Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל הנאה מנהיגה לא חייב מנוע חזק, לא חייב הנעה אחורית, לא חייב כלום. צריך רק רכב. כל אחד נהנה ממשהו אחר בנהיגה. אתה, בתור נהג עם ניסיון, וניסיון על רכב חזק, כנראה שה316 לא יספיק לך. לי, נהג עם פחות ניסיון, שאמנם נהגתי על רכבים חזקים אבל הם לא היו שלי ולא השתמשתי בהם ביום-יום והם לא היו לרשותי כל סופ"ש, אז בשבילי ה316 תהיה די והותר.

ההדגמה הכי טובה לעניין הזה, זה לקוח שהיה אצלי (ילד בן 21) שבא עם אבא ואמא לקנות רכב. הם אמרו שמה שהוא אומר הם קונים. הוא ישר אמר 320, אמרתי לו שחבל שיוציא כל כך הרבה וחבל שהוא מזלזל ב316. יצאתי איתו לנסיעה ב316 (אני נהגתי, בגלל שהוא לא בן 24 אין עליו ביטוח) והראיתי לו למה הרכב הזה מסוגל. הוא נדלק והם קנו 316.

עכשיו תגיד לי "כולה ילד בן 21 מה הוא כבר מבין". ואני אגיד לך שאתה צודק. הוא לא מבין. אבל עובדה שהוא ישר בא על ה320 ובסוף יצא עם 316. אגב, יש לי עוד המון לקוחות כאלה...מבוגרים, מנוסים, כל אחד בא ואומר "316 זה עגלה", עד שהוא נוהג בה.

תגיד מה שתגיד על המנוע הזה, עובדה בשטח, זה הכי נמכר. אז מה, כולם טועים? כולם טיפשים? הכל יחסי. בשביל זה יש קשת דגמים. כל אחד מוצא את מה שמתאים לו.

אותו בחור בן 21 לא מבין, בטח לא בהתאמת מנוע לשילדה.

המנוע ב-316 לא מדגדג את יכולות השלדה של הסדרה 3 והסיבה שהוא נמכר בהצלחה (לדברייך) הינה בגלל שהוא כנראה זול משמעותית מהדגם הבא בהיצא.

יכול לומר לך שבהונג קונג לצורך העניין משווקים את הליין המלא של הדגם אבל בתכל'ס 90% מדגמי סדרה 3 שתראה הינם 328, היתר הינם 335 ובודדות 320.

מעולם לא יצא לי לראות פה 316 למרות שהיא משווקת.

לכל לקוח יש את השיקולים שלו וזה בסדר גמור לקנות 316, זה רכב מצויין- אבל לא כזה שמתאים לחובב הגה אמיתי.

אגב, כנראה הסלוגן של ב.מ.וו שונה עם השנים, בכל אופן פעם הסלוגן היה "הנאה מנהיגה" (כשתראה לקוח עם בימר משנות ה-90 תעיף מבט על השמשה האחורית שלו ותחפש את המדבקה).

לפותח השרשור,

אביך עשה החלטה מצויינת ורמת הגימור ב-SPORT LINE מצויינת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה לכולכם :-)

ד"א, הרכב בסמלון שייך לי. אתם מוזמנים לראות את כל תהליך השיפוץ שלי לאסקורט 71, בפורום רכבי אספנות.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
בהשוואה לגרסאות הבכירות, ברור שהיא לא זריזה, אבל בשביל זה יש מספר דגמים. כל אחד קונה את מה שמתאים לו.

לא יודע להגיד לך באחוזים, אבל מתוך כל ההזמנות שבוצעו בסניף שלי במהלך 2013, הרכב שנמכר הכי הרבה היה ה316. ביחס לכל הדגמים שאני מוכר, ולא רק ביחס לסדרה 3.

הסלוגן של ב.מ.וו זה "מכונת הנהיגה המושלמת", The Ultimate Driving Machine. במקביל יש להם את הסלוגן שקצת קשה לתרגם אותו כמו שצריך לעברית. באנגלית זה Sheer Driving Pleasure. אולי אפשר לתרגם את זה כ"הנאת נהיגה טהורה"?

המנוע ב316 עומד בצורה נפלאה בדרישות של הנאה מנהיגה. איך אני יכול להגיד דבר כזה? כי זה הכל יחסי. יש אנשים שבשבילם זה די והותר, יש אנשים שיקנו את ה316, יהיו איתה שנה/שנתיים/שלוש ויחליטו שזה חלש ויחליפו ל320, יש אנשים שישר הולכים על 328 (נדירים) ויש משוגעים (נדירים ברמה של אחד/שניים בשנה - לפחות אצלי) שישר הולכים על 335.

