתי ה-316 מיותרת כי סדרה 3 מאז ומעולם פנתה למי שרוצה להנות מחווית נהיגה (״הנאה מנהיגה״, הסלוגן של ב.מ.וו), המנוע ב-316 לא באמת עומד בדרישות האלה.

כמובן אבל שלא כולם מחפשים הנאה ויש כאלה שאכפת להם רק מחסכון בדלק ורכב איכותי וזה בסדר גמור.

בהשוואה לגרסאות הבכירות, ברור שהיא לא זריזה, אבל בשביל זה יש מספר דגמים. כל אחד קונה את מה שמתאים לו.

לא יודע להגיד לך באחוזים, אבל מתוך כל ההזמנות שבוצעו בסניף שלי במהלך 2013, הרכב שנמכר הכי הרבה היה ה316. ביחס לכל הדגמים שאני מוכר, ולא רק ביחס לסדרה 3.

הסלוגן של ב.מ.וו זה "מכונת הנהיגה המושלמת", The Ultimate Driving Machine. במקביל יש להם את הסלוגן שקצת קשה לתרגם אותו כמו שצריך לעברית. באנגלית זה Sheer Driving Pleasure. אולי אפשר לתרגם את זה כ"הנאת נהיגה טהורה"?

המנוע ב316 עומד בצורה נפלאה בדרישות של הנאה מנהיגה. איך אני יכול להגיד דבר כזה? כי זה הכל יחסי. יש אנשים שבשבילם זה די והותר, יש אנשים שיקנו את ה316, יהיו איתה שנה/שנתיים/שלוש ויחליטו שזה חלש ויחליפו ל320, יש אנשים שישר הולכים על 328 (נדירים) ויש משוגעים (נדירים ברמה של אחד/שניים בשנה - לפחות אצלי) שישר הולכים על 335.

בשביל הנאה מנהיגה לא חייב מנוע חזק, לא חייב הנעה אחורית, לא חייב כלום. צריך רק רכב. כל אחד נהנה ממשהו אחר בנהיגה. אתה, בתור נהג עם ניסיון, וניסיון על רכב חזק, כנראה שה316 לא יספיק לך. לי, נהג עם פחות ניסיון, שאמנם נהגתי על רכבים חזקים אבל הם לא היו שלי ולא השתמשתי בהם ביום-יום והם לא היו לרשותי כל סופ"ש, אז בשבילי ה316 תהיה די והותר.

ההדגמה הכי טובה לעניין הזה, זה לקוח שהיה אצלי (ילד בן 21) שבא עם אבא ואמא לקנות רכב. הם אמרו שמה שהוא אומר הם קונים. הוא ישר אמר 320, אמרתי לו שחבל שיוציא כל כך הרבה וחבל שהוא מזלזל ב316. יצאתי איתו לנסיעה ב316 (אני נהגתי, בגלל שהוא לא בן 24 אין עליו ביטוח) והראיתי לו למה הרכב הזה מסוגל. הוא נדלק והם קנו 316.

עכשיו תגיד לי "כולה ילד בן 21 מה הוא כבר מבין". ואני אגיד לך שאתה צודק. הוא לא מבין. אבל עובדה שהוא ישר בא על ה320 ובסוף יצא עם 316. אגב, יש לי עוד המון לקוחות כאלה...מבוגרים, מנוסים, כל אחד בא ואומר "316 זה עגלה", עד שהוא נוהג בה.

תגיד מה שתגיד על המנוע הזה, עובדה בשטח, זה הכי נמכר. אז מה, כולם טועים? כולם טיפשים? הכל יחסי. בשביל זה יש קשת דגמים. כל אחד מוצא את מה שמתאים לו.

Always go sideways

פורסם

מה התוספות ברמת הגימור ספורטליין?

זאת רמת גימור נפרדת, או שהיא באה כתוספת לרמות הגימור הקיימות?

לפות״ש - תתחדשו, אבל אפשר להבין שחרגתם מתקציב של רבע מיליון?