בשביל הנאה מנהיגה לא חייב מנוע חזק, לא חייב הנעה אחורית, לא חייב כלום. צריך רק רכב. כל אחד נהנה ממשהו אחר בנהיגה. אתה, בתור נהג עם ניסיון, וניסיון על רכב חזק, כנראה שה316 לא יספיק לך. לי, נהג עם פחות ניסיון, שאמנם נהגתי על רכבים חזקים אבל הם לא היו שלי ולא השתמשתי בהם ביום-יום והם לא היו לרשותי כל סופ"ש, אז בשבילי ה316 תהיה די והותר.

ההדגמה הכי טובה לעניין הזה, זה לקוח שהיה אצלי (ילד בן 21) שבא עם אבא ואמא לקנות רכב. הם אמרו שמה שהוא אומר הם קונים. הוא ישר אמר 320, אמרתי לו שחבל שיוציא כל כך הרבה וחבל שהוא מזלזל ב316. יצאתי איתו לנסיעה ב316 (אני נהגתי, בגלל שהוא לא בן 24 אין עליו ביטוח) והראיתי לו למה הרכב הזה מסוגל. הוא נדלק והם קנו 316.

עכשיו תגיד לי "כולה ילד בן 21 מה הוא כבר מבין". ואני אגיד לך שאתה צודק. הוא לא מבין. אבל עובדה שהוא ישר בא על ה320 ובסוף יצא עם 316. אגב, יש לי עוד המון לקוחות כאלה...מבוגרים, מנוסים, כל אחד בא ואומר "316 זה עגלה", עד שהוא נוהג בה.

תגיד מה שתגיד על המנוע הזה, עובדה בשטח, זה הכי נמכר. אז מה, כולם טועים? כולם טיפשים? הכל יחסי. בשביל זה יש קשת דגמים. כל אחד מוצא את מה שמתאים לו.

אין פה ענין של טיפש או לא, יש פה שתי אפשרויות, הראשונה שאתה צודק ולמי שמחפש הנאה וריגוש יחסי אין צורך במשהו מעבר לדגם הבסיסי של האוטו הזה, השניה שמי שקונה את המותג הזה מחפש את מה שהסמל אמור לספר עליו והואיל והבידול בין הדגמים השונים באותה משפחה, אינו ממש בולט לעין, אם בכלל, אין באמת סיבה להוציא כל כך הרבה כסף. ועכשיו צא וחשוב איזו אפשרות סבירה יותר.

פורסם

אני לא מסכים עם האמירה שלך רועי שמי שיקנה רכב כזה זה בגלל הסמל כי גם עם המנוע הצנום היא עדיין מכונית עדיפה על פני המתחרות האחרות בסגמנט.

אם אני לא טועה יש לך קצת סלידה ממותגי הפרמיום אבל תנסה להסתכל מעבר לסמל ותבין שהיא מכונית מצויינת גם בגרסת 316, פשוט לא צריך ללכת ו״למכור סיפורים״ שהיא מספיק חזקה בגרסה הזאת כי היא לא, אפילו לא קרוב.

אני אגב מסכים לגמרי עם האמירה שלא חייבים מאות סוסים במנוע וטונות של קג״מ כדי להנות, גם לא חייבים לשלם הרבה כסף בשביל זה, אבל כדי להנות צריך איזון טוב בין מנוע ליכולות שילדה, איזון כזה תמצא למשל בגרסאות החמות של הצרפתיות של שנות ה-90- הן לא היו מכוניות חזקות אבל היה בהן מספיק כח כדי שתוכל להנות מהשילדה המשובחת, דבר שלא ניתן לומר על ה-316.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

1. זה בסדר גמור שאתה סבור אחרת, לי דעה משלי. זו אגב מתייחסת לשאלה מדוע לדעת חברנו, אליה כיוונתי, מרבית הקונים מעדיפים את הדגם היותר חלש של האוטו הזה, ואין לה קשר לאיכויות של סידרה 3 בין בגירסה הזו בין באחרת, בין בהשוואה למכוניות אחרות.

2. אין לי סלידה ממותגי יוקרה ככאלה. אצל חלקם יש יופי של מכוניות. יש לי סלידה מהצורך הזה של חלק מבעליהן להבהיר לסביבה שהאוטו שלהם משדר משהו נוסף לאיכויות המוטוריות שלו, משהו בסגנון השורה הניצחית של שי אביבי באחד המערכונים של ״ארץ נהדרת״ ( למי שזוכר ) : ״זה המוטו שלי וזה האוטו שלי״.

• תוכן חדש...