פורסם
בהשוואה לגרסאות הבכירות, ברור שהיא לא זריזה, אבל בשביל זה יש מספר דגמים. כל אחד קונה את מה שמתאים לו.

לא יודע להגיד לך באחוזים, אבל מתוך כל ההזמנות שבוצעו בסניף שלי במהלך 2013, הרכב שנמכר הכי הרבה היה ה316. ביחס לכל הדגמים שאני מוכר, ולא רק ביחס לסדרה 3.

הסלוגן של ב.מ.וו זה "מכונת הנהיגה המושלמת", The Ultimate Driving Machine. במקביל יש להם את הסלוגן שקצת קשה לתרגם אותו כמו שצריך לעברית. באנגלית זה Sheer Driving Pleasure. אולי אפשר לתרגם את זה כ"הנאת נהיגה טהורה"?

המנוע ב316 עומד בצורה נפלאה בדרישות של הנאה מנהיגה. איך אני יכול להגיד דבר כזה? כי זה הכל יחסי. יש אנשים שבשבילם זה די והותר, יש אנשים שיקנו את ה316, יהיו איתה שנה/שנתיים/שלוש ויחליטו שזה חלש ויחליפו ל320, יש אנשים שישר הולכים על 328 (נדירים) ויש משוגעים (נדירים ברמה של אחד/שניים בשנה - לפחות אצלי) שישר הולכים על 335.

בשביל הנאה מנהיגה לא חייב מנוע חזק, לא חייב הנעה אחורית, לא חייב כלום. צריך רק רכב. כל אחד נהנה ממשהו אחר בנהיגה. אתה, בתור נהג עם ניסיון, וניסיון על רכב חזק, כנראה שה316 לא יספיק לך. לי, נהג עם פחות ניסיון, שאמנם נהגתי על רכבים חזקים אבל הם לא היו שלי ולא השתמשתי בהם ביום-יום והם לא היו לרשותי כל סופ"ש, אז בשבילי ה316 תהיה די והותר.

ההדגמה הכי טובה לעניין הזה, זה לקוח שהיה אצלי (ילד בן 21) שבא עם אבא ואמא לקנות רכב. הם אמרו שמה שהוא אומר הם קונים. הוא ישר אמר 320, אמרתי לו שחבל שיוציא כל כך הרבה וחבל שהוא מזלזל ב316. יצאתי איתו לנסיעה ב316 (אני נהגתי, בגלל שהוא לא בן 24 אין עליו ביטוח) והראיתי לו למה הרכב הזה מסוגל. הוא נדלק והם קנו 316.

עכשיו תגיד לי "כולה ילד בן 21 מה הוא כבר מבין". ואני אגיד לך שאתה צודק. הוא לא מבין. אבל עובדה שהוא ישר בא על ה320 ובסוף יצא עם 316. אגב, יש לי עוד המון לקוחות כאלה...מבוגרים, מנוסים, כל אחד בא ואומר "316 זה עגלה", עד שהוא נוהג בה.

תגיד מה שתגיד על המנוע הזה, עובדה בשטח, זה הכי נמכר. אז מה, כולם טועים? כולם טיפשים? הכל יחסי. בשביל זה יש קשת דגמים. כל אחד מוצא את מה שמתאים לו.

ה316 היא הגרסא הזולה ביותר של ה3 נכון? זה למה קונים אותה הכי הרבה.

הריפודים דמויי העור מחורבנים, גם במרצדס, התאכזבתי מהחרא הזה במסווה של עור, אני מעדיף בד נורמלי ולא דמוי.

ה320 אינה טיל בליסטי, זה כמו שאומר שהוולוסטר שלי היא רקטה, כן, בהשווה לסוייפט שנת 88 שתיהן חלליות, אבל פרופורציות, אנחנו ב2014.

לפות"ש היקר עם הסמלון שאני כ"כ אוהב, תתחדשו ותהנו, ה328 היא מבחינתי גרסאת הכניסה האמיתית של הדגם.

haters will hate

• תוכן חדש...